Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
Tdi spune:
La multi ani!
Va dorim un 2008 mai bun decat toti anii de pana acuma la un loc! Mamici, pitici si tatici, sa fiti sanatosi, veseli si cu suflet de copil!
Noi pastram traditia de revelion...stam acasa toti 3! Deci sunt relaxata si nu ma doare nici capul! Deseara aprindem focul in semineu si pregatim cina festiva: "zampone e lenticchie" (ciolan cu linte), "panettone" si "frutta secca" (nuci, alune, smochine, pistacchi, etc) - asta e masa traditionala care poarta noroc pe aceste meleaguri, bineinteles udata din belsug cu sampanie!
Dupa ce adoarme pitik o sa sarbatorim in 2...asta daca se repara sotzer c-a picat azi pe scari si s-a lovit rau de tot. Ah, eu sunt cu coloana blocata de vreo 3 zile asa ca facem o echipa pe cinste!
Va pupam cu drag pe toti!
patriciaRO spune:
LA MULTI ANI! fetelor. Un An Nou mai bun plin de realizari. Sa fiti sanatoase si sa ne auzim cu bine in NOUL AN!
Gabitz, sanatate multa!
Teddy, ce fain suna ciolanul cu linte. Yamiiii. Un An excelent sa aveti!
Beatrice, mami de Alex pifos
Aurasa spune:
La multi ani cu sanatate si bucurie! Fie ca toate dorintele sa se implineasca si sa avem un an mai bun ca 2007!
Craciun 2007
Aurasa, Catalin si Alexandru
nelia spune:
Tdi, m-ai ditrat cu sotul cazut pe scari si lovit (sper ca nu la locul cu pricina) si cu tine cu coloana blocata. Parca ati fi noi, pe Octav il doare un genunchi, pe mine gitul... de aceea ne-am oprit numai la vizionat de filme impreuna - e buna dragostea si platonica, daca alta nu-i posibila. Dar va uram bafta macar voua, sa nu ramineti blocati in timp ce petreceti in doi!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Tdi spune:
Nelia, ...s-a lovit la genunche, cot si umar...retul e intact!
Beatrice, trimitem o portie de ciolan cu lentichi!
Gabitza, multa sanatate si pupici lui Andrei!
Monu, sanatate fetelor!
Pupici si multa sanatate tuturor!
Ma apuc de gatit!
nelia spune:
M-am linistit!
Am intrat sa va urez totusi acum toate cele, pentru ca la voi vine mai devreme Anul Nou! Si pentru ca ma maninca undeva si palmele, ca am bani in cont si nu vreau sa ma prinda Anul Nou cu ei necheltuiti, asa ca ma duc in Ikea. Eu si bebe si tati vine numai sa ne ia, ca el cica nu mai calca in acel magazin. Ma linistesem ieri, dar am vorbit cu o prietena si cica sint reduceri la textile (lenjerii si perdele in special) si parca nu-mi vine sa le pierd. Dar e o vreme afara, ninge marunt si bate vintul, trebuie sa ai doaga lipsa ca sa te duci la cumparaturi, cu metroul si cu un bebe mic agatat de tine. Dar eu ma bazez pe faptul ca multi montrealezi au doagele complete, numai mie imi lipseste una sau poate imi lipsesc mai multe, dar una e legata de Ikea, si nu va aglomerat ca in alte zile.
Urarile mele pentru anul care vine sint simple, va doresc multa, multa sanatate, dragoste si liniste in suflet si in casa.
La multi ani!
Un an bun, incarcat cu bucurii!Distractie placuta pentru cei care merg la petreceri!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
LA MULTI ANI fericiti cu impliniri si bucurii. Sanatate si iubire.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
La multi ani, dragele mele, si un An Nou fericit, sa ne aduca numai bine!
Eu bolesc, am temperatura.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
FETE DRAGI, SA AVETI UN 2008 PLIN DE SANATATE, DRAGOSTE, SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE ROSTITE SI NEROSTITE.
LA MULTI ANI!
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze