Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Avem o mamica noua... mi-a trimis PM s-o trec in lista. Bine ai venit!

quote:
Originally posted by iula78

Ma pot inscrie si eu in clubul mamicilor de aprilie-mai? Baietelul meu s-a nascut pe 23.04.2007 si il cheama Balasa Stefan George.

Tzuna, Anaalina si multa sanatate piticelor.
Imi pare rau ca sunt bolnavioare.

loradin si multa putere. Nu e deloc usor... eu am avut parte de doua zile si doua nopti de plansete isterice si maraiala, adormit numai in brate... si am simtit ca nu mai pot...

kmi78 bravo! Distractie placuta. Lasa ca va prinde bine o plimbare fara pitica... oricum, la schi nu merge s-o luati cu voi... daca vreti sa schiati amandoi... Noi am luat-o pe Elena cand avea un an si ceva... si am zis ca nu mai vrem asa, la schi... Am stat mai mult pe langa... si, cu toate ca mai au mers prieteni care nu schiau si puteau sa stea cu ea, Elena n-a vrut sa se dezlipeasca de mine... F. obositor...

Zadi e vb. de "introdu email". Iti apare o fereastra mica unde scrie ceva de genu: text care sa apara pe post de link. Apoi OK. Si apare iar fereastra cu : URL pe post de link (si copiezi aici linkul care-l vrei... pt. pozele tale: http://community.webshots.com/user/danazaharia )
Toata chestia asta o poti face cand scrii un mesaj nou... ca s-o pui la semnatura, dupa ce ai facut ce am zis, selectezi, copiezi tot, te duci la profil personal si ai un patratel cu "semnatura". Dai acolo paste la chestia asta si apesi butonul "trimite" (parca) ca sa alveze modificarile.

Acum am vazut ca as scris si stefaniya acelasi lucru

riloasa mai asteapta atunci.
Despre calendar... era un anunt la mica publicitate, aici pe forum... caut, sper sa gasesc... http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=10671

fug la teroristi... ca s-au trezit sa haleasca...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

stefanya si elyanne- va multumesc mult.

tzuna- sanatate multa. va fii cel mai frumos Revelion din viata voastra pentru ca e primul alaturi de puiul vostru si va fii foarte frumos pentru ca se va face bine.

loradin- nu stiu ce sa te sfatuiesc pentru ca stiu cat e de greu si mai stiu cum e sa te simti neputincioasa in asemenea situatii. pot sa iti spun ca si zana mea avea astfel de crize cu plans isteric. medicii imi spuneau ca e perfect sanatoasa si ca de vina sunt dintii. e posibil sa fie firea ei mai plangacioasa si sa nu suporte durerea. zana mea a fost plangacioasa de mica si asa e si acum (iti amintesti cum facea cu plastelina!!).

anaalina- cum sa se fi complicat atat de mult ? sanatate multa. nu uita sa intrebi medicul daca poti sa ii dai biotics ( combate efectul negativ al antibioticului sau asa ceva) si dupa antibiotic sa ii dai ecoflorina pentru refacerea florei.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

A... haleala de Revelion... salata de beouf (n-am facut de craciun) si cremsnit
In rest, ce o mai face socara... n-am intrebat-o ce are in plan...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Multumesc inca o data pentru explicatiile referitoare la introducerea linkului cu poze. Am descoperit ce nu mergea: nu mi se deschidea acea casuta unde sa trec denumirea pt. ca era o setare ceva gen yavascipt temporarily allow spripted windows......
bla bla iar eu trebuia sa setez mai intai chestiunea asta.

Iata poze cu noi - Sarbatorile de iarna 2007

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Tzuna, sanatate Mariei. Sa stii ca si Maya Arissei a avut /are viroza asemanatoare cu ce descrii tu, Arissa se intreba daca nu cumva si Maria o sa faca ptr ca v-ati intalnit atunci si dupa aia Maya s=a imbolnavit. Se pare ca nu ati scapat. Sa va faceti bine repede.

Anaalina, sanatate Catalinei.

M-am uitat de nenumarate ori la filmuletul cu Adrian mergator. Bravo, Bravo, Bravooooooo. tot ma uit si ma minunez.....si nu numai ca merge...dar se ridica singur in picioare fara sprijin...

Iula78 bine ai venit!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Tzuna, sanatate Mariei. Sa stii ca si Maya Arissei a avut /are viroza asemanatoare cu ce descrii tu, Arissa se intreba daca nu cumva si Maria o sa faca ptr ca v-ati intalnit atunci si dupa aia Maya s=a imbolnavit. Se pare ca nu ati scapat. Sa va faceti bine repede.

De la noi e, cred. Ma simt ca naiba, mai ales ca aveau si planuri pentru revelion. Sper din tot sufletul sa ii treaca repede Mariei. Maya de ieri nu mai face febra, mananca si doarme bine, doar dupa tuse imi dau seama ca inca nu i-a trecut de tot. Dar nici tusea nu o aud decat foarte rar. Ieri a fost a treia zi de boala, deci greul a fost 2 zile, practic. Sa dea Domnul sa fie si la Maria doar atat.
Eram asa de bucuroasa ca Maya e mai bine iar acum m-am intors pe dos cu vestea asta.

anaalina, multa multa sanatate Catalinei!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

buna stup
Am mai trecut si eu pe aici , cam rara dar nu ma lasa mucoasa mea, ca nici acum nu am scapat de muci nu mai suportnu mai stiu ce sa-i mai dau si ca sa-i mai fac, voi aveti vre-o reteta miraculoasa?
Hai sa va uram si noi LA MULTI ANI, fie ca 2008 sa va aduca tot ce 2007 a uitat sa va lase, sa aveti parte numai de bucuriidin partea albinutelor si bondarasilor vostrii
Sa ne auzim cu bine la anul

Mergi la inceput

Eu nu stiu nici o metoda miraculoasa de scapat de muci sau tuse... numai cu antibiotic reusim in cele din urma, pt. ca ai mei fac rosu in gat, cu puroi si toate cele...
Pt. muci ser fiziologic, spray cu apa de mare si aspirat ...

Sanatate multa bolnaviorilor

Altfel, despre noi ... au iesit tooooate bubele... acum avem coji multe... Mihai pe primul loc, eu urmatoarea iar Andreiu cele mai putine. Pe fata s-a curatat aproape de tot... nici nu zici ca ar fi avut ceva... in schimb Mihai... vai de el... Sper sa nu ramana cu prea multe semne, in special pe fata... ca are multe bube si imposibil sa nu se scarpine prea tare...

O sa stam acasa de anul nou. Petrecem in familie... si bantuim prin bloc... la fini si prieteni. Nu mai suntem contagiosi (pediatrul mi-a zis ca din momentul in care toate bubele au coji putem sa plecam in lume) dar unde sa umblu cu fata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara fetelor dragutelor

Noi am lipsit motivat..am fost plecati la SLatina la mama si am respirat si io.......salutari la toata lumea...sper ca sunteti bine si sper ca primul Craciun cu piticii a fost minunat

Noutati: mergem de-a busilea in sfarsit, avem patru dinti iesiti cu multe maraieli si ore de nesomn, suntem prieteni cu pisica lu mamaie cu care purtam dialog prin geam, ea afara si fata in casa si moare de dorul ei acum can d ne-am intors acasa, e foarte activa mobila , curioasa la tot ce e nou, ne imita si nu mai stiu......

Bradul nu a fascinat-o , eu m-am straduit dar degeaba....in rest nu mai stiu ce sa mai scriu ca acu sunt cu preg de revelion....

De mancat mancam la fel de prost si kg nu stiu cate avem ca nu ne-am cantarit....a si azi facuram si 9 luni dar nu am facut bilantul dar cand il avem il scriem...o sa citesc din urma tot si o sa ma uit la fotografii...va pup si acu citesc

Avem pozici multe aici

" target="_blank"> Ce varsta are Raisa?

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici!
pe mine sa m-a scuzati ca nu am mai avut timp sa intru dar cu craciunul, sf stefan si acum plecam la bucuresti de revelion.
noi am avut musafiri in fiecare zi si deci timpul meu a fost limitat.
mi-e dor de voi, de prichindei si abia astept sa ne intoarcem acasa sa vb cu voi.

va urez din tot sufletul sa fiti sanatosi cu totii, sa va aduca anul viitor tot ce este mai frumos si mai bun pe lume.
sa ne traiasca prichindeii, sa creasca mari si sanatosi si mancaciosi.
felicit pe toata lumea care a mai implinit o lunisoara si cei care au serbat onomastica.
la multi ani!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput