Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
riloasa spune:
LORADIN, multumesc frumos pentru mesaj. Esti tare draguta si tare grijulie. Stii de ce te-am intrebat daca se mai trezeste? Pentru ca ti-am zis ca nu are nimic si este sanatoasa. Crede-ma degeaba ii dai dai tratament ca nu are nimic. Poti sa te superi pe mine dar eu ti-am zis ca analizele o sa iti iasa buna si ca nu are de unde la varsta ei sa aiba paraziti. Lasa copilul in pace ca e sanatos. Si al meu are gaze de la orice mananca. De mers nu merge acum. Pe covor nu vrea sa mearga pentru ca o pui tu si nu vrea. Nici al meu nu merge cand il tin de manute. Ce mai zici de nepoata mea ca are un an si 2 luni si nu merge. E prea mica nu vrea sa faca pasi ca si al meu. Vreo unul dintre voi sta prost cu somnul? La noi probabil ca ma mosteneste. Eu am insomniii de cand sunt mica. Dorm foart putin si sunt ca un robot. Nu dorm ziua niciodatata, noptile sunt albe din cauza lui. Dar nu m-am gandit niciodata ca puiul ar avea ceva. Si crede-ma a mancat greu, doarme prost. Dar acum a inceput sa pape foarte bine pentru ca nu m-am stresat cand papa o lingurita sau doua. L-am lasat in pace ca atat ii trebuia lui. M-as fi ingrijorat daca vomita, daca nu lua in greutate. Dar atata timp cat un copil e vesel si papa asta inseamna ca e sanatos. Azi noapte a fost a 2 noapte cand s-a trezit 1 singura data la 2 ca in rest si din 2 in 2 ore se trezeste si nu doarme, sta cu ochii pe pereti, se joaca, rade si asta cam de la 4 la 5.30
SCHERBI, unde ai facut calendarul ca noua au zis ca nu mai pot in decembrie. Spune-mi si mie te rog.
PRIVITI CE MOS ARE MAMA, CA NU MAI POT DUPA EL, IMI VINE SA IL PAPA TOT
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
riloasa spune:
Am uitat sa va zic ca s-a umplut de bubite pe burta de la cereale cu gluten. Eu abia acum i-am bagat, dar nu i-au priit. Asta e, le scoatem.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
roxygeo spune:
Daca doriti sa ne vedeti...
parintii denaturati
http://community.webshots.com/album/561915307EERdOr
si pe bebelina
http://good-times.webshots.com/photo/2279758350068039225bMHean
pupici
kmi78 spune:
buna seara si de la noi; sper ca ati petrecut cu bine Craciunul, sanatosi si cumintei, ca de citit nu am mai reusit, asa de repede au trecut...
noi suntem bine Timeea a facut intre 5 si 10 singura, mananca bine, sta toata ziua in picioare, nu o atrage nici o jucarie decat poate ptr 10 sec; chiar am zis cu sotu ' ca ei ar trebui sa-i luam direct role sau bicicleta;
a fost si Mosu' Craciun si a fost tare entuziasmata si curioasa si nu s-a speriat deloc, poze va arat dar peste cateva zile;
ce am vrut sa va mai zic? a, trage toate globurile din brad se uita la mine cum o cert si apoi rade, le arunca si ia altele si tot asa, si merge la TV si-l opreste non-stop
Va doresc un AN NOU FERICIT si MAI BUN CU IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE. noi vom fi plecati pt o sapt in Austria la Schi fara Timeea, prima iesire asa de lunga fara ea, ne va fi tare dor .... un PUPIC MARE MARE PT TOTI, sa auzim numai de bine!!!!!!!!!!!!!
Zadi spune:
Am reusit sa descarc pozele de Craciun si nu numai http://good-times.webshots.com/album/561914785nQaENR?vhost=good-times.
Nu am reusit sa fac ceea ce a incercat sa ma invete Marta, adica sa apara denumirea Sarbatori de iarna 2007 si nu tot linkul.
Marta ajutor !!!!! te rog. tu mi-ai zis dupa HR bolduit a doua casuta dr. bag titlul ok mail to paste si trec link ok. Ce nu e corect ca nu mai stiu ce sa zic. In casuta mea de raspuns apare in partea de sus: B / I / U / S / aliniere stg / aliniere central / aliniere dr / HR / introdu hyperlink / introdu email / introdu cod / introdu comentariu / introdu lista/ apoi bara cu tip caracter / size / culoare si bara cu smile list. Am incercat sa fac cum mi-ai zis dar nu merge, undeva gresesc si inca nu m-am dumirit.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
stefaniya spune:
Buna,stup
Nu am timp sa scriu mai mult dar am vazut ca Zadi cere ajutor.
Zadi,acolo unde scrii mesajul care il trimiti pe forum,e un patratel cu doua sageti,iti spune "introdu email" daca pui mous-ul in dreptul patratelului si se va deschide o fereastra mica in care scrii ce vrei tu,poze,Craciun,.... apoi dai ok si se deschide inca o fereastra mica in care pui link-ul si ii dai ok si gata.Asa faci si pt la semnatura si schimbi la profil.
Sper ca m-am facut inteleasa.
O seara buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
tzuna spune:
Buna!
Sunt f suparata. Maria s-a matait mult de tot azi... M-am gandit ca s-a invatat in brate ca in rest nu avea nimic (nici de mancat n-a mancat dar nu-i o noutate la ea). Ei bine mai pe seara m-am gandit sa-i dau niste nurofen ca poate o dor dintii, apoi peste vreo 30 minute am prins ocazia sa-i iau febra si avea 37 cu 5 in gurita si m-am gandit ca nu-i de bine ca ea are de obicei 36 cu 7 cu 8... si seara a mancat , s-a culcat si apoi mi-a venit mie asa sa o incerc iar ca nu eram linistita... ei bine 39 cu 2 si imediat cu 3. I-am dat nurofen din nou (trecusera 5 ore de la doza anterioara) si apoi a varsat in jet tot ce mancase. I-am pus jumatate de supozitor de novocalmin , ne-am imbracat (era ora 21.30) si am plecat la spital. \Mi-a fost frica sa o duc la pediatrie sa nu ne interneze asa ca am luat-o pe soacra mea cu mine si am fost la maternitate und elucreaza ea. A vazut-o neonatologul care e seful sectiei d enou-nascuti si a spus ca are o viroza. Tratament: supozitoare cu paracetamol alternativ cu novocalmin (acestea numai 2 pe zi ca sunt puternice pt sugari), impachetari daca ajunge la 38 cu 5, sosete muitate in otet daca e cazul si ceai, apa, ce vrea ea. Daca nu vomita si nu are scaune proaste cica ne chinuim asa cateva zile si apoi gata. Sper sa fie numai atat. Nu-i dau antibiotic nimic timp de 3 zile. Nu avem voie baita totala si sa iesim afara. Chiar asa trebuie? Adica peste 2 zile poate e mai bine. Tot nu am voie sa o scot? In fine nu asta e cel mai important. Sper sa se faca bine cat mai repede. Sunt terminata. S-a ales praful de concediu asta. Maine trebuia sa plecam la o cabana cu finuta noastra mica sa facem Revelionul dar suntem consemnati la domiciliul soacrei. Nici macar la mama nu ma pot duce.
Aveti grija de bebeii vostri si sa fie toti sanatosi.
Legat de dormitul in pat cu Maria: nu vrea nici sub nici o forma. Mi-ar placea si mie sa o tin aproape, sa doarma intre mine si sot asa dimineata... de unde.. |Ea tb sa doarma in patutul ei, intoarsa pe burta, sa se foiasca pe acolo, sa-si tina suzeta, sa o arunce si apoi s ao caute tot patul....Va invidiez pe cele care puteti lua copiii cu voi cateva ore, Nici sa doarma tot timpul cu noi n-as vrea. Ca pana la 3 luni a dormit cu mine si a fost tare greu. Stateam mai mult treaza iar cand adormeam mai bine ma trezeam speriata sa nu-i fi facut ceva rau.
Va urez tuturor sarbatori fericite, multa sanatate, voie buna si un an nou plin de realizari.
Cat de des tb sa-i iau febra?
loradin spune:
tot eu,
Riloasa-mi-ar place sa cred ca ai dreptate dar imi este imposibil.Scriu acum dupa trei ore fara intrerupere de plans ale Anei.Nu vorbim de un plans oarecare ci de unul isteric.Suntem terminati amandoi.Fizic dar in primul rand psihic.Nu vreau sa ai idee ce inseamna sa ti in brate un pui de nici 9 kg care se zbate din toata fiinta ei si plange cu lacrimi uriase.Nu vreau sa ai idee ce inseamna sa-ti vezi copilul frant de oboseala cazandu-i capul pe tine iar in urmatorul minut cu ultimile puteri ridicandu-l si luand-o de la capat cu plansul.Se zbate,se chirceste,da din picioare ca si cum ar fi electrocutata.Ba mai mult luna asta nu mi-a luat aproape deloc in greutate.Si tu vrei sa-mi impun sa cred ca nu are nimic? NU AM CUM! Eu stiu ca vrei sa ma incurajezi si crede-ma ca fac asta in fiecare minut dar cand vin crizele din mama puternica si increzatoare ma transform intr-o furnica sub talpa unui urias.Hai ca ma pun pe bocit. Te las si sper sa-ti dau vesti mai bune.
Minunea noastra la 8 luni
madybulancea spune:
neatza...???
tzuna nu stiu ca de des,dar stiu k nu se ia tem rectal dupa ca a papat,dupa ce s-a jucat cel putin o ora si dak se ia rectal tre sa stea fara pampers cel putin un minut.....doamne ajuta sa va faceti bine!!!!
io o sa fac ceva de papa de rev k sotu mi-a zis macar acu in ultimul ceas sa gatesc si eu k in rest moare de foame...asa ca fac o salata buf,salata de fructe si ceva cu vita ma mai gandesc si atat!!!
noi stam acasa...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
anaalina spune:
Off,of, of...de fiecare data cand intru citesc de cate un bebe bolnavior si mi se rupe inima mai ales ca si noi suntem in aceeasi situatie. Va spununeam saptamana trecuta ca luam augmentin , ei bine a fost frectie la picior de lemn. Catalina tusea TARE si eu care sunt panicoasa de felul meu mi s-a parut ca haraie in spate , si chiar am avut dreptate, ieri am fost iar la dr si diagnostic PNEUMONIE INTERSTITIALA . Tratament bineinteles injectabil prin branula= axetine+hidrocortizon la 12 ore.
Se uita cu o ciuda la branula aia, trage de soseta care am pus-o peste, zici ca acum o rupe cu dintii.
Asa , asta a fost partea urata , acum partea frumoasa, e tare incantata de brad, trage de globulete si daca e pe sub brad taras roade bomboanele de pom , ca eu nu le-am mai agatat in pom ci le-am aruncat frumos sub pom. Jucarelele de la MOs le-a studiat dar acum nu o mai intereseaza , interesanta este telecomanda pe care a ros-o da, da, are un ditamai gauroiu si cand te gandesti ca nu are decat 2 dinti, cand o avea mai multi ce o face?
Loradin ma gandeam la tine cum rezisti sa planga asa , ca eu sunt terminata numai daca o vad ca e maraita. Si mi-am adus aminte ca am fost acum un an la nasi si baietelul cel mic a plans a noapte intreaga , nu se linistea sub nicio forma, singurul loc unde nu plangea era in spatele unui fotaliu unde pana la urma s-a si culcat , pe atunci avea cam un anisor.
Tzuna si noi aveam planuri marete de Revelion dar acum nu mai vreau decat sa se faca bine , ca de plecat o sa-mi scot parleala la vara cand o fi cald si frumos. Va sa treaca.
Arisaa pe Maya.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)