Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
radcarmen spune:
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!
LA MULTI ANI PRIETENELE MELE DRAGE !!!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BiancaM spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!! SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE BONDARII SI ALBINUTELE VOASTRE SI DE FAMILIILE VOASTRE!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
karla32 spune:
LA MULTI ANI! Va doresc din tot sufletul un an minunat, plin de bucurii alaturi de toti cei dragi! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Luca, dragostea mea
Luca luna VIII
anamana123 spune:
la multi ani! sa dea domnu' ca anul care tocmai a venit (pt unii dintre noi) sau care urmeaza sa vina sa fie unul bun, plin de sanatate! pt mine cred ca un an mai bun ca 2007 nu exista, pt ca mi-a adus-o pe maria, pe care o iubesc cu toata fiinta mea pana la ultimu' fir de par, dar sper sa-mi aduca tot atata sanatate si putere sa ma bucur indeajuns de minune!
sa petreceti frumos!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
La multi ani! Faptul ca va scriu la ora asta, de pe o tastatura ingrozitoare spune cat insemnati pentru mine!
Suntem la finutul nostru acasa - puii mici dorm ca doi ingerasi, dar au stat treji pana la miezul noptii si am dansat pe Forever Young al lui Alphaville eu cu bebe si cu tata. Nu sunt la un chef cu adevarat - e altceva dar e atat de frumos!
Va pup si cred ca si voi simtiti la fel!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
florin-a spune:
Haaa...v-am prins la sorcovit...!!!La multi Ani!Numai Bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!Sa fim mai buni si mai fericiti anul acesta!Sa avem parte de clipe de neuitat din partea albinutelor si bondareilor nostri!
Printesa mea doarme, sa- trezit la 12 noaptea din cauza zgomotului produs de artificii si am dus-o si pe ea la geam.Doamne ce incantata era!Mi-au dat lacrimile in ochi cand am vz cum ochisorii ei sinceri si frumosi urmareau pe cer splendoarea artificiilor.E greu sa fii mamica dar este si frumos
Si acum la treaba!Ia sa vad cine e mai darnic!1,2,3 si
Sorcova, vesela,
Sa traiti,
Sa-mbatrāniti,
Ca un mar,
Ca un par,
Ca un fir
De trandafir!
Tare ca piatra
Iute ca sageata;
Tare ca fierul
Iute ca otelul.
Peste vara
Primavara,
Capul sa nu te mai doara!
La anul si la multi ani!
pozici in ajun de an nou[/red]
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
Mihael@ spune:
La multi ani, albinute dragi! Sa aveti un an minunat si sa va bucurati de copilasii vostri in fiecare clipa!
Eu am avut un revelion super! Abia am asteptat sa se faca 12, am ciocnit si mi-am pupat sotul si am fugit la culcare ca eram lesinata de oboseala, iar stefi a fost asa draguta si s-a trezit doar de 2 ori! am inceput anul cu dreptul!
Daca stau si ma gandesc e primul an dupa multi cand pe 1 ian. la 9 dimineata sunt fresh
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
ElenaGiulia spune:
La multi ani!!!!!!Multa sanatate petru toate sa stiti ca nu v-am uitat dar acum cum sotul nu mai lucreaza de aproape 4 luni eu a trebuit sa incep sa lucrez pentru Avon si nu mai am timp de nimic.Va pup pe toate va doresc un an nou asa cum vi-l doriti voi !!!!Revin dupaia cu noutati despre Arthur sper ca nu ne dati afara si ne primiti si pe noi chiar daca nu am mai fost prezenti cam de multisor.Pup fetele si piticutii!!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
buna dimi si LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
kisstherain999 spune:
Primiti nu primiti noi sorcovim
Sorcova,
Vesela
Sa traiti,
Sa-infloriti:
Ca un mar,
Ca un par,
Ca un fir de trandafir.
Tare ca piatra,
Iute ca sageata;
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La Anul si La multi Ani!...
LA MULTI ANI!!! DE SF. VASILE