Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, stup!
Noi am avut noapte tare grea, cu tuse, inecat in muci si 38 cu 7...nu pricep de de face febra iar, desi doua zile nu a mai avut. Eu credeam ca e spre vindecare dar se pare ca mai avem de tras. Asta e, o sa treaca pana la urma.
Loradin, multumesc pentru mesaj! Mi-a facut bine.
Tzuna, cum e Maria?
Iula78, bine ai venit la noi! Sa ne zici mai multe despre puiul tau.
monica_b, ce bine ca te-ai gandit sa ne mai scrii. Toata lumea se intreba ce mai faceti, tu si pinguinii.

Anul acesta a fost cel mai frumos si special de pana acum pentru mine,fiindca a intrat gaza in viata noastra. Cu toate greutatile, nopti nedormite, senzatia ca nu am sa ma mai pot relaxa niciodata, e incredibil de frumos!

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE IMPLINIRI! COPIII NOSTRI SA CREASCA SANATOSI SI JUCAUSI SI SA NE UMPLE VIETILE IN CONTINUARE! (Si poate o da domnul sa dorm si eu o noapte intreaga in 2008, ceea ce va doresc si voua)

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

quote:
Originally posted by monica_b

Buna seara, doamnelor si bine v-am regasit! Va mai amintiti de noi?
Am reusit si eu sa ma lipesc o juma' de ceas de net si am zis sa profit de ocazie si sa va urez deja LA MULTI ANI! ca nu stiu daca mai am ocazia saptamina viitoare.
Probabil voi fi mai activa de la anul, fiindca din ianuarie imi "abandonez" temporar pinguinii si ma intorc la munca.
Va pup si an nou bun intregii colonii de martie-aprilie.

Monica, mama pinguinilor Andrei si Raluca

Ma bucur nespus ca ai trecut sa ne mai saluti....ai niste copii tare dragalasi ...mari si frumosi....si da te asteptam la anu mai activa

Pupicei

Avem pozici multe aici

" target="_blank"> Ce varsta are Raisa?

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ahooo, ahooo copii si mamici,
Sa traiti si sa va veseliti,
Tot anu' viitor sa fiti sanatosi ,
Si voiosi si bucurosi
Manaati maaaaaaaaai!!!

La Anu si La Multi Ani!!!

hai ca m-am tacanit, fug inapoi in bucatarie, acolo unde e locul unei femei

Kitty, capul sus.

Mady, si io am divortat de cateva ori de sotul meu de cand s-a nascut rares...cred ca e o perioada...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Sa dea Domnul ca anul ce vine sa va aduca multa sanatate si la copilasi si la parinti ca restul speram sa vina de la sine!

Gabdyd multa sanatate !
Monica B bine ai revenit, speram sa stai mai mult cu noi.
Faza cu deochiul eu cred ca se poate, dar numai la cine crede cu adevarat ca asa ceva e posibil, cine nu crede e imun., sper...
Alexia cine ti-a cerut sa imbraci cuvintele in miere?Poti sa fii tu insuti si atat.
Fetelor ce m-ati distrat cu faza cu divortul, si la noi se intampla sa mai facem faze, dar eu ii spun lui sa plece, nici prin gand nu imi trece sa ma car.Bine ca sunteti bine, Mady si sanatate lui Razvanel.

M-am simtit bine tot anul alturi de voi, chiar daca nu am fost de la inceput, v-am citit de la odisee si pot sa spun ca sunt dependenta de voi.Mii de pupici pentru fiecare.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni si Craciunul
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ce stiti de sherby, unde a plecat? in egipt cu avionul care a dat peste masimna? sau in NY? si atunci toate bune si frumoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Acum sa zic cateva vorbe si io

Pup mult pe bebeii bolnaviori si multa rabdare la parinti ca sa ii ajutati sa treaca peste perioada grea

Loradin, Laina, Tzuna, Arissa, Iunia, Karra, Elyanne, Diana si cred ca mai era cineva dar nu mai stiu fara suparare...acum am terminat de citit aproape tot si am plans pentru voi si puii vostrii....ma bucur ca sunteti mai bine acum si sa dea Dd ca anu viitorsa fie fara probleme prea mari ci plin de bucurii

Mady si nnoi avem momente din astea adica io mai mult si zic ca plec la mama si ii las pe amandoi pe el si pe soacra-mea ......dar revin dar tot i-am lasat acum in decembrie si m-am dus la mama ca sa mai respir si eu dar au venit si ei

La multi ani albinute si bondarei , parinti si bunici
Sa va aduca noul an numai impliniri si bucurii....
Avem aici cateva pozici de la Craciun
http://good-times.webshots.com/photo/2359887280102137521mfcrKz
va las ca ma duc la treaba la bucatarie si dupa Rev punem poze cu datu la grinda

Avem pozici multe aici

" target="_blank"> Ce varsta are Raisa?

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

hei,
hai la multi ani , dragele mele. este primul revelion pe care il vom petrece acasa de cand ma stiu eu cu sotul meu. e putin ciudat, dar nu-i nimic, ne luam noi revansa la anu'.
hai sa va zic ce am facum acum 2 zile: am mers cu puiul la piscina, fara nici o intentie de a o baga in apa. stiti voi, apa cu clor, multa lume, dar nu am rezistat tentatiei si am bagat-o. a fost in culmea fericirii, imbujorata toata si plioascaia in apa. i-a placut tare mult,chiar a protestat cand am scos-o. in rest suntem bine si tinem pumnii mamicilor cu pui bolnaviori. noi inca n-am racit pana acum si sper sa o tinem tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

LA MULTI ANI 2008 !!!
Va doresc din inima un an nou cu multa sanatate, impliniri si bucurii, sa fiti fericite alaturi de cei dragi.
Ma bucur ca fetele s-au reintors in forum desi nu le cunosc, dar ma bucur ca suntem mai multe.
Acum cand ma gandesc in urma la perioada celei de-a doua sarcinii ma gandesc ca mi-ar fi prins foarte bine sa va fi avut alaturi. Insa dupa ce mi-am dat licenta am scapat si de computerul vechi pe care il aveam si o perioada nu am mai avut computer decat in week-end cand venea sotul cu laptopul acasa. Asa ca am ratat perioada asta alaturi de voi. Insa ma bucur ca oricum am acum cu cine sa imi impartasesc temerile, bucuriile.

Sanatate multa tuturor copiilasilor bolnaviori.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

LA MULTI ANI LA TOATE LUMEA.
SA AVETI UN AN NOU FERICIT.

matilda http://family.webshots.com/photo/2175516590096653195FmkzYY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul de toate! Si in anul care vine sa fiti uitate si voi si piticii si toti ai vostri de rele si ocoliti de boli! Sa fie pace in case si in sufletele voastre! Fiti fericite!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput