PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anasia super colajul, mie imi place mult.Multumim mult pentru munca depusa.

Eu am asa o stare de plutire, ma simt alintata mai rau ca niciodata.Si astazi am primit un cadou-flori(amarilis,trandafiri si cale e super buchetul).Cred ca merit daca ma tot alinta sotul atat, nu??

Bysko noi bine, voi la fel de bine, nu?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Noi am petrecut super- ne-am plimbat non-stop (eu cu Busra) pe la prieteni, rude, magazine.
Faza tare: merg cu Busra sa-i iau un costumas si cat m-am uitat prin magazin nu am reusit s-o stapanesc, ca a deschis peste 10 cutii de pantofi, iar apogeul a fost cand a luat 3 pantofi roz si fuga spre iesire cu vanzatoarea alergand dupa ea. Norocul nostru ca era o fata draguta si a amuzat-o intamplarea, ca altfel...

Mergi la inceput

Eu bu hu huuu ca am insomnie.Si nici la pranz n-am dormit si...asa vrea dar nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cornelia-Laura !!! Multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!

Anasia e super colajul!!! Cum sa facem sa scriem si pe poza numele nectarinei si nick-ul mamicii??? Eu una nu recunosc pe anumiti piersicosi ... dehhh, batrinetile maica ...

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Babee:da e super o.k!mie imi ajunge niste cozonac bun cu nuca...!
Anasia:pupici..poate azi trimit si eu o poza ceva...
Va sarut fetelor ca Cipic asta nu lasa sa fac nimic...mai nou de 2 zile isi baga detele-n gura pana-n gat de-i vine sa vomite...si-i place..se distreaza!!Nu stiu cum sa-l lecuiesc..e groaznic ca zici ca-si da stomacul afara..!II mai ies si ceva masele cred...ca se trezestre urland cum rar l-am vazut si tare greu ii trece..Voi ati patit-o?

Noi ne culcam pe 21-21.30..dar ne mai trezim si noaptea, plus dimineata e drepti la 6- 6.30..maxim 7!!Asa ca eu sunt cam zombi de 1.5 luni..ca nu dorm in timpul zilei!!
Parca mai trebuia sa scriu ceva..
Deh..nu mai stiu...
Ne auzim mai tarziu!

Mergi la inceput

La multi ani frumosi si sanatosi Cornelia-Laura.

Madyn nici eu nu stiam multi copilasi dar am tras cu ochiul la pozele trimise de mamici.N-as putea spune ca m-am lamurit in totalitate dar asteptam sa se termine colajul si apoi sa salvez tot.

Crissa distrage-i atentia cu orice altceva si o sa uite de degete in gura.Nici eu nu dormeam la pranz dupa ce il nascusem pe Phillip, dupa ce a mers el la gradi am inceput ca sa il fac cumva sa doarma.Apoi am fost insarcinata cu Rebecca si tot asa, dar nu e musai sa dorm.Acum simt ca plutesc, 4 ore de somn azi noapte n-au fost suficiente dar oi recupera eu candva.

Mergi la inceput

Babee:incerc pe cat pot sa-i distrag atentia..uneori nu-mi reuseste..asta e!Pana odata cand o sa vomite si poate s-o lecui!

Si cu somnul..ce sa-ti spun ..eu sunt intr-o stare deplorabila..am slabit f. mult..sunt nauca tot timpul,am niste cearcane cat casa scanteii..ma dor toate cele..ce sa mai.. la varsta mea se simte mult mai mult oboseala!Si asta pe langa stres si mancat pe fuga ce apuc..
Iti dai seama ca sitemul imunitar e la pamant si apar tot felul de chestii..la care nici nu te astepti..degeaba ma indop eu cu vitamine si Ca...ca tot somnul si linistea fac cel mai mult!
In fine..gata cu bocetele..ca sunt gaina batrana si ce exemplu dau eu!!??
Ce n-as da sa mai am anii tai..pai spargeam avioane..nu simteam noptile nedormite si nici nu ma durea nimic ca acum!
In fine..vorba ta..o sa recuperam noi candva...cand or fi astia la casa lor..probabil!

Mergi la inceput

Crissa tu crezi ca si la mine-s toate la locul lor?Dar pe mine nu ma mai intereseaza atata timp cat ei sunt sanatosi.Mi se rupe sufletul cand ii vad bolnaviori si ca sufera, prefer sa am eu tot numai sa nu ii vad pe ei chinuindu-se.
Fruntea sus

Mergi la inceput

Babee:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn, se rezolva si cu scrisul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica