Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 4

mihailescu teodora spune:
Ooooooooooooooo,Betty,superbe pozele,ca de altfel si ale Roxanei!
Nu-mi vine sa cred,in acelasi restaurant am facut si noi nunta!
Abia se deschisese,era in 17 iulie 2004!
Atunci se numea Taverna Doamnei,acum cred ca se numeste,,La Pechea''!F ff frumos,mi-ai trezit si mie nostalgii.Stai sa caut si eu foto de la nunta!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

mihailescu teodora spune:
Revin,ca mai am ceva de facut...
Nu papa,ca au venit ai mei azi si au carat de 3x cu liftul ca nu incapea tot.Au venit cu toate bunataturile pamantului,dar cu kkciosul meu,mi-e frica sa incep degustarea!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

sim_stoian spune:
Teo, pai cheama ajutoare la papa daca tie ti-e teama Vorbesc eu, care am mancat aseara niste turte cu nuca si a prins nuca aia o viteza incredibila prin mine
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

betty78 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Betty, ce ne faci tu noua. Eu mai am eternele 2 kg ca sa ajung la greutatea de cand ramasesem insarcinata, dar problema este ca atunci aveam vreo 2 kg in plus de la sarcina pierduta si inca vreo 4 de care vroiam sa scap
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Povestioare
stai linistita, ca si eu mai am aproximativ 8-9 kg in plus....alea sunt vremuri de mult apuse

Betty78

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Yaia spune:
Buna, fetelor!
Noi am terminat cu gatitul si curatenia. Mai avem de 'impomobit' bradul, de schimbat fata de masa de pe masuta de cafea si de pregatit platourile cu prajituri pt. colindatori (aici sunt prietenii nostrii, mai mult adulti, care vin la praji si vin. Hihihi). Dar nu putem, ca doarme tudor, si sa nu facem galagie multa!
Tomasa, sper ca ti-a iesit prajitura. Eu merg sa o tai si sa o degust.
Roxali, nu am mai facut negresa ca nu am mai facut de ceva timp si nu stiam daca o sa iasa. In plus, reteta pe care o am nu suna tocmai bine. Dar daca o vrei, ti-o scriu asa cum o am. Insa nu garantez pt. ea pana nu o incerc.
In schimb, eu am facut o prajitura dupa o reteta gasita in Practic in bucatarie. Va zic cum a iesit maine.
Rox, sa porti cu placere cadourile. Alex e o sugubeata, asa pare.
Sim, sarmalesti la greu, vad. Si mie mi-au iesit sarmalele o minunatie, ca au adus socrii varza murata. Hihihi...ce cerem si noi de acasa.
Va las acum, ca il astept pe Mosu si vreau sa fie totul pregatit (sunt cam perfectionista, stiu), dar e primul Craciun cu darul meu care doarme acum. Il despachetez (dezbrac) cand se trezeste!
Va urez tuturor un Craciun magic alaturi de cei dragi, cu bucurii si liniste sufleteasca! Si sa ni-i amintim pe cei mai putin norocosi decat noi si sa le trimitem macar un gand bun!
Craciun fericit tuturor!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

myral spune:
Eu am disparut ca au venit ai mei mai devreme decat trebuia dar mai bine asa ca acum stau si eu linistita cu fetele mele. Am primit iar cadouri, am umplut sifonierele din nou ca abia mai eliberasem cu curatenia de Craciun. Si nu stiu ce au oamenii astia de simt nevoia sa cumpere numai caciuli groaseeee si fulare. Am descoperit ca am vreo 3 sertare pline cu caciuli caciulite fulare manusi botosi pe care nu le folosim.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

myral spune:
Roxana asa imi place mie cat mai incarcat cu decoratiuni sotului nu prea dar tot ca mine face. Si cu copii asa e tot timpul e de strans cate ceva.Sim si eu sunt cu portocalele si am grija sa nu lipseasca in fiecare an.Bebeka apropo de pijamale, pai noi Revelionul o sa-l facem in pijamale sigur (noi desigur
)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

danuta36 spune:
Intrai si eu sa va spun o urare in ajun de Craciun..
Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire,iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.CRACIUN FERICIT!
Va pup.

myral spune:
Sim asta e sigur pai soacra mea e convinsa de utilitatea fularului sa nu vina aer rece( a si avut grija sa asorteze toate caciulile cu fularul potrivit) dar nu m-am mai obosit sa-i explic ca oricum nu pricepe si nu vrea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)