bebelusi de mai..partea a 4 a!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Inseamna ca am inteles eu gresit ca stai in Toronto Papalak
Oricum daca vii poate ne intilnim.

Noi acuma facem baita in fiecare seara , fierbem apa si apoi o racim mi-a fost frica sa folosesc apa direct de le chiuveta fara sa o fierb.
Si parca mai m-as lenevi n-as mai fierbe apa.

Voi o fierbeti?
Si faceti baita zilnic bb?
La fel apa pe care o folositi pentru formula o fierbeti?
Eu folosesc apa plata dar tot o fierb.

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai Toronto e la o aruncatura de bat - in Toronto lucrez - lucram, adica. Da' cu bb e complicat, ca trebe sa-i nimeresc orele de masa, ori ma car cu bagajele dupa mine.
Baita facem si la doua zile daca-i mai rece afara. Cu apa de la robinet. In biberon ii pun numai apa fiarta, ca asta merge pe dinauntru, desi la dus l-am prins ca-si cam lingea minutzele.. :) Si tot de la robinet - adevarul e ca avem filtru d-ala care se ataseaza la robinet.
DanaMario, apropos, unde parchezi linga lac? (cind mergi la plimbarica)

Mergi la inceput

Papalak nici noi nu nimerim orele de masa dar ii iau apa si formula separat masurate si le amestec cind il apuca foamea.Ii iau mai multe masuri chiar si 2 mese ne prind prin oras.
Astazi l-a apucat foamea la biserica asa ca-n mijlocul slujbei i-am pregatit si i-am dat sa manince.
Joshua este rau de tot de foame trebuie sa fiu prompta cu lapticu cind ii apuca.

Prin oras il mai si schimb de pampers la toaletele care au amenajate pentru bebelusi.

Saptamana viitoare mergem la plaja pe insula si iarasi cred ca stam vreo 6-7 ore ca este si tati in concediu asa ca o sa fim foarte plimbareti.

In legatura cu parcarea nu parcam sint 2 variante mergem pe jos nu stam departe de lac sau cu metrou 2-3 statii.

Dana si Joshua

Mergi la inceput

De 6-7 ore la noi nici nu se pune problema, pentru ca productia mea de lapte (in usoara crestere) depinde de golitul sinilor la 3 ore. Daca nu vrea sa suga (se mai intimpla) trebuie sa ma mulg, asa ca trebuie sa am pompa la mine si o sursa de apa ca sa pot s-o spal dupa aia. Ca si eu pe miini - de cind cu SARSu' sint obsedata de spalatul pe miini, in special inainte sa pun mina pe bb sau sa-i fac de mincare. Pe urma, laptele meu trebuie tinut la frigider. Iar apa pentru formula trebuie si aia sa fie calduta. Nu am un termos mic ci numai unul mare si nu m-as cara pina pe insula cu ditamai termosul. Sa stii ca avem carucioare la fel :) da' nu-mi incape termosul in "portbagaj". Si tot ramine intrebarea : eu unde parchez? :) Cred ca mai degraba ne vedem pe "teren neutru" :) Sau poate o vizita mai scurta, asa, in trecere?

Mergi la inceput

Eu lucram la Bay cu Dundas (la nord de Dundas), si am mai venit si cu GO trenu' in Toronto, da' mai putin de 25 de minute (in mars fortat) n-am reusit sa fac de la Union station pina la servici :) Tu aia numesti "aproape" ? :) Si ma mai gindesc si ca parca nu l-as scoate la aerul ala de downtown - daca pot sa evit..
Eeii.. sa inteleg ca ati avut botezul azi? Cum a fost?

Mergi la inceput

Da cu parcarea este o problema este destul de scumpa in zona aia.

Pe "teren neutru" eu pina acum n-am avut curajul sa plec singura cu el cu masina. Mie o teama teribila din cauza ca nu-l vad scaunul de masina fiind cu spatele.

Dar daca vii intr-o vizita mai scurta zi-mi si s-a facut.

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Pina la urma ti-am trimis un mesaj privat, ca sa nu acaparam forumul cu intilnirea noastra :) (Daca-i dai pe "Toate forumurile" joooos de tot apare Inboxu')

Mergi la inceput

Eu lucram la Dundas cu University.
Noi numai prin downtown ne petrecem timpul nu scapam nici un eveniment astazi dupa amiaza am vazut o reclama la tv ca-s ceva activitati legate de Caribana la City Hall si ne-am dus pe ploaia.
Dar cred ca am vazut eu gresit ca nu era nimic acolo si ne-am si dus pe ploaia aia dar in final n-a fost mare paguba ca erau niste sale-uri la Old Navy as ca i-am cumparat si ceva lucrusoare.
Cit facem pina la lac nu stiu ca-n general trecem si prin magazine stim toate sale-uri din zona.

Botezul nu l-am facut nu ne-am hotarit ori o sa-l facem peste 2-3 saptamani aici la o biserica romaneasca ori am vrea sa ne ducem in tara si atunci facem botezul acolo.
Problema este ca sotul meu tocmai si-a schimbat serviciul si este sub semn de intrebare cind poate lua concediu sa plecam in tara.
Am vrea sa oferim parintilor bucuria de a face botezul in tara.

Dana si Joshua

Mergi la inceput

Vezi ca ti-am raspuns pe privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor cat ati scris cat noi ne-am chefuit. A fost un ingeras puiul meu la botez. Sunt fericita ca am un nou crestin in familie. O sa revin cu amanunte si cu poze.
Va pupam.

Mergi la inceput