Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
gtexro spune:
LA MULTI ANI va doresc si eu!!!
Multa sanatate, fericire si belsug sa aveti in 2008!!!
Petrecere frumoasa acasa sau in deplasare, dupa caz!!!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
NewMami spune:
Aproape de pragul trecerii dintre ani, vreau sa va urez din tot sufletul An Nou Fericit, cu sanatate, bucurii si fericire alaturi de toti cei dragi voua. Fiecare dintre noi avem teluri, dorinte diferite, sa va dea Domnul ca ele sa devina realitate. Sa ne creasca copii in pace, armonie si fericire, sa-i iubiti pe cei aproape voua, sa uitati micile tachinari si sa treceti in noul an cu zambetul pe buze, tolba plina, iar 2008 sa fie un an bun cu pace in lume.
Cu mult drag pentru pitici, mamici si burtici,
Anca & Patrick
elisor spune:
Si eu va doresc un an nou cu sanatate, sa va fie mai bine, sa aveti mai multe bucurii, sa va impliniti dorintele!
LA MULTI ANI 2008!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Noi petrecem revelionul acasa, doar noi patru. Bianca a facut toata seara puzzle, n-a dormit toata ziua si nici nu vrea sa auda de patic, a stat cu boticul lipit de geam sa vada "babaciciile" (artificiile), iar acum se dueleaza cu frate-su.
Adina eu nu pot sa inteleg gandirea, ratiunea, sentimentele soacrei tale, sunt de principiu ca daca ai copii, i-ai facut pentru ca ti i-ai dorit si atunci trebuie, e de datoria ta ca parinte sa faci tot posibilul sa le fie bine, sa-i ajuti. Nu exista alta cale de mijloc. Dar nu o judec. Sper sa rezolvati cumva problema financiara, un nou an, cine stie ce oportunitati veti avea...Mi-a placut foarte mult ce-ai scris despre relatia ta cu Ema.
Anca foarte frumoase urarile!
Gabitza nu-mi place ca bolesti tocmai acum la cumpana dintre ani, odihneste-te si fa-te repede nine. Bine ca n-a fost mai rau de atat ce-a patit Andrei, merita tati toate boscoredelile tale si mai mult de-atat. Dar care-i povestea ochiului vanat din poze?
Daniela si Bianca mai trage cate-o minciunica de-asta, dar cred ca-i mai mult un joc la varsta lor. Cum va mai simtiti?
Cristina la mine e viceversa cu crescutul, Bianca imi spune ca e mai mare decat mine
Monu sanatate fetelor! Asa e, si eu m-am mirat prima oara cand am fost in Olanda cum ies copiii afara fara nimic pe cap, geaca direct peste tricou, au totusi o clima umeda cu mult vant, dar asa sunt obisnuiti de mici.
OlgutaM ma refeream la interiorul casei ca-i sofisticat si rafinat, desi mie imi place si exteriorul, spre desosebire de blocurile cenusii si triste din Ro...Scuze cu steriletul, am tras eu concluzii pripite.
Teddy cum le culegeti voi pe toate, of, mai...
Clara de disparut nu dispar, dar cum incepe serviciul prevad ca iar o s-o raresc pe-aici.
Nelia si eu am umblat azi prin magazine cu produse pentru casa, dar am fost repede dezamagita ca batea vantul pe rafturi, produse putine, n-au mai aprovizionat cred dinainte de Craciun. Doar ca n-am avut un bb cu mine ci un copil mai maricel care spre surprinderea mea s-a comportat in limite acceptabile.
Ai mei s-au dus la nani...nu prea simtim revelionul anul asta si nici chef prea mare nu avem. Aveam niste planuri sa mergem spre Poiana Bv sa vedem orasul de sus la 12 noaptea, dar gerul ne-a cam taiat elanul, plus nebunia care e pe strazi.
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
Cristina pe 31 nu cumva a fost ziua ta? Nu sunt foarte sigura dar parca asa imi amintesc. Eu iti spun La multi ani cu multe bucurii, daca ma insel treci urarile in contul noului an.
Petreceti, petrecti...
tamar spune:
LA MULTI ANI! si de la mine, muulta sanatate, fericire si tot ce e mai bun in 2008!
Sper ca ati petrecut frumos, noi nu facem absolut nimic special:) o sa ne uitam la tv cum cade bila in Times Square, e faimoasa traditie newyorkeza care mie mi se pare cam...tampitica
Eu am cam lipsit desi tot am mai citit pe sarite. Am avut o "aventura" tare neplacuta cu Adina, care de la o raceala aparent banala a ajuns la insuficienta respiratorie, si a stat in spital cu oxigen 5 zile, dar slava Domnului ca acum e ok. Si binenteles ca a fost exact saptamina cind aveam eu examenele finale. Unul am reusit sa-l dau cu o saptamina mai tirziu (exact cind erati voi la NY, OlgaT, asa ca nici eu n-as fi avut timp sa ne vedem...:( ) dar unul a ramas pe semestrul viitor, taman bine sa uit tot ce mai stiam...si e un examen ff greu. oh well, cel putin la asta pe care l-am dat (chimie) am facut bine
Multa sanatate Gabitza, Laura si copilutii bolnavi...
OlgaM, muulta bafta la noul serviciu, si sper ca Maya sa se reacomodeze repede la gradinita!
Elisor, ma bucur ca te-ai reintors;)
Nelia, ai gasit ceva frumos la Ikea? ne-ar trebui si noua un covor...
nelia spune:
La multi ani! Sintem in 2008! Citesc cifrele scrise si nu-mi vine sa cred. Nu stiu de ce, cind eram mica, aveam o vorba: daca ma intreba cineva cind vpi face cutare lucru sau cind voi fi eu mare sau cind se va termina o anumita chestie, tot timpul spuneam ca in 2008! Mi se parea un an fff indepartat si de aceea il dadeam ca termen limita, adica il foloseam ca sinonim pentru tirziu de tot sau chiar niciodata. Ei, uite-ma in 2008, mare ce-i drept, si la trup, dar si la suflet, pentru ca am patru suflete linga mine care mi-l maresc cu dragostea pe care le-o port. Fie ca acest an sa aduca tot ce e mai bun pentru fiecare dintre noi, ma rog sa fie un an cu pace in lumea aceasta framintata de lupte inutile pentru cauze nedemne de calitatea de a fi om si in fiecare dintre noi sa se nasca responsabilitatea pentru frumoasa planeta albastra pe care traim, care e sortita pieirii (si noi odata cu ea) din cauza lacomiei si a luptelor pentru putere (tocmai am aflat ca luna ianuarie va fi o luna de ploi in Canada - si daca intr-adevar ploua in ianuarie in Canada, atunci prea bine nu are cum sa fie).
Tamar, bafta la examene! Am fost in Ikea, dar m-am inselat: montrealeza cu doagele cele mai putine lipsa am fost eu! Magazinul era arhiplin si lumea cumpara in draci, am stat la casa o ora ca sa pot plati. Eu am fost modesta, desi m-am usurat de o suma frumusica de bani. Nu am luat tot ce am vrut, ca unele nu mi-au placut, una arata in catalog si alta gasesti la fata locului, in catalog toate sint frumoase. Am luat: perdele la fete, lenjerii si plapume pentru paturi, cite doua schimburi, ca erau la reduceri, perdele albe pentru salon, un covor cu alb si negru pentru salon (sint covoare, depinde si de ce vrei tu, sint si ieftine, de plastic, si de lina - dar mie una nu-mi plac in mod deosebit), un altul cu alb si rosu pentru camera Tudorei. Am mai luat unul mic si pentru camera Agatei, dar e chiar prea mic, nu vine cum credeam eu. O veioza pentru bebe si alte maruntisuri colorate pentru fete, doua masute din lemn cu scaunele. Am luat doua, una pentru bucatarie si una pentru camera Tudorei, ca aveau o reducere si cea pe care o am cum se clatina si s-a facut urita, un scaunel chiar s-a rupt de tot, dar si-a meritat toti banii la cit m-am scos cu ea pina acum. Am vrut sa iau colorate, Mamuth, dar sint din plastic, eu credeam ca sint din lemn, mult prea mari si ar ocupa mult loc si instabile. Mai avem de luat inca multe, cind vom mai avea bani, dar nu cred ca din Ikea, ce vrem mai gasim si prin alte magazine.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
La multi ani fetelor! Inca un an incepe, sa speram ca va fi cel mai bun de pina acum!
Ieri am zacut toata ziua cu prosoape reci, incercand sa scad temperatura. In final am luat paracetamol. Deja pe seara aveam o psihoza cu termometrul, mi l-as fi pus din 5 in 5 minute.
Am rezistat pina la miezul noptii, am pupat baietii, am mai stat nitel sa ma uit la artificii, dupa care am renuntat si m-am culcat.
Azi sunt ceva mai bine, deocamdata, dar foarte obosita. Andrei s-a sculat ca de obicei, el n-are nici o treaba, e la programul lui, ce conteaza ca eu sunt foarte obosita. Aproape uitam sa-i dau sa manance, a tras el de mine si m-a dus la frigider si mi-a zis "papa"
Elisor, ochiul vanat de la leagane i se trage, tot cu tati era...
Mi-am amintit, Laura mi-a zis sa va transmit toata dragostea ei si gandurile bune!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
blackpanterro spune:
La multi ani si de la noi!!!
Noi suntem toti raciti.Mama a racit dupa Praga, Aidan la fel si eu dupa aseara.Am fost la un party la niste prieteni dupa care am urcat pe dealurile Stuttgart-ului sa vedem artificiile si ningea atat de tare ca mi s-a udat complet parul.A fost frumos, a fost atata lume si atatea artificii ca la sfarsit nu s-a mai vazut Stuttgart-ul in vale de atata fum.
Tot ieri la party am avut sansa sa ne jucam cu Wii-ul.Este extraordinar de distractiv.Cu prima ocazie cu care apare la baza il luam.Noi ne-am jucat jocul cu box si am boxat cu sotul meu.E atat de haios!!!Plus ca nu stai jos deloc, mereu te agiti, la sfarsit am fost obosita :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Florentina G spune:
Cu fulgi de nea, colinde-n soapte, ramas bun 2007!
Cu sanatate si noroc, bine-ai venit 2008!!!
La Multi Ani!!!
Sper ca noul an sa aduca cu el multe bucurii si vise implinite, sa ne fie copiii sanatosi si sa ne bucuram de tot ce ne poate aduce mai bun viatza!
Chris, La Multi Ani! Sa fi sanatoasa, sa ai parte de multa sanatate, liniste sufleteasca si sa fi inconjurata de iubirea celor dragi pretutindeni!!!
Si noi am petrecut tot acasa in final.... Initial stabilisem sa mergem la o petrecere la restaurantul de care se ocupa Dan insa cand a venit acasa aseara, dupa ce petrecuse toata ziua acolo, am cazut amandoi de acord sa ramanem acasa, numai noi 4. Copiii se culcasera de la 8.30 dupa ce toata ziua mi-au mancat urechile si n-au dormit deoc... in casa era asa o liniste si o atmosfera ce nu merita shimbata pe alt balamuc si galagie. Asa ca am avut o noapte de pomina.......in doi!
Copiii au dormit bustean, Maya s-a trezit sa ceara la olita exact cu zece minute inainte de miezul noptii, a stat sa vada artificiile, a gustat si ea o gurita de sampanie ca a fost incantata cand a pocnit sticla si apoi s-a culcat l-a loc!
Va pup mult, sanatate bolnaviorilor si sper ca anul asta sa auzim numai de bine!
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson