bebelusi de mai..partea a 4 a!
Raspunsuri - Pagina 4
parpalak spune:
alycia, la multi ani! (sau la multe luni, sau cum s-o zice) :) Pai 5.4 e foarte bine, mai, de ce zici ca nu stati bine cu papa? Paul are si mese de 150-180 de ml dar si mese de 60-70.
adita spune:
Pisi_ella, nu te supara ca te intreb, dar nu ti fata imbracata cam gros? Nu stiu cand au fost facute pozele si nici cat de frig era unde le-ai facut, dar nu prea cred ca in perioada asta era cazul si de caciulita.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
pisi_ella spune:
Adita, pozele au fost facute intr-una din serile alea racoroase si...vantoase de acum o saptamana...Era normal s-o imbrac mai gros si sa-i pun si caciulita...Mi s-a parut tare racoare pentru luna iulie...Si in casa o tineam in salopeta(fara caciula, nu te speria!!!) si-i era numai bine...Chiar si eu m-am imbracat mai gros, asa, ca pentru primavara...Se pare insa ca vine iar caldura...Si ce bine era pe racoare!...Nu-mi venea sa cred: erau 24 de grade la un moment dat in camera! Din mai n-a mai fost asa racoare!
Am fost joia trecuta la vaccin, insa nu i-a facut, ne-a chemat marti...ii cam curg ochii si ne-a dat tratament, caci la vaccin trebuie sa fie perfect sanatoasa...Ne-a dat picaturi de ochi(Genticol) si de nas( ser efedrinat), caci i se infunda si nasul cand ii curg ochii...Aaaa! Si Ospamox, un antibiotic...E ca un sirop dulce, insa ei nu-i place deloc si taaaaaareeeee ma chinui pana i-l dau!!! Sper sa aiba efect...
In rest, toate bune...Mai nou, primim suzeta... Isi suge degetelul, chiar daca e satula...asa ca...mai bine suzeta! Acum ceva timp nu o primea, insa acum...chiar ne place!!! V-am pupat!
dana d spune:
Pisi_ella, foarte draguta Emma si grasuta ca Ilincuta. Pozele mie mi se par destul de bune, daca vrei sa vezi ce inseamna neclar uite-te la poza mea de la pagina personala, dar ce sa fac, deocamdata e singura pe care o am pe calculator unde suntem toate trei fetele din familie.
Alysia, stai linistita, nici Ilincuta nu se intoarce si nici multi altii. Cred ca pe o parte nu ne face bine sa ne tot comparam, daca ni se pare ca al nostru nu are performantele altora nu e cazul sa ne facem griji. Fiecare are ritmul lui de dezvoltare, si probabil, o alta ordine a evolutiilor. A mea, de exemplu, inca nu si-a descoperit manutele. cand am citit despre alti bebei de aceeasi varsta ca deja au facut asta, mi-am facut putin probleme ca a mea o fi mai putin inteligenta. Noroc ca mi-a trecut, cand o vad cum gangureste la mine si rade in hohote zic ca e in grafic cu evolutia.
Ma intreb daca mai e cineva dintre noi, care nu a trecut la diversificare. Sa fi ramas eu ultima care am nascut aproape prima?
Azi am fost la padure, nu a fost o idee prea buna, Ilincuta a cam bazait, a si plouat, dar cel mai tare ne-au suparat tzantzarii, nu am pometit pana acum tzantzari asa de multi si agresivi, de-a dreptul obraznici. Ne-au ciuruit, tot timpul dadeam din picioare ca, caii. Ilincuta e singura care nu a fost ciupita, am facut cu schimbul care sa o pazim si am avut succes.
Acum va las ca pic de somn. Multi pupici la bebici si mamicutele lor. Dana.
alycia spune:
Bună fetelor, am revenit cu ceva pozuțe despre noi.
multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!
DanaMario spune:
dana d nici nu am trecut la nici un fel de suculet doar lapte.
Si vad ca mai toate fetele au inceput diversificarea dar e parca as astepta macar sa faca 3 luni si apoi voi incepe
Papalak tu pe unde stai in Toronto, noi iesim seara la plimbarica pe la lac daca vrei si stai in aceeasi zona ne putem intilni.
Noi stam aproximativ pe la Younge cu College.
Sa stii ca eu nu scap nici un eveniment zilele astea sintem ocupati cu carnavalul Caribana si-n seara asta am fost.
Daca vreti sa vedeti pozici cu noi am mai adaugat la
http://members.rogers.com/joshuas
Va pupici
Dana si Joshua
danv spune:
Eu am citit ca pana la 4 luni este indicata alimentatia exclusiv cu lapte (daca este de la mama cu atat mai bine). Daca se introduc alte principii alimentare inainte ca organismul copilului sa sintetizeze enzimele necesare digestiei lor exista riscul aparitiei, mai tarziu a reactiilor de sensibilitate (alergice).
dan
adita spune:
Nici eu n-am inceput sa-i dau Elenei altceva decat lapte. Mi-am cumparat in sfarsit robot de bucatarie sa nu mai ma chinui cu dat fructele pe razatoarea de sticla, dar parca inca n-as incepe. La primul copil am inceput cu sucuri de fructe de la doua luni, dar nu l-au incantat deloc.Ii placea prea mult lapticul, si ma gandesc sa nu patesc iar asa. Cred c-o sa mai astept putin.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
pisi_ella spune:
Nici eu nu-i bag deocamdata altceva...Doctorita mi-a spus ca, daca am lapte destul, nu e necesar altceva deocamdata, caci laptele de mama e cel mai bun, cel mai hranitor pentru bebe...Si, slava Domnului, am o tona de lapte, la fel ca la inceput, de ma mir si eu de unde am atata lapte...In prima luna am luat 900 de grame, iar in a doua 1 kg!!! Excelent! Acum cred ca avem aproape 5,500! Azi am implinit 2 luni si o saptamana! Avem o fatza cat se poate de expresiva, o mimica cat se poate de bogata si scoatem o multitudine de sunete, cum ar fi: AUU! AII! AIIUU! BEE! MEE! MEMEE! MUMUU! INGI! si altele!
Dormim noapte fara sa mai cerem papa si mami e taarrree multumita!!!
parpalak spune:
DanaMario, noi stam in Whitby, si e cam lung drumul.. Dar poate ajung si prin Toronto daca aranjezi cu astia sa dea si ei o vreme mai civilizata :)