***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***
Raspunsuri - Pagina 8
Motannel spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR ZILEI de 23!!!
Rares de Cristinamaria
Florin Alexandru de Ankaa
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Ninutza spune:
Cristinamaria, pentru Rares
Ankaa, pentru Florin Alexandru
Odie
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Carmen_So spune:
Androix, multumesc de info cu cartoful la blender. L-am bagat si eu o data, si nu stiam de ce a iesit asa. A fost tare aia cu 2 televizoare si 3 telecomenzi.
Lavini, tu intrebai de pregatiri. Noi acuma ne apucam. Usor, usor, sa nu ne obosim.
Bravo, Doxinu, a mancat bine! Foarte interesant articolul.
Vas, imi pare rau ca s-a lovit! Nu se gasesc aparatori pentru marginea de sus a patului, astia care le fac sigur n-au copii!
Motannel, da, masina nu se misca, e ca un fel de scaun. Am vazut pozele, pai voi sunteti mari, draga...
La multi ani sarbatoritilor de azi, Rares si Florin Alexandru!
moko spune:
calculatorul meu a..."cedat nervos" si pana la sfarsitul anului nu prea am sanse sa-l resuscitez, asa ca intru repejor de la prietena mea sa va doresc cele mai minunate sarbatori pe care le-ati avut pana acum!!!!Iar anul care va incepe sa va aduca bucurii cu carul si copii sanatosi!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
doxinu spune:
LA MULTE LUNISOARE CAPSUNEILOR ACESIETI ZILE,SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!
Rares de Cristinamaria
Florin Alexandru de Ankaa
MOKO multumim pentru urari ,cele mai frumoase gnduri si pentru tine!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Graviduta spune:
Doxinu, multumim pt articol. E chiar interesant.
Vas, sfatul meu e sa-i faci tu niste aparatori pt marginea de sus a patutului. Eu asa o sa-i fac Marei, ca nici aparatorile mele nu sunt mai de Doamne ajuta. Si o sa fac asa: o sa iau niste burete din comert (se gaseste si la metru), il imbrac in material si ii cos niste snururi de o parte si de alta. Apoi il pun peste marginea de sus a patutului. Sau poti sa iei un al doilea set de aparatori si sa le treci peste marginea patutului (adica suprapuse peste aparatorile pe care le ai la zabrele.
Motannel, felicitari pentru ridicare. Acum, acum se da jos din pat.
Eu am fost azi pe la Centrofarm sa iau niste lapte pt Mara si am primit revista lor, Benessere, care are cadou un CD cu cantece de Craciun. Si am gasit ceva ce s-ar putea sa va interesze la un moment dat, si anume despre semnele otitei:
"-exista cazuri in care nu cauzeaza dureri de urechi, desi in majoritatea cazurilor acestea sunt prezente;
-micutul are febra si din urechiusa ii curge un lichid galbui;
-este foarte iritat, doarme prost si se trezeste brusc, tipand;
- aude un tiuit in ureche, ameteste sau isi pierde echilibrul;
aude mai greu;
-nu mai are pofta de mancare;
-are o stare generala proasta."
De asemenea, scrie ca mai predispusi la otita sunt copiii intre 6 luni si 3 ani, in special baieteii.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Carmen_So spune:
Graviduta, exact asa cum ai descris tu ar trebui sa fie aparatorile. Ca astia care le fac au impresia ca trebuie sa apere copilu' de frig, d-aia le fac asa de mari, si puse pe laterala patului. Noua ne-a zis dr de la prima vizita acasa sa scoatem porcaria, sa aiba fata lumina, sa ne vada si ea pe noi. Si acu imi aduc aminte cand cautam aparatori la nr 1, intram, intrebam si toti se repezeau ca gaina la muci si-mi aratau aparatorile astea, de pus pe laterale. Nu, dom'le, d-alea de pus pe marginea de sus a patului. Aaaaa, d-alea n-avem!
Graviduta spune:
Da, asa e, dar putem sa le punem noi peste margiea de sus. E adevarat ca o sa stea cam aurea, adica largite. Da' macar e ceva acolo. Eu am vreo 3 seturi de aparatori, dar cele mai bune sunt unele turcesti luate din Carrefour la set cu pilota, cearsaf etc. Mai am de la Mondocarp, dar sunt subtiri , nu prea amortizeaza alea. Asa ca m-am gandit sa-i fac eu. Le folosesc si pe laterale dearece Mara isi mai baga picioarele printre zabrele si ramane acolo urland.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
tudorcatalin spune:
dicirstea, 2-3 morcovi, inseamna 2-3 buc.de morcovi, nu patratele, si o conopida de talie mica, adica mai multe buchetele. cu pastarnacul la fel am patit si eu, partea din mijloc era mai tare si nu puteam s-o pasez, dar de cand folosesc blender-ul nu mai am nici o treaba. dupa parerea mea , blender-ul de mana sau cutit vertical e acelasi lucru.eu l-am cumparat separat de robotul de bucatarie.
siropul de calciu l-a cumparat tatal lui , de la farmacie, si ii dau cum scrie in instructiuni, fara recomandarea doctorului.s-ar putea sa fie prea mult, o sa ma interesez.
graviduta,l-am dezbracat de hainele ude, nu aveam cum sa-l spal asa, dar am continuat baita in ideea ca nu s-a speriat de apa, putea sa planga sa nu pot sa-i mai fac baita.
nu este rea ideea cu perne pe jos sau saci de dormit, dar la noi mai este o problema. avem si caine, de fapt este catea, are un an , si umbla peste tot. noi stam la curte , in giulesti, si ne-am permis sa ne luam rottweiler, toata vara a stat in curte, dar pe frigul asta mi-e mila sa o mai las afara.voi aveti animale in casa? am auzit ca pisicile sunt mai periculoase decat cainii.lasa mai mult par.
pupipci pt.capsunele si capsunici
magda,mama lui tudor catalin
tudorcatalin spune:
madi, de unde sau ce fel de telecomda ai luat?noi avem 2 universale si niciuna nu merge
doxinu, multumim pt adresa de web.cred ca o sa citesc cand doarme piticul.
si la calc nu pot sa stau decat dim sau la pranz, dupa amiza vine tati nu nu mai avem loc de el, acapareaza tot