Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
NewMami spune:
quote:
Originally posted by gtexro
Anca ai PM, multumesc mult!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
You've got mail
patriciaRO spune:
salutici la fete..
In seara de Revelion am papat inainte de miezul noptii, apoi am luat bicicletele si ne-am dus sa vedem artificiile de la lacuri. Belea nu altceva. Am ajuns acasa, ne-am cinstit si pe la 3 dimineata ne-am culcat.. A fost frumos in familie...
poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/15/La_multi_ani_2008
azi am fost sa vedem un apartament ca la sf. lunii trebuie sa ne mutam. si am gasit ceva la 2 camere fff fain. Noua ne-a placut. Este la parter, are bucatarie in living si poti iesi prin camera in spate la gradina cu leagane. Ii lace lui Alex de numa...
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/16/Apartament_vizionat_si_placut
Beatrice, mami de Alex pifos
nelia spune:
La multi ani pe 2008! Scriu cu Lisandru in brate si si cu Tudora plingacioasa pe linga mine, ca nu a dormit astazi si deja nu ma mai inteleg cu ea, deci nu voi putea sa scriu prea mult. Agata e la piscina cu tati, era cit pe ce sa uitam ca are ora astazi, ne-am obisnuit sa trindavim.
Hai sa va spun macar ce s-a ales din noaptea noastra romantica. Ce filme, ce pahar de vin!?! M-a apucat aproape ora 12 hranitul si imbaiatul copiilor, la 12 fara 10, ca niciodata, fara sa spuna nimic, Agata s-a dus in pat si a adormit in citeva minute, de m-am si speriat, am crezut ca e bolnava. Tudora a stat cu noi pina la 12 si ceva si ne-am uitat la televizor cum petrec altii, am apucat totusi sa ciocnim cite un pahar, apoi tati a pus un film cu Hugh Grant si s-a dus sa o culce pe Tudora, care era tandari de oboseala si nu mai stiu care pe care l-a adormit, cert este ca dupa 10 minute dormeau amindoi, iar eu am ramas sa ma uit la film... inca vreun sfert de ora, ca am adormit pe canapea in salon, linga Lisandru. Asa ca, am petrecut o noapte superba de Revelion, am facut tot ce am spus, dar in vis.
Oana, am veni noi in Florida, ne place ca e cald si ca e Disney si stiu ca le-ar placea fetelor sa fie acolo. Nu neaparat timpul ne impiedica sa va vizitam, ci mai degraba banii si faptul ca e Lisandru mult prea mic. Poate la anul viitor... am retinut cind e mai bine.
Gata, am citit tot, dar de scris nu mai pot, ca e ora de masa a fetelor, si chiar daca Agata nu a venit inca, trebuie sa o hranesc pe Tudora si apoi sa le fac baie la amindoi si sa-i culc, ca Tudora nici astazi nu a dormit, am avut si doua prietene in vizita cu puiutii lor, toti de virsta Tudorei si atit s-au zbenguit ca acum e frinta de oboseala. Pe miine, la cafea! Va pup!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Tdi spune:
sunt franjuri de nervi si oboseala, e aproape ora 3 noaptea si nu dormim...deh, e doar una din multele nopti in care nu dormim...pitika s-a culcat la 21.00 si la 00.00 fix s-a trezit fresh si n-a fost chip s-o mai culcam, dupa 2 ore de incercari am lasat-o balta... deci uite-ma aici cum ma tin de birou sa nu cad, tac-su in pat cu dureri de cap iar pitika in fundul gol alearga prin casa impopotzonata cu beteala de la pomul de craciun!
Tdi spune:
ora 4...inca pe baricade!
Beatrice, interesant apartamentul...l-ati confirmat? atunci sa va fie de bine! vad ca Alex s-a ambientat rapid in parculetz.
Nelia, fain ati petrecut revelionul!
Va multumesc de urarile de sanatate pentru mama, sper sa-si revina cu tratamentele din spital si sa se tina de dieta...ma gandesc ca poate ar trebui sa dau o fuga in RO s-o vad dar e complicat...nu stiu cum e mai bine.
Oana C spune:
Tdi, dar ziua doarme motzata? Poate ca doarme prea mult ziua, iar noaptea are chef de petreceri Daca doarme ziua, incearca sa o tii treaza vreo citeva zile, sa vezi daca se mai tine pe picioare in toiul noptii Sper ca mama ta sa se faca bine, sa nu mai fie probleme.
Nelia, pai prin februarie, Lisandru va avea vreo 2-3 lunisoare bune, asa ca puteti sa veniti cu avionul. Iar cind vii aici, nici o problema, fetele se vor juca cu Eva, Lisandru cu tati al lui si cu John, iar noi petrecarim Pe bune, poate va hotariti sa veniti, ar fi foarte frumos. Noi planuim sa ne mutam inapoi in Pennsylvania prin aprilie, asa ca anul viitor o sa ne inghesuim cu totii (noi si voi) la soacra-mea (vrem sa inchiriem casa noastra iar dupa ce ne mutam in PA, pentru ca de vindut sint ff putine sanse). Ar fi foarte frumos anul asta.
Oana C spune:
Gabitza, cum te mai simti? Sper ca esti bine.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
Oana C spune:
Dana, ce scumpa e Diana in filmuletul cu schiurile Si deja stie sa schieze putin!!! Bravo ei!!! Am vazut-o si echipata de patinat
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
Mercedes spune:
La multi ani fetele, sa aveti un an plin cu sanatate si fericire.
Noi ne am intors aseara din viena, a fost frumos dar si obositor.
gabitzam spune:
Bai ce kkt de zapada e afara...scuzati-mi expresia blanda...ca le ziceam si mai bine, dar nu-mi permit
Zapada are pret de vreo juma' de metru pina la ora asta, si ninge in disperare, cred ca se mai pune pe atat pina maine.
N-am putut scoate masina dimineata. Bine, nici nu stiam de fapt care e si daca am fi avut intentia, ca erau toate troienite.
Am luat nametii in freza si am innotat printre blocuri pina la drumul principal, unde, incredibil, a venit autobuzul in maxim 5 minute, m-am shokat.
Am ajuns prima la birou, mai repede de cum ajungeam pe vreme buna, sa nu-mi vina a crede.
Fleasca de transpiratie dupa mersul prin zapada.
Si ningeeee , sigur se mai pune juma' de metru.
Daca as face abstractie de orice as zice ca ninge minunat, ca in povesti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla