La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

SARBATORI FERICITE tuturor!

Noi ne pregatim sa ne mutam si dupa ce ne vom aseza si acomoda, planuiesc o petrecere cu braduti scumpi in casa noua. Sper sa puteti veni cat mai multe dintre voi.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by tomasa

SARBATORI FERICITE tuturor!

Noi ne pregatim sa ne mutam si dupa ce ne vom aseza si acomoda, planuiesc o petrecere cu braduti scumpi in casa noua. Sper sa puteti veni cat mai multe dintre voi.

Wow, abia astept. Pe cand va fi petrecerea cu braduti?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Da Crinuta, el simte ca sint 2 adulti care nu sint de acord cu un anume tratament si atunci exploateaza. trebuie intai mama ta sa te lase sa aplici ce metoda vrei fara sa intervina.

Cu spalatul de dinti am rezolvat-o: stie ca incepe ea si termin eu, fara discutie.
cu stersul la fund nu avem probleme, aici e f "scarboasa" ca sa zic asa. cind sta pe oala se dezbraca complet, nu cumva sa se murdareasca. nu stiu de unde a prins chgestia asta si ce s-o fi intimplat pe la cresa, ca abia-abia am reusit sa o fac sa stea pe oala din nou dar cu conditia sa se dezbrace la piele
deocamdata accept si asa caci vreau neaparat pina se temina vacanta sa scapam ziua de pampers.

maine fac si eu fingers, trebuie sa caut reteta. de fapt fac degetelele maine si luni o temin;
eu am sa pun in ea ananas si mango.
ce smintina ai luat tu? eu am luat dorna dulce, e buna??la 1l.

Patricia, mama de fetita - Rebecca

De fapt problema este ca el se amuza de reactia ei, de faptul ca se enerveaza, si de aici continua la fel. Pe de alta parte, el petrece mai mult timp cu ea decat cu mine/
Eu tot sper ca din iauarie, de cand vom relua gradinita, sa observ o schimbare in bine.

Referitor la smantana, am luat tot Milli, desi de Craciun am combinat-o cu Tnuva, si a iesit la fel de buna.
V-am mai scris eu ca sunt fan Tnuva. Rayan mananca iaurturi doar de la Tnuva, sunt delicioase.
La fel si smantana, e de vis, si sana la fel.
Deci, una peste alta, ca cumperi Milli sau Tnuva, e tot aia, ca sunt la fel de bune, dar stiu ca tu vrei sa faci cu smantana dulce, iar eu nu mai fac in combinatia asta, deoarece mi se pare cam " grea" prajitura, pe cand smantana normala, ii da acel gust inconfundabil, acrisor.

Legat de pampers, eu vreau sa scapam total. Are nopti cand nu face, dar are nopti cand face, deci inca ii punem, asta e.
Ziua nici nu mai cere olita. Se duce singur in baie, face, se sterge, dupa care ma striga sa il sterg eu cu servetele umede ( inca le folosim) si sa arunc pipi in wc, dupa care sa spal olita.

Pe de alta parte, din cand in cand ii mai pun si la somnul de pranz, deoarece din cand in cand mai avem mici " scapari", si nu vrem sa riscam, iar cand ii pun spune " la 2 ani nu port pampers".
Nu e nici o greseala, cand e vorba de pampers spune 2 ani, dar in rest, daca il intreaba cineva, stie ca are 3 ani.

Aaaaaaaa, nu iti zic faza: ii tot spun ca el e cadoul meu cel mai de pret, la care imi spune " eu nu sunt cadou, eu sunt iaian"

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tomasa

Crinuta, chiar am ras! Ai fost foarte, foarte dulce!
Intru mai des acolo din simplul motiv ca astia mici au mai multe nevoi din astea... nici nu stiu cum sa le zic, hai sa spunem "arzatoare". Stii si tu, colici, diversificare, dinti, este mai dificil cu ei, sunt mai fragili si ai mai multe chestii in care trebuie sa te informezi, sa fii la curent cu noutatile, ca nu cumva sa gresesti. Si poti gresi mai multe. Dar nu-ti face griji ca prima iubire nu se uitasi posesiva sunt si eu! Si ed citit va tot citesc, stiu si la ce gradi o sa-l dai pe Rayan (asta de la alt subiect unde te-am citit).

Hahaha, ma bucur ca te-am facut sa razi, dar am vorbit serios ;)

M-am gandit si eu la ce ai spus tu, dar tot nu ma pot stapani sa nu zic " dar la ele de ce intra si la noi nu?"

Am tras si eu cu ochiul la gradinita la care vrei sa il dai pe Tudor, si chiar ma intrebam daca va mutati prin zona..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, noi ne mutam in Mogosoaia. Dar tu stii unde lucrez eu, asa ca tot caut ceva in zona Kiseleff, Arcul de Triumf, chiar si 1 Mai. Mai aproape de viitoarea casa ar fi Bucurestii Noi, dar acolo nu prea am gasit nici o gradi. Asta la care ma gandesc sa il dau este oarecum intre zona unde ne vom muta si serviciile noastre, nu mi-ar fi greu sa il duc, eu sau sotul, iar tata ar putea sa il ia la pranz.
M-am mai gandit la gradi Waldorf din Romana, desi e oarecum in afara zonei dorite si la gradi 283 de la Arcul de Triumf, astea ca alternative la invatamantul particular. Inca nu am luat o hotarare clara, ezitam intre sistemul de statsi cel particular, intre sistemul clasic si cel Waldorf... Mi se pare o decizie grea.
Cat despre petrecere, noi incercam sa fim mutati pana la sfarsitul lunii si probabil pe la un sfarsit de februarie, sau un inceput de martie ma voi simti in stare de party. Pana atunci ma linistesc si cu Botezul.
Lali, tu la ce gradinita l-ai dat pe Dragos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CRINUTA,PATRICIA,multumesc pt urari!
PATRICIA,ai dreptate,eu m am enervat teribil aseara cand a dat sotul meu in el,desi nu dadea tare,chiar ne am certat destul de rau pe tema asta.insa in ult tp.adica de 2 luni incoace,de cand si a schimbat serviciul si lucreaza de dimineata pana seara,sotul meu e f nervos,iar cris parca il simte...de ex,cris in mine nu da.
si pe tine,crinuta,te inteleg...eu acum cateva zile am fost la bunicii mei,tataie are 80 de ani...si nu stiu de ce,cris nu i prea agreeaza,desi ei sunt innebuniti dupa el.si la un momentdat,cris a luat un pix si voia sa scrie pe covor,bine,ca n ar fi putut,pt ca era un covor din ala f gros,iar pixul avea o mina subtire..bunica meu i a luat pixul din mana si ce m a enervat teribil a fost ca a aruncat cu pixul spre el,iar cris s a enervat si a inceput sa planga..apoi,i a spus lui cris ca e needucat...va dati seama ca eram plina de nervi si ca atunci cand am vrut sa l imbrac sa mergem acasa si cris a inceput sa urle si sa dea din picioare,l am luat pe sus si l am cam bruscat...e aiurea cand altcineva,practic,te face sa l pedepsesti.
15+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa ma bucur ca stati asa bine cu mutarea!!! Lucram si noi la o casa si mai departe de Mogosoaia, dar mai e mult pana departe....

Patricia stai linistita, fi-miu numai de la baieti invata prostii. Acum 2 zile a zis si prima injuratura "tu-ti p.. ma-sii", am aflat si de la cine a invatat. l-am ignorat si nu a mai repetat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara gagicute , iata mai trec si eu pe aici si citi ce spuse Crinuta lui Tomasa si ma simti si eu cu musca pe caciula , desi nu era vorba despre mine , si eu scriu un pic mai mult la odisee , a fost o perioada mai grea si mai dificila in sarcina , nu cum a fosat la Mandy . Am avut nevoie sa scriu totusi acolo .
Acum au trecut zilele negre si totul e bine , mananc bine si dorm bine . Doar durerea de gat care nu are nimic de aface cu bb. ma deranjeaza .
Nu-mi vine sa cred ca maine se sf. anul , noi vom fii la maine la niste prieteni pana marti dupa amiaza , vom dormi acolo si vom luat pranzul impreuna .
In rest va doresc tuturor un super sf. de an si La multi ani !

Alina 14+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi am fost plecati din Bucuresti, ne-am intors simbata seara tirziu, am casa intoarsa si nu stiu de ce sa ma apuc acuma. Mi-am dat seama ca am uitat sa va urez Craciun Fericit inainte sa plec

Tomasa, suna bine de tot ce va propuneti voi acolo, abia astept petrecerea

Kita reteta mea de cozonac (culeasa de pe DC):

600 gr faina
1 plic drojdie
125 g unt la temperatura camerei sau topit
120 g smintina
100 g zahar
70 ml apa
50 ml lapte
1 zahar vanilat
4 galbenusuri
1 virf cutit sare
1 lamaie rasa

Eu am pus stafide in masina dar se strivesc. Cel mai bine e cum a zis Anda, sa faci aluatul (cu dospit cu tot) in masina si sa ii pui umplutura si sa il pui la copt in cuptor. Sincer am promis ca fac si eu asta azi, sa vad daca o sa reusesc.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Sarbatori fericite tuturor!

Va multumesc pt urarile de ziua mea (29 dec), numai fericita n-am fost - din 24 dec pana azi am stat in spital, cu amandoi copiii... Am iesit azi, la cerere. Acum n-am chef sa povestesc, o sa revin...

La multi ani, Dragos!!!

Shobo, acum am vazut mesajul tau privat. Da, acelea sunt imunostimulatoarele despre care vorbeam. Reiau si eu de azi cu Eric, caci Ruxi abia inghite Ospenul. Nu scrie pe prospect pt ce boli sunt, deoarece au regim de suplimenti nutriviti, si n-au voie.

Va pup pe toate si va doresc un an mai bun, cu sanatate multa si impliniri!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput