Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 7

LoredanaG spune:
Sa va fie casa,casa
cu bucate noi pe masa
mos craciun cu sacul plin
drumu'n viata cat mai lin
bogatie cata vreti
sanatate pentru toti
iar la anul care vine
sa va fie si mai bine.
CRACIUN FERICIT!
http://www.trilulilu.ro/marimarcta/cc3cbeaecb297a

bernix spune:
Iar sunt in urma cu cititul si nu stiu cand voi putea recupera cu zilele astea de sarbatoare si cu atatia musafiri. Am primit vizite continuu si sunt in urma cu toate. Noroc ca au venit si parintii mai si ai lui Bobo si nu trebuie sa gatesc. Colac peste pupaza, de vreo 2 zile Degetzica are funduletzul iritat raaaau. N-a mers nici cu Bepanthen, nici cu crema cu oxid de zinc (cu asta parca s-a extins iritatia), nici cu clasicul unguent de galbenele. Ea nu pare prea deranjata, dar io sunt ingrijorata. Azi a tipat mult, cred ca e stresata de atatia oameni necunoscuti care vor s-o vada. Azi dimineata incepusem sa-mi doresc sa fie o zi obisnuita fara forfota si fara vizitatori...
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe

sim_stoian spune:
Rox, muschiul se face super-usor pentru ca doar il condimentez si il bag la cuptor. Imi place sa fac mancaruri de astea la cuptor pt ca nu trebuie pazite prea mult. Tot la cuptor mai fac de obicei: piept de pui cu legume in vas de lut, lasagna, pulpite de pui in tava si orez cu ciupercute. Daca vrei, mai vorbim pe tema asta. Sincer, se fac foarte usor toate felurile enumerate mai sus. Mai vedem noi cat o sa gatesc peste cativa ani cand o sa fac al doilea bebe
Bernix, stiu cum e cu musafirii, si Stefan se agita cand avem oaspeti multi acasa. Interesant este ca atunci cand mergem noi in vizite, totul e OK. Degetica dragalasa, sa se linisteasca.
Noapte buna, ma duc sa ma maseze husband putin.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

bernix spune:
In seara asta n-am intrat sa ma plag, ci sa va doresc un Craciun de neuitat, cu sanatate, liniste, cu sufletul plin de bucurii si cu fata luminata de zambetul pruncilor iubiti.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe

myral spune:
Noi ne-am uitat la filmuletul cu Shrek facut special de Craciun, nu stiu exact cum se numeste si ne-a placut mult. Acum cea mare nu are somn, na ca tot il asteapta pe Mos cu emotie (desi noi am sarbatorit cu tati si am primit cadourile de vreo saptamana). Trebuie sa o pandesc sa adoarma sigur ca sa pregatesc cadourile, sper sa ma lase asta mica.Uitasem Darleena sa iti spun te rog nu lasa bebelina sa planga, chiar daca nu o doare nimic vrea doar sa stea aproape de tine, sa-ti simta caldura, bataile inimii asa cum le-a simtit 9 luni in burtica. Eu pe a mea o tin si acum aproape numai in brate chiar daca nu plange. Eu nu sunt de acord cu lasati copii sa planga ca se obisnuiesc in brate, acum sunt mult prea mici si au mare nevoie de noi. O sa mai treaca putin timp si va invata sa mai stea si singurica sa se uite la jucarii, ai rabdare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

andrruzza spune:
Sa aveti sarbatori frumoase, sa va bucurati alaturi de cei dragi, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti! Craciun fericit!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

myral spune:
Bernix cred ca majoritatea bebelusilor sunt stresati de vizitatori, culmea e ca a mea pare cuminte cu ei dar o apuca agitatia si plansul dupa ce pleaca si eu raman cu ea dupa ce toate lumea o lauda ce cuminte e.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

cecilia L spune:
Craciun fericit si La multi ani! alaturi de cei dragi.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

myral spune:
Pt fundulet, eu o mai spal si cu apa termala avene si ai putea incerca sa o lasi cu funduletul la aer, altceva nu stiu noi am am avut probleme doar minore care au trecut rapid. Si cremele incerc sa la folosesc mai rar daca nu sunt probleme.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)