Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 48
marius spune:
Poate e o jucarie de aceea tip farfurie zburatoare. Huh?
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
elvie spune:
Mai sti ca nu
Citat: |
citat din mesajul lui marius Poate e o jucarie de aceea tip farfurie zburatoare. Huh? Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video Pagina legislativa |
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Poate e o jucarie de aceea tip farfurie zburatoare. Huh? |
Eu cred ca e o farfurie de aia adevarata,zburatoare inspre capul barbatului intr-o disputa casnica.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ionica spune:
eu zic ca-i un " row machine" itr-o sala de fitness
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
acum trifoiasule ,daca tot nu-mi dai posibilitatea sa raspund ,o fac aici.sper sa va inspire ideea mea.
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elvie Mai sti ca nu
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
Macar de ar fi reala sa ma zburatacesc in Aussie
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
anky spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Macar de ar fi reala sa ma zburatacesc in Aussie Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video Pagina legislativa |
Marius,lasa ca zbori mai confortabil cu avionul.Hai,bafta, sa ti se implineasca visul de a zbura in Aussie,cu avionul,nu cu farfuria...
elvie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Macar de ar fi reala sa ma zburatacesc in Aussie Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video Pagina legislativa |
Acum mai conteaza cu ce zburacesti .Numai fa cumva sa aterizezi in Perth ,sa vaz si eu zburaciune de farfurie
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
cely spune:
O intrebare: Cum imi dau seama ca sunt selectata sa raspund la intrebarea conscursului?
Multumesc,