Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
Danelutza spune:
La multi ani in 2008, sa va dea Dumnezeu un an bun, bogat cu sanatate, noroc, fericire si liniste sufleteasca.
Revin, ma duc sa scot motata sa vada cum ninge, adica ningeeeeeeee in sfirsit si la noi, parca am fi la mare nu la munte.
E cam molcuta zapada, s-a asezat doar pe copaci si iarba, dar sa scot terorista s-o "scuipe" fulgii intre ochi.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Cloreta spune:
Hello si LA MULTI ANI!
Dupa cum spunea si Gabitza e o zapada de tot r..tul. Ca sa nu mai spun ca trotuarele sunt pline si trebuie sa circuli pe sosea cu masinile noroc ca sunt mai putine ca pe vremea lui ceasca.
Cand am ajuns la birou, un coleg curata zapada de pe trotuar si eu am avut asa un impuls copilaresc sa ma trantesc in zapada. Si m-am trantit f relaxata si am cam dat cu fundul de pamant ca e tare afanata:))
Aici frig ca naiba, ca nu a fost incalzit de pe 27 dec, e frig de mori si imi vine sa ies la plimbare ca e mai bine afara.
De revelkion noi am fost la niste prieteni si am stat pana pe la 4, pe urma ne-am carat acasa sa mai prindem si noi ceva somn ca ne lua Toeodra de noi dimineata. Ea a ramas cu mama acasa, spre nocorul nostru a dormit dupa amiaza aia mai mult de trei ore si era cumintica, s-a uitat la tiribombe pe geamn ca au inceput aia devreme si s-a jucat. Mi s-a rupt nitel sufletul cand ne-a vazut imbracati de plecare si a inceput: "sa ma imbracati si pe mine", "unde pleaca mami si tati?". I-am zis ca mergem sa cumparam ceva si ne intoarcem repede. A fost ok dupa aia, ne-am pupat si ne-a zis pa si si-a vazut de ale ei. Pe la zece jumate a cerut in patut la nani si a mai trancanit fo 40 de minute in pat.
Asta daca doarme ziua doarme bine si seara daca nu doarme peste zi nu te mai intelegi cu ea, e agitata si nervoasa si adoarme greu, nu pica usor.
Ieri am fost la bunici si a asteptat-o bunicul cu sania la poarta, era tare incantata. Desi bataea vantul cam taricel a trebuit sa iasa cu ea mai tarziu sa o dea cu saniuta prin curte ca nu am scapat de ea.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
gabitzam spune:
Am vorbit cu Laura la telefon, este tot in Poiana, acolo e soare si nu-i vine sa creada ce este aici. Au avut un gand sa plece, dar au renuntat, nu stia exact ce sa faca, cand sa se intoarca.
Am vazut la stiri ca autostrada A2 spre Constanta este inchisa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
buna dimineata! pana la urma ne-am culcat la 5, cu surle si trambitze...(OanaC, nu doarme ziua decat rar, ieri defel).
Cred ca vin in RO...m-a sunat dimineata sora-mea c-a murit bunicul, locuia singur la tara si l-au gasit saracul mort in casa... iar maica-mea (fica-sa) e bolnava in spital si numai asa veste nu-i de dat...offff
Danelutza spune:
Teddy sincere condoleante
monu spune:
Tdy, condoleante. Dumnezeu sa il ierte.
ia uitati cum arata parcarea noastra.
http://good-times.webshots.com/album/561991279FvMDub
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Ufff, s-a oprit ninsoarea!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
La multi ani! Sa aveti parte de un 2008 bun, cu impliniri si cu copiluti sanatosi si cuminti
Am aparut si eu pe forum dupa cateva zile haotice. Revelionul l-am petrecut acasa in 4, nu a fost cine stie ce, Georgia a dormit neclintita asa cum a dormit Filip acum 2 ani. In schimb Filip a trait un amestec de incantare si frica. Artificiile l-au incantat dar nu a vrut sa se uite prea mult la ele ca bubuiau prea tare si s-a speriat.
Acum eu stau in casa cu kinderii si Mihai s-a dus jos sa dea zapada de pe masina si de pe langa ca de maine vine gerul naprasnic si daca ingheata numai cu tancul o mai dai.
Filip e racit rau de tot, tuseste, are muci si un pic de febra. Astept cu infrigurare si alte simptome Georgia are doar nasul infundat. Miahi e si el varza cu nasul si cu gatul, tuseste si buhaie. Dintre toti vad ca eu sunt mai bine, mie mi-au trecut si mucii, iar altceva nu am avut.
Am fost dimineata la farmacie si am lasat pe-acolo 53 de ron dintre care numai 20 sunt pentru un sirop pentru tuse seaca pentru Mihai care acum s-a sucit si cica e expectoranta... Si am cumparat preventiv si antibioticul ca tare m-as mira sa scapam fara el. Nu cred ca sunt 6 saptamani de cand ma dadeam de ceasul mortii tot pe-aici ca-l duc pe Filip la camera de garda ca avea diaree si febra si nu manca si nu bea nimic. Si atunci tot asa a inceput: o saptamana cu muci moderati si apoi cu gatul in pioneze si febra.
Dupa episodul asta incep sa bag septilin in el, si cred ca mai intreb si de singulair pe altcineva. Ca medica noastra a zis ca nuuu asta nu e pentru imunitate ci pentru astm. In schimb Eric il ia pentru raceli repetate. Si incep sa bag si in Mihai ca de fapt toate racelile pe care le-a facut Filip de la el sunt culese...
Tdi, condoleante.
Andreea mama de Filip si Georgia
monu spune:
http://community.webshots.com/album/561991279FvMDub
poze noi
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gtexro spune:
Am vazut la stiri cum ninge in Romania...de aici pare ca in poveste dar banuiesc ca nu e prea confortabil, mai ales in Bucuresti!
Anca stiu ca il cheama si Patrick pe baietelul tau, habar nu am de ce imi vine mai repede Ryan pe limba. Am un nepotel de un anisor pe care il cheama asa poate de-aia, nu stiu oricum cand zic Patrick asocierea vine automat cu baietelul Florentinei.
Cloreta, si eu am patit-o cu Diana la fel. Am mai fost la o tura de ski fara ea ca erau -20 afara (nici noi nu am rezistat mai mult de trei ore), ne-a vazut ca ne imbracam, a zis doar ca ea vrea sa manance (lucru care se intampla foaaarte rar) si nu ne-a mai bagat in seama. Cand sa plecam ne-am dus sa o pupam, sa-i spunem sa fie cuminte ca noi trebuie sa plecam pana la un "servici" dar venim repede si ea cica "eu nu vin, stau acasa", "eu nu m-am imbracat"... m-am topit toata, nu m-am simtit asa de vinovata decat cand am lasat-o prima data la gradi.
Tdi, condoleante! Sanatate multa mamei tale! Of, ca vorba aia cu necazul care nu vine niciodata singur e tare adevarata din pacate...
Androix sanatate multa si voua! Poate totusi nu va fi asa de rau cu Filip de data asta...
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana