Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

LA MULTI ANI MAMICI, ALBINUTE SI BONDAREI

SA AVETI UN AN NOU MINUNAT, PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII

toti puii bolnaviori si mamicile lor pentru rabdarea pe care o au.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Asa-i, Roxanici. Sint foarte, foarte diferiti. Si fizic: el e Aliosa (chiar in seara asta il alintam asa ), iar dumneaei - bebe somalez cu ochi albastri. Si ca personalitate: el - puturos, cam capos si smiorcait, ea - perseverenta, independenta si foarte hlizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Monica bine ai revenit. M-am intrebat de multe ori ce mai faci. Amandoi pinguinii sunt frumosi tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!

Am citit cate un pic in fiecare zi, dar n-am mai scris, au fost multe pe capul meu si nici n-am stat grozav cu moralul. Asa sunt intotdeauna de sarbatori, ma agit inainte foarte mult si cand ar trebui sa urmeze partea frumoasa - nu ma mai stiu bucura de nimic!
Ma inscriu si eu in club: ma agit atat de mult pentru toata lumea si apoi sufar pentru ca nu simt ca primesc dupa cat dau. Dar nu ma invat minte niciodata si nici nu mi-ar pica bine sa fac altfel. Asa ca am tras cate un plins si in ajun si in ziua de Craciun si in 28. Iar acum mi-e frica ca Giulia e bolnavioara: a facut kk de 5 ori astazi, avea 37 sub brat, muci. Acum am aspirat-o si doarme, dar tare mi-e ca nu o sa fie bine. a venit in contact in zilele astea cu mai multa lume bolnava, faceam pe viteaza si am dus-o si in hipermarket si la patinoar - e rezistenta, n-are nimic, dar uite...

Loradin, te inteleg atat de bine!!! M-am intrebat ani la rand de ce socrii mei (pensionari si la 3 blocuri distanta de noi) se plang atat de mult ca se plictisesc si ne tot suna si ne tot cheama si daca i-am rugat sa-l tina pe Raul o ora-doua tot mereu gaseau motive sa nu-l tina sau sunau repede sa mergem dupa el. Ex. concret: Raul bolnav - nu-l puteam duce la camin, nu aveam cu cine sa-l las si am intrebat-o pe soacra daca poate sta cu el si a spus ca nu ca trebuie sa mearga a doua zi la banca - SI MAI BINE MERGE DIMINEATA CA E MAI PUTINA LUME. Si eu eram suparata si nu intelegeam de ce nu sunt ca alti bunici, care deabia asteapta sa-si petreaca timpul cu nepotii. Cu Giulia inca nu au stat nici 10 minute. Nici nu ma gandesc la ei ca la o posibilitate.

Mi-e asa de mila cand citesc despre copilasi care plang de durere, cred ca vi se rupe sufletul sa-i vedeti asa!! Giulia a fost doar mai maraita ca de obicei si ma simteam atat de neputincioasa!

Tzuna, o sa vezi ca o sa fie frumos de revelion, chiar daca nu o sa fie asa cum aveati planul, o sa fie frumos ca o sa fiti cu puiul vostru! Si noi aveam in plan sa mergem la parintii finutului nostru si cred ca daca Giulia e tot asa nu mergem! Asa e cand ai copii: de multe ori trebuie sa renunti la planurile pe care ti le faci! Dar merita!

Elyanne, felicitari pentru floarea galbena, tot respectul pentru tine, cu 3 copii si ai intotdeauna disponibilitate pentru a ajuta macar cu un cuvant bun! Iti doresc sa ai impliniri si bucurii dupa sufletul tau!!!

Va pup pe toate, sper sa mai intru si maine sa va urez de Anul Nou, daca Giulia nu e mai rau. Sper sa fie ok, desi deja s-a trezit odata ca nu putea respira bine si am aspirat-o. Preventiv va urez un an nou fericit, sanatate la bebei si muuuulta rabdare pentru mamici(pentru copii si ...pentru soti)!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata stup!
Am intrat si eu in fuga sa va spun ca azi facem 9 luni si avem 9,5 kg.(inaltimea nu am putut sa i-o luam pt ca este un nazdravan si nu sta locului o clipa)
Vroiam sa va urez un calduros LA MULTI ANI! si la anul sa fie si mai bun si bbii sa fie sanatosi, voiosi, voinici si veseli
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,

AM INTRAT SPECIAL SA VA UREZ SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN NUMAI DE BUCURII SI REALIZARI!!!!

Fie ca acest an care vine sa fie mult mai bun decat cel ce pleaca.Sa aveti parte de sanatate, putere si intelepciune.Sa iubiti,sa fiti iubite iar puii vostri sa creasca frmos,linistit si armonios.Fie ca 2008 sa va umple sufletul ,sa va faca fericite pe voi si pe cei dragi voua.Imi doresc sa ramanem aceeasi familie unita,sa radem si sa plangem impreuna,sa ne mandrim cu progresele strumfilor nostri,sa ne sfatuim,sa ne sustinem si de ce nu sa ajungem sa ne vopsim parul alb sfatuindu-ne ce vopsea sa folosim in timp ce ne ingrijim nepotzii.Cu alte cuvinte eu am nevoie de voi mult timp de acum incolo.Sunteti speciale,diferite,haioase dar nu in ultimul rand mamici desavarsite.De la fiecare dintre voi am invatat cate ceva.Am invatat sa-mi iubesc copilul,am invatat sa lupt pentru el si mai ales sa-l inteleg.Toate ati contribuit la asta.Nu are sens sa nominalizez.Cuvantul "toate" este suficient.Cand am plans ,m-ati facut sa rad,cand eu eram vesela iar vreuna dintre voi avea probleme m-am intristat.Va multumesc mult pentru aceste trairi! Fac parte din viata si credeti-ma le-am trait intens alaturi de voi.Este si va ramane acest forum, oaza mea de liniste,de spovedanie,locul unde-mi vars nelinistile si nemultumirile dar si locul unde-mi laud copilul fara sa fiu judecata ca sunt subiectiva.Ati fost alaturi de mine fara sa-mi da-ti dreptate cand nu aveam si fara sa ma sustineti cand nu era cazul.M-ati ridicat de la pamant facandu-ma sa raman cu picioarele pe el.Sunt multe de spus.Nu as vrea sa plictisesc(daca nu cumva am facut-o deja) Am vrut doar sa stiti ca va iubesc mult desi nu va cunosc decat virtual si ca-mi este tare bine alaturi de voi toate.Am fost mult mai multe si tare imi pare rau ca au renuntat.Imi este dor de toate.Alionuscha mai poti sta fara noi? Noua ne este dor de tine!Monica m-am bucurat mult cand am vazut mesajul.O sa mai scri nu? Krissy te asteptam cu vesti! Am citit lista si mi-am amintit ce multe eram gravidutze si acum....Dar poate noul an le aduce iar la noi!

LA MULTI ANI DRGELE MELE!!!!!!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Monica amandoi au ochi abastrii, nu? Ca eu asa i-am vazut in poze... sunt suuuperbi ca ai mamicii... Mi se pare ca pitica seamana aata de bine cu tine... Imi plac pozele mult de tot... si pinguinii, normal... doi frumosi.
Ca personalitate... si piticii mei sunt diferiti... Mihai serios, mamos si plangacios... cum intra surioara in cadru urla, prventiv, ca stie ce-l asteapta... smotoceala... Andrei e un hlizit, rade la oricine, e fericit cand vede pe orcine... cunoscut, necunoscut... si suporta orice din partea surioarei... plange doar cand se/il loveste zdravan.
Ce face cumnatica? N-a mai dat de mult pe aici... poate o tragi tu de maneca sau macar ne dai raportul, pe scurt.

Mady ce-ti veni? Hai, calamti-va... Io cand ma cer cu al meu sot nu-i zic ca bag divort... ca n-am nici un gand sa ma mai marit... ii zic sa se care in lume si sa ma lase (e casa lui ), da' sa nu-l mai prind pe aici... niciodata...
Sper ca astazi sunteti ok si v-ati impacat.

loradin ce bine le zici... asa este...
Cand ati avut motive de bucrie m-am bucurat alaturi de voi, cand careva a fost trista, m-am suparat si eu... Toate aveti un loc in inima mea si imi sunteti dragi.
am zis-o si o mai zic... m-ati ajutat enorm cand eram gravida si ma vaitam ca nu mai pot si nu stiam daca o sa fiu in stare sa duc sarcina la bun sfarsit. M-ati incurajat si cuvintele frumoase au contat enorm
Nu vreau sa dau nume, pt. ca sunt sanse sa uit pe careva si nu vreau sa supar pe nimeni.

Kitty si multa sanatate. Tin pumnii sa nu fie nimic.

Paxela voi? Cum sunteti?

Sa aveti un an nou mai bun, mai frumos decat cel care se incheie. Sa fiti fericite si iubite!

La multi ani!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Cu siguranta, Loradin o sa mai scriu. Dar, dupa cum spuneam: de la anul mai des, ca o sa revin la "normal" si o sa am si eu acces la net.
Katink e bine si ea si puii. Obosita tare, deh... nu-i usor singura cu 2 gamalii. Probabil de asta nici nu a mai dat pe forum, din lipsa de timp. Ieri au plecat cu mic cu mare in Olanda si au ajuns fara peripetii la sora ei. Carla e o neastimparata. Am inteles ca se agata de tot ce-i iese in cale si e plina de cucuie. Anul asta i-a vizitat Mos Craciun in persoana si se pare ca a fost emotionant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

BUNA...INTRU SI EU REPEDE....
Roxanici si Ellyanne multumesc
Acum sa spunem k suntem bine..nu ne mai certam dar park tot simt ceva distanta,in fine o sa treaca.....dar acum Razvanu s-a suparat si a facut rosu in gat...dim avea tem 38,3 si am fugit repede la doc si a zis sa ii dau nurofen combinat cu eferalgan si dak pana maine seara nu scade tem sau chiar crete sa ii dau antibiotic,acum vad ca nu mai are...sper sa ii treaca asa....

Eu fac ptr diseara salata buf,salata defructe,ceva de vita cu sos de rosii si cam atat!!!!

LA MULTI,MULTI,MULTI ANI,SA VA DEA DOMNUL CA IN 2008 SA AVETI PARTE NUAMI DE BUCURII SI MULTA MULTA SANATATE!!!VA IUBESC SI VA MULTUMESC CA EXISTATI!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

LA MULTI ANI mamici si sa aveti un an cel putin tot atat de reusit ca si asta!!!!!Multa sanatate voua si picilor dar si intregii familii!!!

Mergi la inceput