Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tot eu... N-am somn...

Mikiion ma bucur ca l-am vazut pe Mark! A crescut si s-a schimbat, e mai inalt si mai subtirel dar tot frumos! Ca mai faceti voi?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ildy merci si bine ai revenit!!! ma bucur ca ai trecut cu bine peste neplacerile primului trimestru..si la mine a fost mult mai greut de data asta. Cu Sofia nici picior de greata dar acum .., ma bucur ca am scapat. Tinem pumnii sa fie fetita daca asta va doriti!

Virgi hai te rog nu te supara, stii ca ne esti tare draga si tu si Claudia...

Ralucis sa va traiasca papusicile ca tare frumusele mai sunt!! Si tu arati bine mamico!!

DianaR multumesc frumos.

Cami 25+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Eu nu imi cer iertare de la Virgi, pt ca nu am gresit cu nimic. Hai sa nu mai exageram cu infantilitati si sa fim responsabili in mod matur pt vorbele noastre. Astept reactii mature, nu suparari, schifloseli si mofturi pt a fi nevoita sa imi cer scuze pt parerile mele. Virgi, exista o vorba, cand arunci o minge trebuie sa sti si sa o prinzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Fetelor, iarasi cearta in Livada?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Saluti, Livada!

Va citesc zilnic, dar nu prea am ocazia sa scriu, ca nu ma lasa Andrei. Cand doarme, de obicei incerc sa mai fac ceva prin casa.

Noi suntem bine sanatosi, voiosi, mancaciosi, somnorosi cand trebuie... Nu stiu cat a mai luat in greutate, ca nu ne-am mai masurat din vara-toamna, da' sigur am mai crescut!

Facem trasnai care mai de care...

Sa va spun una de mama inconstienta. Sa nu faceti ca mineeeeee!!!!

Am iesit sa duc bradul, ca se uscase rau... l-am dus jos cu liftul. Cand m-am intors, pas de mai intra in casa... se incuiase Andrei in casa.

-Andrei, descuie usa!!! nimic...ce sa mai, cand si-a dat seama ca nu mai poate, a inceput sa planga.

Nu m-am pierdut cu firea, mi-am zis ca nu are ce pati, dar trebuia sa actionez rapid. Suna la usi la vecini, l-am gasit pe cel de deasupra, un pusti...Repede mana pe telefon, suna la 112--- alo, s-a incuiat copilul in casa, are 1 an si 7 luni, AJUTOOOR!

Rapid, mi-au luat adresa, au venit in douaj' de minute. Pe unde sa intram, pe usa sau pe fereastra?
Stau la et. 9. Pai pe geam...Au intrat pe la vecinul de la 10, mi-au spart geamul de la balcon, au fortat usa si-au intrat!

L-am luat pe Andrei in brate, se zguduia de plans, vrea juma' de ora a durat pana s-a potolit. Din cand in cand isi amintea de patanie, si iar icnea a plans...

Dar, a trecut... vai,ce spaima am tras, stateam langa usa, nu stiam cum sa-l potolesc, sa-l linistesc.

Bine ca n-a patit nimeni nimica...

Traiasca pompierii!!![/

Mergi la inceput

Va rog sa nu ma certati, mi-am facut singura morala de-ajuns. Oricum va ramane in amintire ca patanie de pomina.

Altfel, in general e un copil cuminte, intelegator, atat cat se poate, n-am de ce ma plange.

Virgi, n-are rost sa te superi, fetele si-au dat doar parerea, si nimeni nu s-a gandit la "retard" sau alte alea... din contra, ai o fetita muuult inaintata fata de altii de varsta ei. Lasa fata in pace, nu-ti mai face atatea griji, zau asa...

Eu sunt destul de multumita de fi-miu la capitolul vorbit. Spune o gramada de cuvinte, a inceput sa asocieze, fara a folosi verbe:
bebe-kaka,pipi, bebe-papa, bebe-baie, la fel cu tata, mama...

Mai vrea sa spuna ca am uitat crema lui pt fundulet si-l aud: "a'tat kema" exact asa cum se citeste.

Mai nou, de vreo doua zile imi spune cand stranut: "nono mama" - noroc mama, sau cand trage vreun vant sau ragaie, termina ce are de facut si-l aud: "padon" - pardon

Mori de ras sa-l auzi!

De vreo 2 saptamani canta, pe limba lui "Frere Jacque" si inca vreo doua melodii. Bineinteles ca doar vreo 2-3 versuri. Adica fredoneaza melodia cam asa "do-do-do-do,do-do-do-do,de-de-de" sau alte silabe, cum ii vine lui, cert e ca fredoneaza corect, ca melodie.

Am zis ca se face cantaret, ca ureche muzicala sigur are...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!

Imi pare sincer foarte rau ca s-a ajuns aici. Eu nu sunt suparata pe nimeni, n-am avut nicio secunda in minte o anumita persoana, ci tonul general al discutiei, cuvintele dure pe care le-am mentionat in ultimul meu mesaj si pe care nu vreau sa le mai repet, m-au revoltat.
Acum cred cel mai mult, ca vina imi apartine, ca n-am explicat mai clar de la inceput toate detaliile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Andruskandu, mama mia, bine ca au venit si te-au ajutat.. chiar ma mir.. traiasca pompierii, indeed!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

VIRGI,

Foarte frumos din partea ta ca ai reactionat cu aceasta sportivitate! Pe internet pot aparea multe neintelegeri din cauza ca este o comunicatie lipsita de non-verbalitate.
Sa uitam neintelegerea si sa trecem la vremuri mai bune!

Andruskandu,
Bine ca s-a terminat cu bine. Am mai citit asemenea intamplari si de la alte mamaici si e...groaznic, de fiecare data. Bine ca s-a terminat cu bine, saracutii de voi......Eu de fiecare data ma caut de 10 ori in buzunare, de cheie, inainte de a iesi pe usa..si mie mi-e asa o frica sa nu uit cheile inauntru.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Andreea, upsss prin ce ai trecut! Mi-e mi-e asa o groaza de asemenea momnete, mai ales ca sunt o panicata si-mi inchipui numa prapastii cand nu sunt langa copii mei... Uuuuf, noroc cu pompierii!

Virgi,

Intrebare ptr livada: mai e cineva care isi alapteaza cireasa infara de mine si Lya?

Azi am fost la un loc de joaca relativ nou in Arad. Brabata-miu pe spate, nu l-am mai vazut de mult asa incantat, a jucat tenis de masa cu prietenii la greu, eu m-am dat cu fiica-mea pe ditamai topoganul pneumatic si am fost incantate amandoua. Doar ca trebuie sa fii subtirica sa te strecori pana sus, trebuia sa ma unduiesc sa-mi treaca fundul si tzatzele de obstacole Fiu-miu alerga intruna si era transpirat de atata agitatie. Pe scurt, o zi reusita.
Inainte de asta am fost la teatrul de papusi cu puiutii, de data asta (e a 3-a oara cand merg cu Timi si primele 2 dati n-a avut rabdare pana la capat)a stat cumintica si s-a uitat pana la capat.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput