La multi ani braduti scumpi! ian-feb05 (57 )
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
La multi ani tuturor, sa avem un an nou minunat, copii sanatosi si cuminti!
Va urez repede acum, ma duc sa ma odihnesc o ora apoi ne pregatim sa plecam la restaurant. Nu va mai zic ca sunt motata si machiata de-acum
Petrecere frumoasa tuturor!
Oana 23+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
alipiticot spune:
La multi ani,un an nou plin de sanatate,multe bucurii de la copii si nu numai si tot ce va doriti!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
tomasa spune:
V. Erica, imi pare tare rau ca ai fost in spital...stiu ce inseamna. Sanatate multa tuturor!
Ana Maria, unde va construiti casuta? A noastra e f. aproape de Bucuresti, chiar la intrarea in Mogosoaia, fac 20 min. pana la servici, in Piata Presei libere, in conditiile in care acum imi ia o ora sa ajung la serv. de unde stau, din zona Baba Novac-Dristor. Asa ca noi vedem doar dezavantajele statului in Bucuresti.
Succes cu proiectul! este mare lucru si te solicita f. mult dar merita.
Alina Maria, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme in sarcina, dar ma bucur mult ca acum sunteti bine, atat tu cat si bb. Stii deja daca va fi fetita sau baiat?
Sirimie
Bubu, distractie placuta! Eu voi sta acasa si vom dormi, sper , toti.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
LA MULTI ANI! Va doresc un An Nou fericit, cu sanatate, noroc si cu multe realizari!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
monalac spune:
ERICA,MULTA SANATATE COPIILOR!
UN AN NOU FERICIT VA DORESC,SA FIM SANATOSI SI SA AVEM COPIII PE CARE NI I DORIM!
15+
Mami de Cris
Poze Cris
ixxi spune:
La multi ani doamnelor, sa fiti fericite si iubite, si sa va creasaca copii mari, sanatosi si norocosi!!
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
crinuta spune:
La multi ani tuturor!
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm