Copiluti de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Beatrice, cind vreti sinteti invitatii nostri! Si vorbesc cit se poate de serios. La noi e mai greu deocamdata sa ne deplasam, cu trei pitici, dar voi va miscati mai repede, ca aveti doar unul... deocamdata. Da, cred ca trebuie viza, dar nu cred ca va fi o problema sa o obtineti.
Androix, mi-am dat seama ca am mai vrut sa spun ceva, de aceea intrasem. Imi pare tare, tare rau de sora si cumnatul tau. Nu mai exista nici o cale de impacare? Acum, ei sint adulti si probabil ca au intors problema pe toate fetele si au ajuns la concluzia ca asta e solutia, dar sint trista pentru fetitele acelea superbe si de aceea imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva. Nu e drept pentru ele!!!
Andutzy, stiu ca ai intrebat despre anticonceptionale, nu stiu ce sa-ti spun ca eu nu am luat niciodata. Mi-e frica de ele, de toate! De aceea m-am ferit cit am putut si cind nu s-a mai putut am avut sterilet. Nu zic acum ca acesta e perfect, e un corp strain introdus acolo, dar decit chimicale, il prefer pe acesta. Probabil ca si acum, imediat ce va fi cazul, voi pune tot sterilet. Am studiat problema si am tot intrebat medici si cred ca pina la urma tot steriletul este solutia pentru mine. Sper sa te ajute fetele cu un raspuns mai la obiect.
OlgaM, ti-am trimis un PM!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Bea l-am vazut pe Pifos pe tron, e pentru prima oara cand foloseste reductorul? Bianca il foloseste cu succes de ceva vreme, mi-e atat de draga cum isi da singura chiloteii jos si cere sa faca pipi sau ploesc, pleosc (kk) si apoi isi trage tot singura chiloteii. De cateva zile zice corect la chiloti, dar faceam mare haz de ea ca le spunea coiti.

Nelia chiar mi se pare schimbata Tudora, asa e, a crescut

Andra v-am vazut pozele, ce distractie pe voi cu mosul, cadourile, ai doi baieti dar mi se par atat de diferiti, unul e al tau si altul al sotului

Gabitza te-ai gandit la un nume?

Andreas are 9 ani si crede inca in Mos Craciun, spre bucuria mea. A primit un microscop performant cu substante, proiector, instrumente de care e foarte incantat pentru ca si l-a dorit, o carte cu pirati foarte fistichie cu tot felul de harti, scrisori cu sigilii, steag...Bianca a primit doar o carte mare cu povesti si oglinda, care cantareste o tona si multe hainite, ca tot ce-am vrut sa-i cumpar i-a cumparat mami si m-a lasat in pana de idei, acum astept sa le aduca sora-mea in februarie. Am vrut sa-i iau pana la urma o masina de spalat si masa de calcat, dar cand m-am hotarat n-am mai gasit-o, in orice caz pentru ea atractia a fost pachetul cu dulciuri, pana ne-am dezpachetat toti cadourile ea molfaia din mosii de ciocolata.

Sa va mai spun despre Bianca. Turuie toata ziua, m-a dat gata cand am auzit-o cu "cine vrea bomboana sa ridice mana" sau "batem palma", "facem concurs", "facem schimb" si altele. Sunt surprinsa cate cantecele recunoaste dupa melodie si canta atat de frumos "mos carciun cu plete dalbe" doar ca le spune plete galbene .

gata, m-am laudat destul...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tot eu...
Andreea pe cuvantul meu ca arati extraordinar de bine, nu te-am mai vazut de ceva timp si-mi place chestia aia rosie de la gatul tau, sunt frumoase pozele cu prichindeii tai impreuna, Georgia e o frumusete cu genele ei lungi si cu ochi mari si negri, de altfel si Filip are aceeasi ochisori mari si negri. Si pe mine ma intristeaza cand aud de divorturi mai ales cand sunt implicati si copilasi. Astept sa-mi dai PM cu adresa ta, stii tu.

Daca tot n-am avut chef de invatat si am abandonat ideea am recuperat cu vizionarea pozelor, o parte din ele, stiu ca au mai fost linkuri pe aici, dar mai fac sapaturi

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! La multi ani micutilor si marilor Stefani si Stefanici din grupul nostru!
Eli, bine ai revenit!
Bea, sincer, nu as opta pt contraceptive orale, dar ce sa folosesc? Sterilet nu am voie din cauza uterului dublu cicatriceal, contraceptivele locale am inteles ca nu sunt tocmai sigure, prezervativul nu este o metoda tocmai comoda pe termen lung, bebe 3 clar nu mai este in plan...Ce altceva sa fac? SIncer, chiar mi-ar prinde bine un sfat. Doctorita mea mi-a zis ca cel mai buna in cazul meu sunt pilulele... Multumesc oricum

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Monu, noi azi am facut Varilrixul(rapelul) si am vorbit cu doctorita despre vaccinul de doi ani si jumatate. Se pare ca se numeste ceva de genul DT COC sau DP COC varianta cumparata(nu dati cu pietre daca gresesc). Varianta data gratuit de stat se numeste Di te Per(sau ceva de genul asta
Apropos de vaccin, o iubesc pe doctorita care ne vede copiii de jumatate de an aproape (neonatoloaga din Medlife). Dragos si acum e convins ca l-a intepat albina si ca tanti s-a uitat in gatul lui sa vada daca cumva nu are o albina, ca daca cumva avea albina acolo, ii facea buba si chemam doctorul dupa aceea . Intr-un cuvant, desi pana acum i-a facut 3 injectii cu D si acest vaccin inca nu o asociaza cu notiunea de doctor, care de altfel pe el il terifiaza. Asta vara cand ii facea D-urile, dupa injectie il pleznea usor pe funduletz si Dragos era mandru tare ca i-a prins tantarul pe fund...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Foarte scurt si telegrafic.
Ne-am intors cu bine, dupa un drum de 9 ore de condus. Tony a fost admirabil, a cucerit tot, a fost cel mai dulce si rabdator copil posibil.

Gustul dupa New York? Dulce amarui. Cumnata-mea superba, orasul superb dar pe alocuri foarte departe de ceea ce apreciez la un oras.

Mosul, super darnic.

Tamar nu am avut vreme nici sa respir. Scuze ca nu te-am sunat. Doar imagineaza-ti ca am stat la coada 2 ore pt Statuia libertatii si ca in 3 zile am vazut St. Patrick, Rockefeller Centre, Manhattan, Broadway, Times Square, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Empire State Building, Trinity Church... Nu am avut vreme de foarte multe. Am mai lasat si pe vara. In special Central Park. Dar mai greu e sa fii turist.

Multumesc din suflet Danelutza, Olga si Laura pt felicitarile voastre. Va multumesc, sunteti de milioane!

Azi.... La multi ani Stefanilor si Stefaniilor! In special sotului meu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

[red]La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc ziua numelui!

Olga-ce bine imi pare ca Tony a fost cuminte! daca imi spui ca a si dormit, chiar trebuie sa va mutati la NY . Sa-ti traiasca Fane! nici mie nu mi-a placut NY prima data, chiar deloc. Dar de la a doua vizita m-am indragostit de el. Tu vii dintr-un oras mare, dar cum eu locuiesc in catunul asta, NY mi se pare ca are tot ce-mi pot eu dori: lume multa pe strada, o viata culturala foarte bogata, restaurante, diversitate de toate felurile, etc. Ce-i drept, nu prea are verdeata si este scump tare.

nelia-ok, iti trimit sacul, dar nu-i nevoie sa mi-l trimiti inapoi la vara. La noi daca apare bb2 este din greseala, pentru ca noi vrem sa ne oprim aici.

andra=arati excelent!
Sa stii ca si eu sunt impotriva piluleor. Am luat candva si mi-au facut atata rau incat nu mai vreau sa aud de ele. Dr si aici si in Romania recomanda pilulele de parca ar fi seminte. Soacra mea este absolut impotriva lor si ma bucur ca am ascultat-o si nu mai iau. pe de alta parte sora mea ia de ani de zile si ii merge foarte bine, nu s-a ingrasat deloc. Numai ca ea a cerut sa i se faca dozaj de hormoni si sa i se recomande pilulele cele mai potrivite pentru ea.

Androix-arati atat de bine in pozele de la Craciun! Nu s-ar spune ca erai asa de obosita.

