Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Monu, mai ai o sansa poate daca aveai eticheta cu numele si adresa legat de valiza. Eu cand plec pe afara imi pun mereu eticheta cu adresa si numarul de telefon, sa fie.
Uff, mare balamuc cu zborurile acum de sarbatori!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Elisor, stiam eu ca o sa fie o surpriza! pup
Beatrice, mami de Alex pifos
gtexro spune:
La multi ani Patrick!!!
La multi ani Andutzy!!!
La multi ani tuturor celor cu numele de Stefan!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Gabitza o sa ma gandesc la tine pe 3 ianuarie cand faci testul!
Ma scuzati ca sunt pe fuga...am pus poze si filmulete cu Diana la ski pe dropshots (imi ceruse cineva la un moment dat, am uitat cine, parca ChrisDun???). Poate gasesc mai mult timp in seara asta sa revin cu povesti...Pupici!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
nelia spune:
Buna dimineata la o cafelutza, de fapt mai spre prinz asa... Ca am dormit si eu linga Lisandru, in timp ce fetele au rasturnat casa cu ala in sus!
Adina, eu nu mai pun nimic, pentru ca si pungile alea mari sint tratate cu ceva, sint sigura (cel putin alea care se gasesc aici), miroase a chimicale in casa cind le pun la cuptor si stiu ca sint facute din hirtie reconditionata. Mi-am luat o cratita mare cu capac (din tabla simpla, ca se pare ca toate materialele sint nocive, mai putin inoxul, dar sint scumpe rau astea din inox) si acolo fac puiul, curcan am facut o singura data, l-am tinut vreo 6 ore, nu am pus decit niste usturoi pe el si un mar inauntru, ca asa am auzit si eu ca iese bine, din cind in cind il ungeam cu zeama pe care o lasa, la sfirsit lasindu-l un pic fara capac ca sa se rumeneasca frumos.
Androix, am vazut pozele si sint surprinsa de cit de bine seamana amindoi copiii tai. Iar tu arati excelent!!! Abia astept sa-mi revin si eu, acum arat groaznic... cit spuneai ca are Georgia? Ca sa stiu cit mai am de asteptat...
Monu, bine ati ajuns acasa! Imi pare rau de bagajul fetelor, sper sa-l recuperati. Si ma bucur ca v-ati simtit bine cu totii. Beatrice, urmatorii sintem noi pe lista, da!?! Si de la tine plecam la Tdi si la Danelutza! Deja mi-am aranjat un concediu! Hai, si in Montreal cine vine!?! Sa stiti ca glumesc, dar atit de mult mi-a placut ca s-au intilnit Monu cu Beatrice, incit ma gindesc cum ar fi sa facem din aceasta intilnire a lor n precedent pentru alte intilniri, ale noastre, care cu care si unde se poate.
Elisor, bine ai revenit! Sa stii ca imi era dor de mesajele tale! Am vazut ca ai fost surprinsa de felul in care arata Tudora, a crescut nu zic nu, dar pozele acelea sint haioase, nu e chiar ea cum arata zi de zi, dar Agata i le-a facut (ca multe de acolo, si-a descoperit o noua pasiune, sa frece aparatul pina la epuizare) si a prins niste expresii la Tudora pe care nici eu nu i le stiam. Dar s-a si schimbat Tudora, s-a inaltat, e lunga si slaba, si-a intarit liniile fetei, practic numai ochii i-au ramas din ceea ce avea ca bebelus.
Ralwca, Mickyyy, Corni, ce bine ca ati dat un semn. Am vazut si citeva poze la cele care au pus link.
Ei, cam atit, mi-am terminat cafelutza, ma duc la treburi: astazi voi face sarmalute in foi de varza! Noi nu ne-am imbuibat, am mincat doar in seara de ajun cite un pic din toate, in rest mincare obisnuita. Dar pentru ca atunci seara nu am putut sa mincam si sarmalutele, ca au fost ultimele si era deja prea mult, am zis ca macar astea le fac si eu.
La multi ani Stefanilor si Stefanelor!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Dana, pe 18 ianuarie fac amniocenteza.
monu spune:
Fetelor nu ma uitati cu vaccinul. Va rog! maine as vrea sa merg sa il cumpar.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Monu, noi nu am cumparat din farmacie nici un vaccin, nu te pot ajuta. Pediatra noastra are toate vaccinurile comandate, cred ca are un deal cu vreun distribuitor.
Pot sa-ti zic doar ca nu a facut Andrei absolut nici un fel de reactie la vaccin. I-am dat preventiv Nurofen, dar n-a facut nici o febra sau altceva.
elisor spune:
La multi ani PATRICK!
La multi ani STEFANILOR si STEFANELOR!
Daniela sanatate Izabellei, imi pare rau ca e bolnavioara si-mi pare rau ce-am citit ca ti s-a intamplat. Sper sa nu ramai cu urmari si sa te vindeci cat mai repede.
Laura sanatate si fetelor tale si tie, ai grija si de tine ca pe tine cade tot greul. Muntele cred ca a picat, nu?
Am mai vazut poze cu Monu si Bea si trupa de soti si prichindei, cred ca v-ati distrat foarte fain, pacat de incidentul neplacut cu bagajele care umbreste oarecum vacanta.
Am vazut poze cu Ana rasfatata de toata lumea.
Saptamana trecuta am fost in Bucuresti sa-mi recuperez un pachet ocazie cu care am ajuns si in Cora si nu mi-a parut rau.
Nu stiu ce-i cu mine, am cumparat felicitari, timbre si n-am fost in stare sa le scriu, sa le trimit, trebuie sa ma mobilizez sa incep anul in forta ca prea am ajuns delasatoare in unele privinte.
Gabi dar stii deja ce ai in burtica, cate saptamani ai?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Eli, am 15 saptamani si o zi, iar la prima strigare se pare ca este baietel
patriciaRO spune:
Nelia, moama ce ne-ar place sa venim si noi in Canada. Am senzatia ca ne trebuie chemare, viza, nu? Iar daca ai trecere prin CPH si vreti, cum sa nu! suntem!
Ne-a lasat Monica reductor de WC si cum l-am pus pe Pifos, fericit nevoie mare. A facut imediat, ii place:
aici: PIFOS
Beatrice, mami de Alex pifos