Copiluti de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao...aici si noi, n-am fugit pe nicaieri dar ma lupt din greu cu probleme existentiale in butoiu' cu melancolie...in fiecare an in perioada sarbatorilor ma apuca asa o stare ciudataaa...sunt agitata, plang din orice, imi vin in cap tot felul de "flash-uri" din trecut sau viitor si sunt o varza cu care nu se poate mai intelege nimeni....deci astept sa-mi treaca si reapar.

La multi ani Stefani, Stefanii si Stefanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Prezent!!! La mine e 6.15 am, dorm toti asa ca pot sa scriu un pic...

Nu avem povesti cu mosul pentru ca Dianei nu-i place de el. Am fost la mall sa-i facem o poza profesionista si s-a apropiat numai sa ia bomboana, nici gand sa stea la pozat...asta e, poate anul viitor. In rest, a primit o gramada de cadouri luna asta.
Am ajuns si la partie in sfarsit si s-a comportat super bine. Nu numai ca a stat pe afara cateva ore bune desi era destul de frig dar s-a "plimbat" cu schiurile (adica a mers cu ele pe teren plat), a fost atenta la ce ii explica tati ca trebuie sa faca, nu i-a fost frica sa mearga cu banda si nu a plans cand a cazut. Pentru prima lectie e foarte bine, poate mai ajungem in iarna asta de cateva ori...Nu suntem prea multumiti de schiuri, legaturile pe care le au nu se prind bine pe cizmele ei si piciorul nu ramane fixat pe talpa schiului (de-aia a si putut sa "mearga" asa usor, pentru ca i se ridicau calcaiele). Tot ce poate sa faca cu ele este sa invete sa alunece cat de cat.

Monu, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa! Si ca a fost gasit bagajul!
Elisor, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce s-a intamplat...
Gabitza scuze, nu stiu de unde am avut 3 ianuarie in cap! Bine ca m-ai corectat!
Denisa haioasa tare urarea ta! Multumesc la fel!!!
Nelia felicitari pentru scapatul de pampersi! Diana mea spune doar cand are chef ca vrea la olita. Am trecut la chilotei absorbanti, stiu ca cea mai buna metoda este sa o las sa se ude dar nu-mi vine sa o fac. Mai asteptam...o sa invete o data, doar nu o s-o marit in pampersi :))
Aurasa, haios tare Catalin! Copiii astia retin absolut tot, ma uit la Diana care a inceput cu "de ce"-urile si cateodata isi raspunde singura la intrebari...

Am vazut toate pozele la care a fost pus link; numai copii frumosi, brazi unul si unul (noi am avut unul miiiic, din plastic cu fibra optica - la anul trebuie musai sa-l schimbam)...am vazut si noua camera a Emei si am avut o senzatie de parca cunosteam mobila desi nu cred ca am vazut ceva asemanator pe la noi prin magazine.
S-a trezit Diana, am fugit...pa, pa

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by monu

mey!!!!!!!! nu ma mai joc asa. unde sunteti? o parte ati fugit la casnicutze, o parte prin alte parti, cealalta jumatate lipsa la apel. :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Eu citesc, dar a trecut ziua de joi si nu ma mai pot plinge de durerile mele de miini, asta din umeri, ca nu pot face nimic, Isabella e mai bine cu raceala, iar eu cu tat'su ne luptam sa supravietuim virusului. Poate il rezolv diseara cu o cana de vin fiert, ca altfel nu se mai poate . Am aproape doua saptamini de cind nu dorm de durere, asta noapte pe la ora 1.30 cautam pastilele pentru calmarea durerilor, dar tot nu-mi ajuta prea mult , asa ca... citesc si ma pling in gind

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Am vazut si eu poze o multime cu Andrei, Diana, Maya si Patrick, Delia si Bianca (mi-am lasat urmele pe-acolo )

Dana am vazut-o pe Diana ce bine s-a tinut pe schiuri, chiar iti da un imbold sa mai incerci cand vezi ca ii place, eu desi locuiesc la munte si am practicat sportul asta copiilor mei mai mult ca sigur ca nu li se pare atractiva ideea.
Gabitza arati foarte bine! Ce bine-l prinde pe Andrei in rosu.
Monu dar de ce le asa greu sa va livreze bagajul mai repede, nu puteti trage voi o fuga sa vi-l recuperati...anul asta?
Teddy si eu sunt depresiva de sarbatorile de iarna dar incerc in fiecare an sa trec peste oful din suflet, noroc cu copiii ca altfel ar fi o sarbatoare trista pentru mine. Anul asta nu prea mi-au priit sarbatorile, dar imi zic mereu sa fim sanatosi ca restul le vom rezolva noi cumva.
Aurasa haios Catalin cu sfatul lui pretios
Nelia felicitari pentru scapatul de scutecul de la somnic! Fetita mare ce mai, a inteles ca fratiorul e cel care are nevoie de ele acum. Noi mai avem scutecul de la somnic si cred ca pana pe la 3 ani o sa-l pastram ca la trezire e foarte plin.
OlgutaM ai sterilet? Nici eu n-am luat pilule, ba cred c-am luat o luna total anapoda, apoi mi-am pus sterilet si dupa 5 ani l-am avut pe Andreas, dar l-am simtit mereu ca pe un corp strain.
Poze...curand.
Olga ce de obiective ati vizitat, super fain, va invidiez (in sens pozitiv), am si uitat cuvanbtul turist, parc-a fost odata ca niciodata si tare mi-e dor sa mai calatoresc dar fara copii.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Of, mai Daniela, tare rau imi pare ca aveti probleme de sanatate mai ales acum de sarbatori cand ar fi trebuit s-o tineti doar intr-o veselie si petrecere.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Vreti sa stiti o faza de rasul plansul? Bagajul nu aparea in sistem pentru ca nu a fost deloc ratacit prin vreun aeroport ci a ajuns bine merci in Bucuresti dar..... a fost luat de o alta persoana. A confundat bagajul. In fine... ne-am recuperat bagajul integral si neumblat.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu sint aici... la cafeaua de la prinz. Iar am dormit pina tirziu, dar stiti de ce? Pentru ca aseara, dupa ce am terminat sarmalutele, tot frecind forumul, am dat de o reteta de cozonaci si m-am apucat sa-i fac! Nu am facut mult, doar un kilogram de faina, sint curioasa cum ies, sint la cuptor.

Tudora nu a facut pipi in pat!!! Chiar am scapat de pampersi, nu-mi vine sa cred. Singura problema a fost ca pe la 3 jumate s-a trezit pentru ca ii venea sa faca pipi si apoi nu a mai avut somn vreo ora si ceva, iar eu a trebuit sa-i tin companie. Si bu ar fi fost asta o problema prea mare, dar eu tocmai ma pregateam de culcare la ora aceea. Sint sigura ca vor mai fi accidente, ca zi ziua cind statea fara la inceput mai facea pe ea si la un moment dat a inceput sa se controleze. Numai ca sper ca nu vom avea povestile de la ora 3 in fiecare noapte, tocmai acum cind incepuse si ea sa doarma in camera ei si toata noaptea de la cap la coada, fara nici o trezire.

Monu, ma bucur ca ati recuperat bagajul. Ce fel de puzzle ati gasit pentru Alexia? Ca noi sintem acum la acest capitol, fetele mele numai asta fac toata ziua. Au primit citeva puzzle-uri de la mos si e casa tot timpul plina de piese. Agata a primit unele pentru copii mai mari, dar vad ca le face in viteza. Iar Tudora a primit citeva de 24 de piese cu animale si, ceea ce ii place foarte mult, trei mari, cit un covoras, cu Dora, ponei si Alba ca Zapada. Si i-as mai cumpara, dar nu am mai vazut altele interesante.
Elisor, Tdi, incercati sa fiti vesele, ca se spune ca asa cum va este de sarbatori, asa va va fi tot anul. Motive sint tot timpul sa fim tristi, dar trebuie sa vedeti partea plina a paharului, nu jumatatea goala. Eu, cel putin, am bocit luna asta cit pentru ultimii 5 ani! Si nici nu pot sa spun ca eram trista sau depresiva, pur si simplu ma pufnea plinsul, din orice. Acum mi-am revenit!
Aurasa, dar tati e la servici? Pentru ca si eu am fost singura cu copiii si ieri si astazi, dar pentru ca tati este la servici, altfel nu inteleg cum poate sa iasa si sa te lase toata ziua singura cu ei. Nu i-a vrut!?! Adica ai insistat tu sa faceti copii si el nu prea voia? Pentru ca daca e asa, trebuie sa-l implici treptat si cu diplomatie in cresterea lor, desi cunosc tatici care la inceput nu simteau nevoia biologica de a avea copii si apoi nu se mai satura de ei. Nu e in regula sa plece tot timpul si tu sa-i cresti singura, chiar daca nu ai servici, cite putin, in timpul in care ii ramine liber, trebuie sa te ajute si pe tine. Nu mai accepta situatia asta, explica-i ca sint copiii lui, si mai ales ca sint baietei, au nevoie de el ca sa se dezvolte armonios. Sau vrea niste baieti care sa stea dupa fusta mamei? Exemplul lui masculin cu care sa se identifice puiutii unde e!?! Atinge-l la mindria lui de barbat, ca poate asa obtii mai multe de la el.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Sanatate multa Danelutza&Isabella si Gusta&Mara!
Sanatate tuturor!

Laura si Elisor, ma bucur ca ati revenit, sper sa nu ne mai "parasiti"!
Gusta...te astept!
Nelia, ai dreptate cu depresia insa nu o fac intentionat, sa zic asa, e pur si simplu o stare care mi se instaleaza neinvitata spre sfarsitul fiecarui an...e ceva deosebit, nu neaparat depresie...de cand o am pe Aly n-am mai avut timp si resurse sa ma las dominata insa in anii trecuti am "cultivat-o" oarecum si nu vrei sa stii ce a iesit!
Monu, ma bucur ca ati recuperat valiza...ati avut noroc sa fie si intreaga!

gata pauza, pitika urla de mi-a facut parul cretz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, ultima achizitie e din piese mari (28 de bucati) si din carton f gros. Dupa experienta cu Alexia as zice ca prefer cele din lemn ca nu le poate roade sau rupe repede.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Nelia - i-a vrut pe amandoi. La Catalin m-a ajutat foarte mult. S-a schimbat treptat in apropierea nasterii lui bb2. Nu stiu de ce, nu inteleg si nici nu scot vrteun cuvant de la el. Cu siguranta ca m-am schimbat si eu; inainte eram o persoana superactiva si toata ziua la serviciu. Ma gandesc ca mai e un an si ma reintorc la serviciu. Pana atunci ii cresc frumos pe baieti. Catalin nu e dependent deloc de mine. Dar ne intelegem de minune. AAAa, tati s-a imtors, acum imbaiaza pe Catalin. A spus la un moment dat ca nu ar fi rezistat ritmului asta nebun de dimineata si pana seara.

Craciun 2007

Aurasa, Catalin si Alexandru

Mergi la inceput