Eli-imi pare atat de bine ca ai revenit! Pe cand poze noi cu voi?

monu[/red]-sa stii ca noua ne-au fost pierdute bagajele de foarte multe ori si cu toate astea le-am recuperat de fiecare data.

va pup si week-end placut!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am scapat de pampersi! Definitiv! De cei de zi a scapat mai de mult, dar ii mai avea la culcare, si la prinz si seara. De vreo citeva zile, de cind e in vacanta, i-am scos pe cei de la prinz si in seara asta nu mai aveam nici unul in casa si am culcat-o in chilotei, ca pe fetitele mari. Am incercat sa o trezesc acum vreo ora sa o duc la baie si mi-a spus ca nu face pipi in pat... iar acum citeva minute s-a trezit singura, dupa aproape 4 ore de somn, si mi-a spus ca vrea sa faca pipi, am dus-o si a facut, sa vedem pina dimineata cum va fi. I-am pus ceva pe saltea sa o protejez, dar chiar daca face pipi pe ea, de cumparat nu mai cumpar pampesi, asta a fost... gata, sintem mari!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Monu - ti-am raspuns aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112967&whichpage=19
Cand am ajuns acasa i-a dat si 5 ml de Nurofen. Totul a fost ok, asta in conditiile in care el facea febra dupa fiecare vaccin. Acum... nimic. L-a durut piciorusul o zi-doua, mi-a spus, dar asta nu l-a impiedicat sa se joace.

Elisor - si Catalin spune tot "plete dalbene"

Despre Mos Craciun - scriu acum ca dorm amandoi inca - Catalin a avut o mare intrebare:"Mosu, unde sunt renii?" MOsul i-a raspuns ca i-a lasat afara ca au mancat morcovii reci si ii doare burtica. Replica lui ne-a uimit pe toti, iar Mosul era gata sa se deconspire: "Dai Sab, trece burtica renilor repede". Mititelul stie ca daca il doare burtica sau e balonat ii dau Sab Simplex (e singurul care are efect la el de cand era bb si avea colici). A fost foarte degajat, nu s-a emotionat, a dialogat cu Mosul la fel ca si anul trecut numai ca acum cu propozitii si fraze clare. Si a fost foarte incantat ca a primit pachete multe. Apoi i-a spus lui Alexandru ca Mosul i-a trecut pe "lista cu copii cuminti" si de aceea le-a adus ce i-a spus el.
Alexandru a fost mirat, dar nu s-a sfiit deloc, a mers sustinut pana la Mos, a luat pachetul si l-a cercetat curios.
Aaa.. inainte de venirea Mosului... Catalin mi-a cerut sa scot dulciuri din frigider si le-a asezat pe o farfurie, a pus si un pahar sa ii dea suc. A spus ca e obosit si trebuie sa manance. Copilul meu scump.... Alexandru este deja nazdravanul familiei, asa mic cum e.
Ma duc sa le prepar cate un laptc, ca-s pe cale sa se trezesca vad.
O zi minunata si linistita

Craciun 2007

Aurasa, Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Sarbatori fericite la mamici si copiluti!Catelus cu parul cret,sa aveti jeepul in cotet si-o lopata pt. bani,La anul si la multi ani!
Despre noi suntem bine,Cristian merge la gimnastica doar de 6 ori cate un sfert de ora si facem in fiecare seara cate 5 minute gimnastica.la Cristian a venit de 2 ori mosul imbracat,o data maicasa si o data taicasu.Desi am avut masca,costum ne-am pocit la voce Cristian ne-a recunoscut,A zis"a venit Mami Mos Craciun,A venit Tatii Mos Craciun,Mami a dat carti,Tatii acata(ciocolata).Cadoul il dadusem cu 2 saptamani in urma o masuta cu ceas si cu pianina,asa ca a mai primit si alte le pe langa cadou.La anul trebuie sa gasim mos,si cadoul il dam atunci.E inebunit dupa mos Craciun,il vede la tv si il striga"Vino aici Mos Craciun" si daca vede ca nu vine plange.
Sarbatori fericite la mamici si copiluti!Catelus cu parul cret,sa aveti jeepul in cotet si-o lopata pt. bani,La anul si la multi ani!

20+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput