PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 12
julax spune:
Anasia,am vazut si eu colajul.Pentru munca depusa!I-am aratat si sotului si l-a depistat cam greu pe alex,asa ca m-am gandit sa trimit o poza in care se vede mai bine,asta daca nu e prea mare deranjul.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
crissa71 spune:
Babee:se pare ca nu..uite ne-am gasit noi pe-aici..si cata treaba am...
Voi ce faceti ,cum mai sunteti?
Babee spune:
Noi suntem bine am fost afara si e frig rau.
Acum asteptam sa se termine mancarica si sa luam pranzul.Voi?
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
si noi la fel..tocmai mancam..ca in bucatarie nu se poate ..isi gateste socru-meu!!!!
innebunesc.........si-mi pre rau!
pofta buna!
Babee spune:
Atunci sa va fie de bine ca pana scriu eu deja ati terminat.Si noi si acum mergem la nani.
Ce ai cu socrul?
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am mai intrat si eu un pic sa vad ce faceti, ca zilele trecute nu prea am avut loc de al meu sot care a cumparat un alt hard si a tot instalat diverse chestii pe calculator.
Anasia, super colajul!
Hai ca va las, ca mi s-a trezit piticul. Si ziceam ca mai stam si noi la taclale ca fetele.
Va pupicesc pe toate!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Consi spune:
Dragele mele piersicutze si mamici intrucat maine plecam la distractie in Austria va urez de pe-acum
Un An Nou Fericit si plin de impliniri
La Multi Ani!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
Anasia multumim pentru colaj!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.