***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sa stii ca prima seara nu i-am facut baie "sa nu raceasca mai rau". Dar dr. mi-a zis ca e chiar bine sa-i fac baie, si sa stii ca stranuta si scotea la mucisori mai bine decat cu orice pompita.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Cand se scoala acuma ii fac si eu baita, noi oricum faceam dimineata si nu seara.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Multumim pt urari la implinirea celor 7 lunisoare! Mai multumim si pt urarile primite cu ocazia Sarbatorilor!
Transmitem cele mai calde urari sarbatoritilor din aceasta perioada.
Ne iese cel de-al doilea dintisor asa ca o sa intram destul de rar. Pana ieri am trecut deja prin cateva saptamani de urlete groaznice in reprize lungi, de pana la 2,5 ore, treziri noaptea din ora in ora in urlete de cate 30-50 min, tot tacamul. Aseara am fost la pediatra si am cedat si i-am dat 2 ml peritol si a fost bine peste noapte, s-a trezit numai la 3-4 ore si a mancat cum trebuie. Ma mai gandesc daca ii mai dau si azi, mai vorbesc cu pediatra la telefon. Sa nu dati cu rosii, am citit pe forum despre peritol si am vazut ce reactii genereaza subiectul in cauza. L a noi nu functioneaza nimic altceva si copilul meu nu se mai odihnea de vreo 2 luni si am ajuns de urla aproape non-stop, pe diferite tonalitati desnadajduite.
In rest are 8,3 kg si 71,5 cm si nu mai incape in scoica de masina, ramane cu manutele imobile in zona umerilor. Dar nu sta singur in fundulet inca, asa ca nu stim cum sa-l mai transportam. Voi cum procedati? Ieri l-am dus in brate la dr, e aproape de noi.
Ma duc cu el afara acum, dar in brate ca nu mai pot cobora carutul din cauza durerilor de mijloc/spate.
Va pup, sper sa revin curand!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

POZA DE SUFLET

Alyna24, chiar nu stiu cum e cu dintii ca toate teoriile mele mi-au fost date peste cap... Acum cateva sapt si eu credeam ca ii apar dintii... si nu eram singura, a mai pacalit A si pe altii... Sper sa ii iasa repede si sa NU va chinuie mult!

Ancamari, Antonio are aproape 8,5 Kg si 74 cm dar inca mai incape in scaunelul de masina... ce-i drept sta cam inghesuit dar sta... Si ma gandesc cu groaza la momentul cand nu va mai incapea ca e locul lui preferat de adormit... ori scaunele alea de copii mai mari nu mai sunt asa scobite si nu ar mai sta asa ca-n pantec, adunat

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by numai_eu

Am incercat si eu in cuptor, dar a iesit aiurea. Si am umplut si casa de fum. Unde oi fi gresit? Tu l-ai copt intreg sau taiat? Si in ce l-ai pus, direct in tava de la cuptor? Ai mai adaugat ceva pe langa mar? Scuze de atatea intrebari, dar mie chiar mi-a iesit super aiurea.

Stai linistita, ca nu ma supar . De regula, pt mine si soacra mea le pun intregi si nedecojite. Doar le spal si le pun pe gratarul cuptorului, fara tava, fara nimic. PT Mara l-am decojit si taiat bucati ca sa-i scot samburii, ca ma gandeam ca dupa ce il coc nu o sa pot face asta. Si bucatile de mar le-am pus pe o tava, pe care, intr-adevar, s-a caramelizat partea de jos a marului (ce a fost in contact cu tava). Dar fum nu s-a facut. Mirosea a placinta cu mere in toata casa. A iesit f bun, dar problema e ca eu nu am mixer din acela vertical si la blenderul de la robot nu iesea tocat fin. Iar pasat cu furculita inca nu am inceput sa-i dau. Asa ca l-am mancat tot eu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Graviduta, am vazut ca vorbesti de pasat cu furculita... Eu numai asa i-am facut lui Antonio piureurile (si de fructe si de legume)... Am observat ca si cu furculita daca insisiti se pot pasa foarte bine...

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Da, pai ma gandeam si eu sa incep deja sa i le dau mai consistente. Problema e ca ori sunt eu prea puternica , ori am furculite anemice, ca mi se indoaie rau de tot si tre sa stau sa le indrept tot timpul.

Azi trebuia sa facem vaccinul de 6 luni, dar l-am amanat pana luni, ca s-ar putea ca Mara sa aiba varsat de vant. Am fost pe 26 la finuta noastra de 2 luni si a doua zi ne-a anuntat mamica ei ca finuta are varsat de vant. Marei i-au iesit 2 bubite pe umar, dar nu par ca de varsat de vant. Pt orice eventualitate, pediatra a zis sa mai asteptam pana luni sa vedem daca ii mai apare ceva. In rest, conform ultimelor masuratori, Mara are 71 de cm si 8,390 kg.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Andrada - mercic pt raspuns. Cred ca Petit e mai lat in umeri si saracul ramane cu spatele si umerii intepeniti, desi i-am luat o geaca cu maneci din material ca de trening, deci nu e din cauza hainelor. Si mie imi pare tare rau ca nu mai incape in scoica, adormea imediat ce-l suiam in masina. Avem si scaunel din celalalt dar arata imens, trebuie sa stea in el drept, la noi e si mai complicat pt ca asta e greu si noi ne fataim cu 2 masini. Cu durerile de dinti, ce sa zic, pe Petit il chinuie din august, cand a inceput sa saliveze excesiv. Salivatia aiurea s-a dus dar durerile s-au inmultit si accentuat, primul dintisor a aparut (ca punctulet alb pe gingie zic) acum 2 saptamani, si inca unul se vede de 2 zile, gingia de sus e foarte umflata si cred ca in urmatoarele 2 saptamani incep si sus sa apara. Uite ca am vorbit si cu pediatra si azi o sa-i dau doar 1 ml de peritol, stiu ca nu e indicat dar nu se mai poate, i-au plesnit vinisoare pe fata de la urlat, eu sunt in culmea depresiei, familia e terminata de ingrijorare. Dar nu sfatuiesc pe nimeni sa ajunga la situatii din astea extreme, de sedat copilul adica. Vorba vine sedat, ca tot s-a trezit de cateva ori azi-noapte dar nu a mai urlat, doar a mancat si s-a culcat la loc. Dar 3 treziri in 11 ore la noi se cheama "sedare", nu normalitate. Pediatra zice ca "s-a invatat sa urle" pt ca asa reactioneaza acum la cel mai mic disconfort sau pur si simplu din senin si intra intr-un cerc vicios, nu se mai potoleste. Am vazut poze si filmuletul cu "vanatoarea soricelului", super baietel e Antonio! Vrea si Petitul soricel! De unde l-ati cumparat?
I-am luat forma de biscuiti vorbitoare dar nu e interesat, mai asteptam sa mai creasca.

poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Graviduta - sper sa nu aiba Mara varsat de vant. M-am uitat si la pozele voastre, Mara e o scumpete de fetita! Si e maricica, e cat Petitul care e cu o luna mai "batran".
Mi-ati facut o pofta de mere coapte!

poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Andradap adevarat poza de suflet. Cred ca te topesti cand o vezi. Si cu bentita aia pe cap zici ca esti tu in miniatura.

Ancamari poti sa mai incerci cu gripe water sau cu panadol, ca sa nu-ti fie teama de efecte secundare. Cel putin gripe water-ul e safe 100%, si daca nu adoarme, macar linisteste. Eu asa am avut parte de somn 4-5 ore legate, iar cand il chinuiau durerile se intampla sa nu se trezeasca sau sa adoarma imediat.

Graviduta pai sigur ca esti mai puternica, daca mananci tu vitaminele fetei . Mi te si imaginez ca pe Uri Geler, ala care indoaie furculitele cu 2 degete , ca daca nu esti Nicu Vlad, atunci ai spiritul puternic.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput