Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata tuturor!!

La multi ani Zuzi!!

Andruskandu ce intamplare.. brr numai cand ma gandesc ce sperietura pe voi amandoi. Traiasca pompierii!! da bietului puiut speriat!!
Tocmai din cauza asta daca sunt singura acasa cu Sofia nu ma duc nici sa duc gunoiul, nici sa iau posta decat daca o iau cu mine pe nazbatioasa.

DianaR ce faina zi ati avut!! Suuper. Ma uimeste Timi ca are rabdare sa stea la teatru, Sofia parca are bazdaci, nu sta locului mai mult de cateva minute.
Noi nu mai papam tzitzi de vreo 4 luni deja, bravo voua ca sunteti inca pe baricade.

Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Andruskanu - e bine de tinut minte ca pompierii sunt saritori .
Ieri m-am enervat la culme, pentru ca am cumparat pastrav "proaspat" din Carrefour Feeria - l-am facut la cuptor am dezosat unul pentru Stefy i-am putin sa manance ; am intrerupt putin pentru ca l-a sunat o bunica sa vorbeasca cu el; ma apuc sa dezosez si din al doilea si m-a izbit un miros de mucegai.... Am aruncat tot ce era in tava la gunoi. Cand l-am spalat nu a mirosit nimic si arata ok (probabil si pentru ca l-am tinut la rece si apoi in apa rece). E adevarat ca a mancat foarte putin si primul peste parea ok - dar nu stiu ce-mi vine sa le fac daca pateste ceva !!!!

Virgi cred ca toata lumea a fost socata de standardele de acolo -atata tot.

Ma apuc de munca

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Apropo de vorbit...
Aseara vin la noi nasii nostri cu copii: baiatul aproape 3 ani, fetita 1 an si 8 luni ( nascuta pe 13 mai ).
Ei bine, fetita vorbeste super multe in propozitii:
Am baut apa !( imediat dupa ce a baut )
Pune-mi ciorapii !
Nu pleca fara mine !
Almitza ( adica ea ) mananca tot !
Nu vreau azi...vreau maine !
Da-mi paturica !
Am promis nu kaka !( facuse kk pe ea si promisese ca o sa faca numai la oala )
Stie 2 poezii din care ne-a spus-o pe aia cu : Tica-tica-tica, ma bate mamica etc....
Si muullte altele...Vorbeste f clar....e o minunatie, o dulceata si ma amuza de mor de dragul ei.
Fratele ei de aproape 3 ani vorbeste cam 75% din cat spune ea.

Am o intrebare la voi Mai e vreo cireasa care face doar in pampers ? adica si pipi si kk....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Da!
Noi - olita o foloseste doar sa asculte muzica; reductorul de toaleta sta peste tot prin casa doar pe toaleta nu!

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Am o intrebare la voi Mai e vreo cireasa care face doar in pampers ? adica si pipi si kk....

si noi, si noi ....
iar de vorbit, in principal spunem ultimul cuvint al propozitiei din poveste, ultimul cuvint din versurile poeziilor, ... si uneori si doua cuvinte pentru a cere ceva.

numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Si noi facem doar in pampers.Iar la capitolul vorbit suntem inapoiati rau....fata de ce aud pe-aici.Nu cred ca avem mai mult de 20-25 de cuvinte in vocabular, si astea nicidecum rostite in propozitii.Cel mare la varsta asta vorbea deja muuult mai bine.Dar...fiecare cu ritmul lui.Deocamdata, in ce-l priveste pe Andrei nu ma panichez.Sunt sigura ca inca in 2-3 luni isi va da drumul mult mai bine.
Sanatate la toata lumea.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Intrebare ptr livada: mai e cineva care isi alapteaza cireasa infara de mine si Lya?Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Da..eu! pe toata lumea si vrem sa va spunem ca va citim..dar de scris nu prea mai reusim! Intru mereu pe fuga si abia apuc sa citesc caci Seby, micul terorist, nu suporta sa ma vada la calculator.E terminat dupa mine (si eu dupa el) asa ca tot ce facem, facem impreuna toata ziua, niciunul din noi neavand activitati care sa il excluda pe celalat.Va pupam inca o data si ne e dor de voi , iar de la Seby o pt Timeea.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ooooo, a aparut cuscra! Ama ma bucur sa aud de voi! Multumim frumos ptr floare si trimitem si noi un pupic sfios dar plin de promisiuni ptr mai tarziu! Deci si Sebi mai serveste tzitzi... Si cu papa cum sta? Manaca si altceva sau tot ultrasuperenervant de mofturici ca fiica-mea?

Si noi tot cu pampersi... Si-i tot da jos, se dezbraca de haine si-l da jos, e o adevarata lupta sa il pun la loc dar tot face unde-i vine, nu la olita sau wc.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si eu citesc, mai rau stau la capitolul postat..aici recunosc ca va mai tradez cu gravidutele
Si daca tot discutati de marile progrese ale cireselor, CIREASA MEA ZICE DOAR 5 CUVINTE: mama, tata, mamaie, tataie, papa!!! Insa credeti-ma ca nu ma stresez deloc; stiu ca va vorbi la un moment dat si asta pt ca il vad foarte receptiv si intelege toooot ce spun.
Face in pampers...deci si aici e codas

BB 2 mai are f putin pana apare, cam 2-3 sapt, si m-am pregatit asa cum am putut. Pe Catalin il mai las la bunici care stau f aproape de noi. Am asa un sentiment de vinovatie dar pur si simplu nu mai faceam fata. Sper sa nu se departeze de mine...
Oricum, urmeaza o perioada f grea si sunt un pic speriata. Mai ales ca cel "mare" si acum mai are notpi in care se trezeste ca vrea lapte, apa sau doar sa faca o verificare de rutina...Si urla tare: mamaaaaaaa!! Normal ca il va trezi pe cel mic..so..nu stiu cum o sa fac cu 2 copii care se trezesc/ mananca/ dorm si trebuie schimbati la ore diferite

Roxana 37 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am zis sa va mai scriu si eu. Si sa incep anul mai pozitiv.Doar ca sa raportam situatia si sa va spun ca nu sunteti singuri. Ca in rest, eu nu am timp nici sa va citesc mai mult de 1 data la 2-3 saptamani.Si va tradez serios cu canadiencele de pe forum, ca acolo sunt activa.
Noi suntem cu pampers, nici macar n-am incercat . Ca aici 'nu se poarta" pana la 2 ani. Eu nici n-am cumparat olita.Dar e prima pe lista.
De vorbit, un amestec de nedescris roma-franco- engleza. Si foarte foarte inceti.
Pai pot sa ma laud ca pana saptamana trecuta(in afara de momentele cand plangea) ma striga tati? E dragoste mare intre ei, chiar daca eu l-am alaptat pana la 17 luni si am stat f. mult cu el....Dar ca tati nu e nimenea....Acum lipsesc mai mult de langa el si triga si dupa mine.
In rest in ordinea aparitiei: apa( si la lapte), gata ( cand vrea jos din scaun), nani nani( cand ne chinuim sa-l culcam), toate sunetele din teletubbies, inclsiv un big hag stalcit, by-by; cow si ball( furate de la baby einstein, ca nu are contact cu engleza), ovoir( au revoir), dette( fost educatoare-odette), am uitat NU sau NO, foarte imporant, iha-iha, la cai,ham la caini, muu..,quak la rate(engleza ca la Barney si da din aripi) imita avioanele, ieri a invata sa faca si ca sarpele ssss....
Si cam atata. Dar am impresia, uneori, ca am nevoie de un traducator de franco-romana pt. bebelusi, ca uneori face niste fraze lungi neinteligibile si spune asa de serios cate ceva....
De ingrijorat, ma ingrijorez, dar n-am ce face oricum. Decat sa incerc sa-i vorbesc cat mai mult. Pt ca oricum nu ne baga nimeni in seama mai devreme de 3 ani.

E foarte dezvoltat motoriu si in special motricitatea fina, mananca singur ca aici

www.dropshots.com/mikiion#date/2008-01-07/11:36:34" target="_blank">aici, ca asa se cere la gradi. Foarte independenti vor sa-i faca de mici.
Se catara peste tot, urcatul me masa si masa de infasat sunt deja fumate.... A trebuit sa-i aduc un tobogan in casa ca sa il mai potolesc. Intelege totul si ne inceaarca, se uita cu coada ochiului sa vada daca il vedem ce face....
Si e foarte mare , apropae 14 kg( banuiesc, ca nu a stat la cantarit) si poarta deja hainute numarul 2-3 adica 2 ani jumate. Dar asta nu o noutate ca la 12 luni purta 18 luni , la 6 cele de 12 luni.
Dar nu mai e umflatelul de dinainte. S-a confruntat si cu 3 otite. Acum o facem pe a 3-a. Si nu mai are rabdare sa manace.....
Integrarea in colectivitate isi spune cuvantul. Cam regret ca am incetat alapatul ca ar fi fost mai simplu, dar au fost niste imprejurari neplacute care m-au obligat.

Felicitari pt. toate noile mamici sau gravidute si sa va traiasca puisorii.

Mihaela si Marc-Adrian

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput