***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by tudorcatalin

madi, de unde sau ce fel de telecomda ai luat?noi avem 2 universale si niciuna nu merge

Noi avem tv Grundig, si am luat o telecomanda identica cu cea pe care o aveam inainte, doar ca nu este Grundig, este No Name . Magazinul se numeste Kon Electronic. uite si site-ul lor, www.telecomenzi.ro

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor! am avut o saptamana turbata si urmeaza niste zile pline (in cateva ore imi sosesc musafirii) asa ca am intrat in mare fuga sa va urez SARBATORI FERICITE! alaturi de cei dragi si UN AN NOU FERICIT!. nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an, anul trecut pe vremea asta eram cu burtici, andrada plangea de rupea locul din cauza unor rezultate eronate la ecografie (parca si elteka era intr-o situatie similara?), si uite, acum suntem cu bebici si problemute si bucurii mari mari.

va pup mult si va doresc un mos bogat, dar inainte de toate, sanatate si multumire sufleteasca!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

SARBATORI FERICITE!!!!

Din pacate nu stiu cum vor fi ale noastre pentru ca bunicul meu este cam grav si ne asteptam in orice moment sa primim acel telefon...asta inseamna ca parintii mei nu vor mai veni aici de Craciun...ne vom duce noi cand se intampla ceva. In orice caz in ziua de Craciun tre sa fim in Bucuresti ca ajunge sora mea.

Va pup pe toate.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

SARBATORI FERICITE!!!! si din partea noastra!!

Mica imi pare rau pentru bunicul tau!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Cat inca doarme micutul David, am intrat sa va multumesc pentru felicitari, aprecieri & toate gandurile bune si sa va urez:Sarbatori fericite si un an nou, plin de binecuvantari!
Noi suntem bine.Continuam sa ne acomodam in functie de ritmul puisorului la noua viata si suntem cei mai fericiti parinti.
Dulceata noastra de baietel continua sa fie cumintel,papa laptic de la mami,doarme bine,si zambeste adesea.(In special dupa ce primeste laptic si se relaxeaza!)
Vai de mine fetelor, imi vine sa-l mananc tot de scump ce-mi este cand il vad.Ne topim cu totii dupa el!Pe capul fetelor (surioarelor) cel putin este dragoste mare.Sunt de admirat sa poti vedea cum fac liniste sa doarma BB, cum alearga sa intrebe de ce plange,sa vada cum il schimb, cum mananca etc!!!
Pe langa el acum, le vad ca 2 uriasi ce se maturizeaza cu fiecare zi ce trece,tot mai mult!Privesc la timp, si ma minunez cat de repede a trecut si cat de multe lucruri frumoase in mijlocul tuturor incercarilor, au avut/au loc in viata noastra in toti acesti ani!
Va

Poze - David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna seara, fetelor!
Intru repede sa urez si eu "LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI"!
Va multumim din suflet pt urarilede ieri de ziua noastra!

Vreau sa-i transmit GineiM toata cele bune,sa-ti traiasca Davidel , sa fie sanatos ,cuminte si ascultator!

Noi suntem bine,ieri am stat toata ziua in bucatarie si am cocacit un tortulet si fursecuri de Craciun.Sotulache a stat cu bebe si a cam vazut si el cum e sa stai mai mult cu el!M-a ajutat, ce mai.....!Abia am stat cu David cateva ore toata ziua si m-am simtit ciudat!Seara am cazut lata iar fi-miu a urlat seara cat l-au tinut plamanii, abia l-am adormit!Ieri am papat si mamaliguta pt prima data si i-a placut(cu branzica).
Si....de 3 zile vorbeste intruna de cand se trezeste.Spune f des "baba", "ama", e scump foc!
Cam atata despre noi!

Si...mi-ati lipsit zilele astea!Scuze daca v-am gresit cu ceva!
Pupici la toate!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in primul rind mi-ati lipsit, in al doilea rind mi-ati lipsit f mult, si in al treilea rind mi-a fost tare dor de voi

va multumesc la toate care ne-ati urat ptr cele 6 lunisoare ale puiului meu scump, tin si eu sa urez ptr toti puisorii la care nu am urat la multe lunisoare zilele astea si ptr mamica carstea un mare la multi ani mamico si distractie faina la felix

acuma sint in pline pregatiri de sarmale, cozonaci, racituri, etc, aseara am sarbatorit cu un tortulet, vin fiert si niste prieteniam terminat de copt biscuitii cu dominic(lavini) cred ca am facut citeva kg, am pregatit cutiute frumoase ptr educatoarele lui dominic, am tot facu poze, am sa pun zilele astea, si am inceput si noi diversificarea, ar mai fi de spus, revin deseara cind dorm puii

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor ceva remedii naturidste pentru constipare aveti?Am inceract si cu para si nu merge deloc
nici cu morcov.Offfffffff nu stiu ce sa-i mai dau si e asa de suparat si nervos............

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Bine ai revenit, Flavia!

Tuturor capsunicilor si familiilor lor un Craciun fericit si un An Nou 2008 plin de bucurii si sanatate!

Va pup

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

doxinu, incearca sa ii dai piersica de la hipp, la david asta merge sigur. ieri i-am dat cereale cu para si mar (date de mine pe razatoare) si a facut tare si putin, desi se spune ca para ajuta mult); azi i-am dat piersica si si-a revenit.

sper sa il ajute, ca tare rele mai sunt durerile de burtica. sanatate multa!

tot vreau sa va intreb de nu stiu cat timp si uit: cu ce fel de tetine dati voi cerealele bebeilor? eu ii dau o masa de cereale dimineata, cu fructe, dar ma gandesc sa ii introduc branzica si sa ii dau cerealele seara, in speranta ca o sa scapam de masa de noapte, dar nu stiu ce fel de tetina ar fi potrivita. (acum folosim tetina cu patru gaurele de la avent, 6+ parca se cheama.)

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput