***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Graviduta - sper sa nu aiba Mara varsat de vant. M-am uitat si la pozele voastre, Mara e o scumpete de fetita! Si e maricica, e cat Petitul care e cu o luna mai "batran".

Saru'mana .
A, si am uitat... Intrucat ii trosneste genunchiul stang mai rau, am insistat la pediatra sa o consulte cu atentie, ca ma gandeam ca are vreo lipsa de calciu, ceva. Si a descoperit ca s-ar putea sa aiba o luxatie la..dreptul . Asa ca, dpa sarbatori, tre sa mergem la dr Orlando Marinescu sa o vada si, eventual, sa-i imobilizam piciorusul in timpul noptii.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by dicirstea
Graviduta pai sigur ca esti mai puternica, daca mananci tu vitaminele fetei . Mi te si imaginez ca pe Uri Geler, ala care indoaie furculitele cu 2 degete , ca daca nu esti Nicu Vlad, atunci ai spiritul puternic.

Nuuu, cred ca pun prea multa pasiune in tot ce fac .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Dicarstea - mercic, am incerca si cu panadol, nurofen, gripe water, calma baby, calgel, dentinox, nimic nu are efect si din cauza asta ne-am si ingrijorat f. tare, am crezut ca are copilu' vreo suferinta interna, cine stie ce minune.

Graviduta - sper sa nu fie luxatie!

Am pus si eu poze noi in fisierul cu nov-dec!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Pepsi, multumesc mult!!!

Chris27, felicitari pentru "tapa"!

Alyna24, felicitari pentru "mama" ... cred ca ai auzit bine ... Teodora imi zice mama doar cand e nervoasa! In rest nu ma striga! Intr-o criza de dintisorul 2 i-am dat Calpol! Vad ca-si face repede efectul! E recomandat pentru stari de raceala si de eruptii dentare! Noi nu ne-am impacat cu Nurofenul!

Chiquitita, multa sanatate papusii tale!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ancamari am vazut si eu pozele voastre!!! Andreiutzu' chiar pare mai SPATOS decat ANTONIO... de fapt imi pare cu totul mai mare E un scump si seamana bine cu tine... cel putin seamana cu cea care-l tine in brate in poza cu brad in spate si cu siguranta esti tu ca prea semanati. Legat de soricel, o sa intreb pt ca NU l-am cumpart noi ci l-a primit cadou Antonio de la MOS CRACIUN-nasii

Graviduta, sa stii ca si eu gaseam furculite care se indoiau... dar e vina furculitelor, cu siguranta

Chris27, Alyna24, FELICITARI pt. cuvintele rostite de puiutii vostri! Al meu a ramas la stadiu de "MAMAMAMAMA" (nu conteaza de cate ori repeta silaba, important este ca nu e "TATATATATATA" ) sau "PAPAPAPAPAPA" sau "BABABABABA" Atata.... e tot ce poate mai complicat, in rest face "EEEE" "AAAA" De-obicei pe mine ma striga "EEEE"....

Dicirstea... da... trebuie sa recunosc ca in sfarsit ne-a facut si noua sotul o poza reusita!!! De care sunt mandra... nu de alta dar de-obicei eu reuseam sa-i prind in ipostaze dragute dar el pe noi niciodata

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Andrada, noi nu reusim sa vedem "poza de suflet", dar daca e cea de la messenger ... suntem topite!!! Si cu sotul fotograf .... asa si al meu ... eu reusesc tot timpul sa fac foto mai frumoase!!! De aceea eu apar mai putin in fotografii!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, va invit la
CAPITOLUL 41

PS: Motannel, da este poza de la avatr...dar nu inteleg de ce NU o vezi?!?
Am pus-o la SEMNATURA oricum ca LINK

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput