***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Motannel multumim !!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Buna!

Tot imi iau avant de cateva saptamani sa va scriu, citesc dar cand sa-mi tastez gandurile, parca se amesteca, ceea ce e clar si acum dar vreau sa va urez, cu intarziere, Sarbatori Fericite si un An Nou cu sanatate, sa va bucurati de cei mici si de tot ce va e drag!

Noi am facut 6 luni azi, 8,5 kg, 73 de cm si incep diversificarea... Prima supita e pe foc chiar acum :) Am alaptat-o exclusiv pana azi si desi nu-mi vine, stiu ca trebuie si ca nu e sanatos sa mai aman...

Sobi, multumesc ca ai tras de mine. De fapt tot tu m-ai convins si prima data sa cobor din copac :) si sa socializez :) Ce mai face Vlad?

Lavini, apa de la acea piscina nu are clor? Sigur e ok pentru bebelusi? Pentru ca suna tare bine balaceala voastra si tare am veni si noi. Numai sa-mi conving sotul ca e "safe" :)

DidiAlex, ce mai fac cei mici? Imi pare tare rau de accidentul cu cainele... e ok cel mic acum?

Kay, sanatate multa Soniei, sper ca ati scapat de raceala...Imi pare rau ca ati ajuns in spital si de Craciun...

Motanel, multumesc pentru urari si La Multi Ani pentru Stefan si pentru toti Stefanii ce va sunt dragi.

Sarbatori Fericite tuturor!

Cu drag,
Florina

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Florina, apa are intr-adevar clor.La inceput am fost si io putin sceptica, dar sotu imi zice mereu"da ce vrei, draga, sa traim ca in povestea cu drobu' de sare?".L-am studiat azi cu atentie, nu are nimic pe piele, e ok, plus ca nepotelul meu de 1 an si 2 luni merge acolo tot de cand avea 6 luni si nu a patit nimic niciodata.Iar lui Andrei i-a placut tare mult.Pt cine vrea sa vada, am pus poze.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi! La multi ani tuturor celor care poarta numele de Stefan/Stefania!

La multi ani Motanelule dragut!

Florina, bine ai revenit! Sa creasca mare si sanatoasa Teodora si succes cu diversificarea!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

LA MULTI ANI!
sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua si anul care vine sa aveti un an si mai bun decit cel de anul asta.
am si eu o rugaminte:dati-mi si mie un sfat, ce fel de premergator sa iau lui Florin?
si noutate, lui fii-miu i-a adus mosu un dintisor.

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=FLORIN614.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna seara!Ce mai faceti?Noi suntem in vizita la mama(ca s-a mutat de aseara).Pitik avia a dormit azi vreo 50 min si nici urma de somn acum!O tine numai intr-o "ba-ba, ba-ba...."!Cu mancatul stam cam prost de ceva timp, mai ales la pranz.Noaptea numai tzitzi papa, laptic refuza categoric.Mai stam cateva zile si sunt hotarata sa-l intarc ca nu mai pot!Desi...ne asteapta momente grele!

Am pus poze cu noi de zilele astea, cu ce ne-a adus Mosu'CADOURI DE MOSU' !A fost darnic cu noi!Eu urmeaza sa-mi cumpar ce doresc ca la mine a venit cu bani(de la sotu').

ASA NE DISTRAM DE CRACIUN CU BABI

MATUSICA-NASICA SE JOACA CU DAVIDEL

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Lavinia, ce frumos zambeste micul inotator! Iar tu arati super!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Motannel
Lavini, ce slaba esti!
alyna, davidutzu a primit o groaza de cadouri! Avem si noi cilindru din ala umflat de la chicco.

Am pus si noi niste poze noi in semnatura.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

La multi ani! sarbatoritilor zilei, La multi ani! tuturor celor care poarta numele Stefan/Stefania, La multi ani! Motannel.
Fetelor am si eu o intrebare. Cele care dati mar copt la bebei, cum il coaceti? Exista si alta varianta decat la microunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pai poti sa-l coci in cuptor. Eu asa am facut si iese delicios.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput