bebelusi de mai..partea a 4 a!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eh, noi ce sa zicem la 2,5 luni si 6,700kg?! Vai de spinarea lui mama!
Noroc ca nu sunt mai mica nici eu.
Ma tot intreb despre ceea ce spunea Parpalak, despre platitul vaccinelor. Sunt unele care se platesc? Ca noi l-am facut pe cel de 2 luni si nu am platit, dar spunea ceva doctora de cel de meningita, dar nu a zis nimic de plata.
Parpalak si Lumy, voi cand incepeti diversificarea? Ca aici tot spun ca dupa 4 luni si atunci cu cereale. Doctorita mea zicea, ca daca ii merge asa bine in continuare si ii ajunge laptele meu sa nu ii dau pana la 6 luni. Mie mi se pare de aiurea, de ce e in tara intr-un fel si aici altfel?
Ca nici nu stiu dupa care sa merg. Cert e ca m-am saturat sa nu imi incapa sanii in nici o bluza sau rochie si trece vara...

Va dorim sanatate multa,
Dani si Cristinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna, mamicilor! Am avut si eu telefonul stricat si-mi faceam griji ca-mi simtiti lipsa Nu-i asa ca nici nu ati observat ca am lipsit? Intre timp vad ca ati trecut si la partea a 4-a si v-ati si inmultit. Bine ati venit, DanaMario si Alysia cu cat mai multe cu atat mai bine, mai multe experiente de impartasit.
Daiopri, da-i mai putin sa pape lui Cristinel ca in curand te mananca cu totul nu numai laptele. Si eu stiu tot asa, ca la 4 luni se baga sucul de mar si morcovi, apoi zeama de supa de legume, apoi mancare solida, galbenus de ou,carne pasata de pui, fainoase...s.a.m.d. pana la mici si bere pe la 20 de ani.
Apropo de mici si bere, maine mergem si noi la padure, e prima iesire a Ilincutei de acest fel, sper sa nu o intepe ceva insecte in rest nu-mi fac griji.
Aalina, am citit in "Mama si copilul" ca pe la 3 luni se cam definitiveaza culoarea ochilor. Mi s-a parut cam devreme dar Ilincuta deja de semne de nuanta caprui asa ca o sti doctorul Capraru ce spune. Se pare ca luna a treia e cea mai rodnica in dezvoltare, Ilincuta e din ce in ce mai activa si atenta cand vorbim cu ea, rade si cu zgomot, incearca sa vorbeasca si scoate niste sunete tare dragute. Da mult din maini si din picioare, tot astept sa-si descopere mainile dar imi cam pune rabdarea la incercare.
O pun sa stea mult pe burta si isi tine bine capul. Bebelusa, daca sta mai mult pe burta isi intareste muschii cefei mai repede, daca nu-i place sa stea nu o forta, nu e nici o graba.
Ilincuta are aproape 3 luni (pe 28) si cred ca peste 6 kg (avea 5,5 la 2 luni), si 60 cm. Nu e prea lunga dar e indesata (cu cine o fi semanand?) are niste copanele numai cute.
Acum va las, nu mai pierd noaptea la calculator ca maine ma scol devreme.

http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Ai dreptate, 56,7 cm.

dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

dane, ce bine ne intelegem .. :) da-mi pare bine ca-mi dai dreptate :)

daiopri, asa e la Canada, pneumo si meningo sint pe bani, pe banii aia pe care i-a scris DanaMario. Noi o sa incepem diversificarea cu cereale la 4 luni dupa cum banuiesc ca o sa ne recomande nenea doctoru'. Da' pina la urma tot "sefu'" hotaraste. Doar daca nu ne convinge tati s-o luam de pe-acum cu mici si bere :) Daca te linisteste cu ceva, asa recomanda si Organizatia Mondiala a Sanatatii, alaptarea pina la 6 luni.

Paul are ochii neschimbati de cind s-a nascut, un soi de bleumarin cu pete de un soi de caprui. Mai asteptam, ce sa facem.

Pupaturi la bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Voua a inceput sa va cada parul? Mie da. Asa am patit si la primul copil, dar mai tarziu, pe la trei-patru luni. Atunci nu mi-a trecut pana n-am ramas gravida din nou.
Am trecut la scutece Huggies si parca sunt un pic mai bune decat Pampers. Parca stau mai bine pe copil, dar probabil ca depinde si de conformatia fiecaruia daca i se potriveste sau nu croiala scutecului.
Elena isi tine bine capul, eu nu prea o pun pe burtica, dar o tin in brate, ca pentru ragait, dar ceva mai ridicata si se tine foarte bine. acum se suceste cam tare, cred ca ii e foame. Asa ca va las, ca trebuie sa-l spal si pe Antim ca a facut caca pe el.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Da adita, si-nca cum mai cade, deja de vreo 2 saptamani. Daca continua tot asa in 2 luni raman cheala cu tot cu tratamentul meu, super eficient pana acum.

http://community.webshots.com/user/lumiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

http://www.pavarotti.rds.ro//bibica_new
In sfarsit, venim si noi cu poze! Nu sunt prea clare, insa speram sa va placa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Clare-neclare, eu una nu le vad deloc. Mai verifica odata sa vezi daca ai pus linkul bun. Asteptam....

http://community.webshots.com/user/lumiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor!Noi facem pe 1 august 3 luni si suntem tare cumintei!Fiind prematur(născut la 7 luni)nu am progresat chiar asa de mult dar eu ma declar multumită de performanțele lui. Capul îl ridica dar încă nu se întoarce de pe o parte pe alta. Încă nu am primit nici un vaccin dar se pare că înainte de a împlini 3 luni o să fim și noi vaccinați. Cu păpica nu ne prea lăudăm, mănâncă doar 130 ml.de lapte la o masă și se declară mulțumit. Acum avem 5.400 Kg. Ne plimbăm pe afară cam 3,5 ore pe zi și suntem tare fericiți.Probleme nu avem doar cu kk. suntem cam constipați și chiar dacă bem nectar de piersică facem cam tare și scaunul este cam verzui la culoare...voi cum ați primit sucul de fructe? Cred că pe la 3 luni o să-i adaug în meniu și biscuite la masa de fructe.Pe 26 iulie avem botezul sper să fie cuminte si atunci o să vă trimit și eu ceva pozuțe ca să ne cunoașteți.Vă dorim multă sănătate și toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Scuze, dar pozele nu pot fi vazute decat in cursul saptamanii (de luni pana vineri) la acea adresa.

Pentru a le putea vizualiza NON-STOP, va rugam intrati la:
http://www.emilcaloianu.home.ro

Mergi la inceput