Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 6

rnico spune:
craciun fericit! plin de bucurii! si multa multa sanatate ca ii mai buna decat toate!
bombonica ...23oct2007

Roxana_G spune:
Cum se vede ca suntem ocupate...numai 2 pagini necitite, cred ca intr-o zi obisnuita pana ne trezeam noi din somn era deja gata capitolul.
Bebeka, multa sanatate, sper sa nu fie rubeola. Mai bine sa nu dai cu nimic, eventual evita si sapunul. Asa e cu weekendurile, si Alex tot cam asa mi le cocea.
Sim, muschiul de porc se face usooor? Fratica pai eu sunt mama incompetentei in bucatarie. Ce sa mai zic, esti o gospodina desavarsita, ma simt atat de prost cand citesc ce faci tu si ce fac celelalte fete. Al meu a venit azi si a zis ca el iese in oras la masa daca nu fac si eu ceva, asa ca a macat piept de pui cu cartofi prajiti. Daca citea pe forum ce gatesti tu, cred ca nu mai pupam eu nici cadou de Craciun.
Teo, tot nu e nici o imbunatatire la Mihnea?
Yaia, bravo pentru harnicie, iti doresc o seara linitita si asa cum iti doresti!
Myral, eu nu ma dau in vant dupa decor incarcat, al meu nici atat, dar parca acum nu m-am putut abtine sa nu impanzesc casa de tot felul. Vreau sa vad in fiecare coltisor ca este Craciun.
Darleena, nu lasa fata sa planga, sigur are o suferinta. Poate ii e foame, poate ii e somn, poate vrea doar companie. Eu am lasat-o pe Alex sa planga mai mult, pe Andrei foarte putin. Cred ca esti obosita, imi amintesc si eu perioada aceea. Sigur ca il mai lasam sa planga, dar numai cand mi se parea ca totul e ok si nu prea ar avea motiv decat smechereala, si chiar si atunci numai daca simteam ca nu mai pot. Mai bine incearca sa ii distragi atentia altcumva, mai schimba-i pozitia, arata-i o jucarie, schimba locatia. Al meu cel mai tare plangea de somn si nu adormea decat in brate. In luna a2a urla continuu de la 3-4 dupa-amiaza pana la 12 noaptea. Acum nu mai plange mai deloc si nici nu mai adoarme in brate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

Roxana_G spune:
Myral, eu eram la nani, dar nu am apucat sa mai scriu ca nu stiam cum sa ii mai cocolosesc pe cei trei ai mei.
Maruntzika, pupam Craciunita frumoasa foc.
Va mai urez inca o data un Craciun fericit, sa aveti o seara de vis si belsug sub brad!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

danuta36 spune:
Roxana ai doi copilasi frumosi,sa-ti traiasca!
Marunzika am vazut-o si eu pe Yannisa Craciunita si e tare frumusica

danielle02 spune:
sarbatori fericite alaturi de cei dragi,sa fiti fericiti,sanatosi si cat mai multa dragoste sa domine in casa si in inimi !!!
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici sarbatori fericite si caldura in suflet !!!

danuta36 spune:
La multi ani pentru sarbatoritele de azi: Yannisa Milena de mami Marunzika si Ana-Adelina de mami greyeras!

danielle02 spune:
tuturor dulcetelelor de azi !!!
Danielle de [purple]Ebonee (02/10/2007)
[/red]

danielle02 spune:
noi suntem ok,tati in tara dar nu mai dureaza mult si vine inapoi.a facut mami a mea sarmale si toate bunatatile
de o sa ma fac cat rusia
roxana am vazut pozele cu Alexandra,e o frumusete si o dulcica.
marunzika craciunitei tale scumpe si frumoasa.
va pup,am fugit la buricit fata ca mama ii ia tot aerul,nu se mai satura de ea
Danielle de Ebonee (02/10/2007)

betty78 spune:
Un Craciun plin de iubire va doresc si toate cadourile pe care inca nu le-ati primit sa va astepte sub brad! Craciun fericit!
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario