PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tot eu.Asa arata Phillip la 1.5 ani..m-a luat plansul ca nu-mi vine sa cred ca au trecut deja aproape 4 ani

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

nu am facut inca tiramisu pt ca am facut cozonac si soacra a adus multe prajituri...poate de Anul Nou daca stam home, ca ne-a invitat la ea. Sa vedem, dau de stire...

Philip seamana cu amandoi, greu de spus cu cine mai mult. are ochii lu' ta-su, urechile mele...si mult mai mult de la tati

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

wow, ce poze frumoase si ce par cret avea Phillip al tau. Eu nu vreau sa-l tund inca, mi-e frica sa nu ramana fara bucle cum are papi. tot timpul mi-am dorit copil cu par cret. Philip are doar in spate bucle, in fata e lins ca mine. Sa vedem, cum o fii peste cateva luni...ii fac codite

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nicolica al meu e cret cret ia Uite
Il tot tund scurt si are si parul aspru.Si am cam gresit ca l-am tuns cu masina

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani celor care poarte numele de Stefania,Stefan!
vorbeati de dormit.La noi e jale.Alex ,care pana acum o saptamana adormea singur,acum doarme doar mangaiat pe spate sau cu cineva langa el(pe care sa-l simta).mi se pare cam ciudat sa fie de la vreo maseluta,ca se calmeaza pe loc daca il iau in brate sau in pat cu noi.Si azi noapte a concertat cam o ora,dar concert adevarat ,ca daca am fi stat la bloc ar fi venit vecinii la usa.L-am mangaiat pe spate,dar cum nu avea de gand sa adoarma,l-am lasat si m-am aseazt in pat.a fost suficient cat sa tipe de ziceai ca cine stie ce a patit(si eram langa el,ma vedea).Nu ma deranjeaza sa-l mangai cand adoarme,dar n-as vrea sa devina obicei pana se insoara.si mai ales noaptea.aseara am stat o ora pana a adormit(de la 8.30 la 9.30)Vad ca piersicutzele voastre adorm si mai tarziu.Sper sa revina la vechiul obicei si sa adoarma singur.Oare cer cam mult?
SARBATORI FERICITE!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Babee,mie imi place cum ii sta parul lui phillip.are niste carlionti Si eu il tund pe Alex cu masina si e ok.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Si noi prezenti in livada!
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi!
Noi suntem bine, am petrecut de Craciun la ai mei, Daria a fost cam miertaita pt ca s-a vazut rasfatata de toata lumea, dar cand am ajuns acasa si-a revenit, se vedea pe ea cat e de fericita ca e acasa la ea... Asteptam acum Anul Nou cand vom sta desigur acasa, cu ceva emotii pt bb din burtica (sper sa fie cuminte sa nu vrea afara chiar zilele alea).
Ref ora de culcare - Daria adoarme la 21-22, la ea in patut, singura (stau doar putin langa ea si apoi ies din camera). Chiar daca plange un pic nu ma duc pt ca stiu ca se potoleste imediat si adoarme repede. Daca ma vede langa ea, incepe joaca si hlizeala si e mai rau... De trezit se trezeste la 8.30-9, fara "intreruperi" noaptea. Deci sunt o fericita, dar vad eu peste cca 2 sapt....
Despre noi cam atat; pupici!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Doniro,copil model aveam si eu in privinta dormitului.nici macar nu era nevoie sa stau langa el,doar ii spuneam noapte buna,iar in ultimele luni ii punem o stea care proiecta imagini pe tavan si imi arata inainte de culcare steaua ca sa o pun sa cante.De asta nu sunt obisnuita cu noul comportament.Am facut legatura cu Targu Mures(ca am dormit cu el,desi si acolo a adormit greu),ca de cand ne-am intors a devenit asa:cum iesim din camera cum incep urletele.L-am lasat sa planga,dar dupa vreun sfert de ora mia gandeam sa nu i se intample cine stie ce,ca urla in gura de sarpe,nu m-a lasat inima sa-l las mai mult.Sper sa fie ceva trecator,ca altfelIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani, Stefania, Stefan!!!
La multi ani, mamaluidavid, si sotului!
La multi ani, Cornelia Laura!
am executat pozele gasite pe mail; mai astept; sa stiti ca am facut mici modificari la unele poze ca sa ramana capul intreg; dat fiind formatul lor f mic (in colaj), practic se taie automat din poza la sus sau jos; numele vor fi scrise la final, cand se va termina colajul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Sarbatori fericite fetelor!
Intru si eu dupa o lunga absenta, ca am avut-o pe Busra la noi si nu ma lasa sa ma ating de calculator. Doar ce am dus-o la bunici ca ma innebunisera cu telefoanele- nu mai puteau de dorul ei
Cum v-ati distrat? Sper sa apuc sa citesc din urma.

Mergi la inceput