Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanici spune:
ce-mi place ca intra multe fete sa ureze toate alea bune pt anul nou.
io nu stau degeaba, filmez si ma distrez. Daca vreti sa va amuzati ia vedeti aici ce pot face... 2 maini dibace... cu 2 suzete.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Buna,stup
La multi ani! Sa aveti un an plin de numai lucruri bune! Sa va fie copilasii sanatosi!
Intru si eu in randurile mamicilor cu bebei raciti,,are Carl la muculeti....In rest e voios dar nu prea poate dormi.
Kitty - multumesc pt cuvintele frumoase! Capul sus,e greu dar trecem peste tot.
Eu am socrii ok,ne ajuta financiar,poate cu Carl ar sta dar locuiesc la 90km.Dar de obicei daca Carl e un pic mai nelinistit,mi-l dau in brate automat.Eu ii iau asa cum sunt,asa sunt crescuti,asa le e felul.Eu ma bucur de Carl cat pot,chiar daca uneori imi vine sa fug in lume.
Mady - nu te mai gandi asa departe.Sunt perioade grele,mai ales cand vine un bebe.Cred ca toate am avut perioade in care ne venea sa renuntam,dar toate trec.Nu pastra distanta ca nu e bine,e sotul tau,sunteti casatoriti,ati facut un bebe,asa ca lasati orgoliile si iubiti-va. Sanatate lui Razvanel!
Roxanici - tare filmuletul Ieri am jucam cu Carl ceva in genul asta.Avea doua mingiute in mana si i-o dadeam pe-a treia si lasa una.Apoi i-o aratam pe cea cazuta si ii dadea drumul la cealalta si o lua pe aia si tot asa..Imi pare rau ca eu nu am filmat,dar am timp
Fetele,voi iesiti la 12 noaptea cu bebeii afara,ca mie mi-e etama sa nu se sperie?Eu nu voi iesi.
In seara asta stam acasa doar noi 3,mancarica,bere,bomboane,chipsuri...nimik deosebit La anul recuperam.Adevarul ca la cum e Carl de mucos si marait nu mi-ar fi ars de petrecere.
Sa vedeti ce-o sa ma oftic cand or veni fetele cu poze,care mai de care mai faine..
Aseara am citi pt site-ul pro tv si dadeau cum ca doctorii recunosc ca au sfatuit gresit mamicile in trecut in privinta bebelului.Cm ca infasatul nu a facut decat sa nu lase bazinul sa se dezvolte bine,programul meselor nu a fost deloc o idee buna si acum mama hraneste copilul la cerere.Ghetute ortopedice,iar spuneau ca nu a fost decat un chin si o cheltuiala in plus,Fluorul care acum nu e recomandat a se da copiilor...
Gata,pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
Mady - Lilidana e in Canada,Scrie-i pe privat!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
roxygeo spune:
Buna seara stup!
Am intrat si io pe acilea ca sa va urez:
UN AN NOU FERICIT, CU MULTE IMPLINIRI, CU MULT NOROC SI SANATATE!
Anul 2008 sa fie unul bun pentru toata lumea, cu intelegere, cu liniste sufleteasca si cel mai important cu puii aproape! sanatosi si voiosi!
Va pupam
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
paxela spune:
Un an nou fericit plin de realizari ,si impliniri, multa liniste si bucurie langa cei dragi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Lumi_Nag spune:
Salutare!
Ma bucur foarte mult ca ne-ai scris Monica.Ai 2 pinguini adorabili.Sunt frumosi foc
Am mai vazut si bruneta cu ochi misteriosi care e o scumpa si care e Raisa Dianei Fudulu .
Si am vazut si pe "musiu" Rares ce indemanare are cu suzetele
Intru si eu pe fuga sa va urez sa aveti parte de clipe superbe si de neuitat alaturi de ingerasii vostri, sa fiti iubite, respectate si intelese de soti.
Mi-au dat lacrimile la mesajul tau Loradin si sa stii ca si eu simt acelasi lucru.Imi sunteti dragi ca niste prietene foarte apropiate.Parca ne cunoastem de muuult.Si eu am avut foarte multe de invatat de la voi pentru ca eram complet pe dinafara in ale cresterii copiilor.Va sarut pe toate.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Krissy spune:
Haideti dragelor sa va urez si eu toate cele pana nu se face miezul noptii in Ro - io sunt inca la serviciu !
Asadar, dupa asa un an special pe care l-am avut cu toatele, va urez din inima ca 2008 sa fie si mai deosebit, dar in primul rand mai linistit si plin de sanatate pentru bebelusii si familiile voastre! Belsug pe masa, iubire si armonie-n casa, la anu' si la multi ani! Sunt sigura ca o sa ne "revedem" cu bine in Noul An si o sa fim pe mai departe alaturi, atat cat putem fiecare, la bune si la mai putin bune, asa cum este viata.
La multi ani!
PS: Mady, imi pare nespus de rau pentru neplacerile pe care le ai in casnicie, sper ca la anu' sa va fie mai bine, iar sotul sa aibe mai multe intelepciune si rabdare. Poti sa imi trimiti mesaj pe PM, eu am locuit in Canada (Quebec si Ontario) inainte de casatorie si poate iti pot raspunde la intrebari.
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
madybulancea spune:
Multumesc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine,conteaza f mult pr mine....va iubesc pe toate!!!
MULTI PUPICI PENTRU VOI!
LA MULTI ANI!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
phili spune:
Dragele mele,si eu vreau sa va spun un sincer LA MULTI ANI! si un an plin de bucurii,realizari,si tot ce va doriti voi sa se implineasca.Mai vreau sa va multumesc si eu fiecaruia dintre voi,pentru incurajarile voastre din perioada sarcinii,pentru sfaturile utile pe care mi le-ati dat, si vreau sa va mai spun ca si si eu sufar cu voi de cate ori aveti copii bolnaviori si ma bucur cu voi cand aveti vreo bucurie. Va iubesc pe toate si va doresc un an binecuvantat!!