***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Am incercat si eu in cuptor, dar a iesit aiurea. Si am umplut si casa de fum. Unde oi fi gresit? Tu l-ai copt intreg sau taiat? Si in ce l-ai pus, direct in tava de la cuptor? Ai mai adaugat ceva pe langa mar? Scuze de atatea intrebari, dar mie chiar mi-a iesit super aiurea.
Am mai pus si eu doua poze cu Andreiutul meu aici: http://community.webshots.com/album/561687767JlIzIA?vhost=community
Si de vreo doua zile ne chinuim de zor sa ne ridicam in picioare. Astept sa se tina bine sa pun si dovada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc mult pentru urari!!! Andrada, Lavini, Alyna24, Madi, Florina, AlexAlice, Chiquitita, Numai_eu!

Florina, succes cu diversificarea!!!

Iuliabraila, felicitari pentru dintisor!!!

Alyna24, ce cadouri frumoase ... pai daca e baietel cuminte!!!

Chiquitita, ce scumpa e Livia! Si Teodora are pulover ca cel galben al Liviei, doar ca e roz!

Numai_eu, eu nu am microunde si am copt marul in cuptor ...l-am spalat bine si l-am pus intreg in tava curata pur si simplu ... l-am considerat copt cand i-a crapat coaja putin! Andreiut e un scump!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MULTUMIM TUTUROR FFETELOR CARE NE-AU URAT ASTAZI SI URAM SI NOI "LA MULTI ANI" TUTUROR STEFANEILOR SI STEFANICILOR DE PE PLANTATIE CAT SI DIN FAMILIE .
NOI AVEM PROBLEME CU PAPA.pNA ACUM A PAPT CEVA CA NA DOAR AM INCEPUT SI AZI NU MAI VREA SA DESCHIDA GURITA E DIGILATA.NU L-AM OBLIGAT DAR POATE MAINE PAPAM!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multe lunisoare ptr toti bebei de pe plantatie care au serbat zilele astea!
felicitari ptr toate progresele si toti dintisorii!
la multi ani de Sf Stefan la toti bebei cu numele asta

ramona, multumim de urari, si voua la fel sa fie, sper ca s=a rezolvat problema ptr tine cu pozele acelea(am citit in ziar)

motanel, la multi ani de Sf stefan

numai-eu, marul il spalam si=l puneam intreg la cuptor pe o tava de metal, la foc mic, citeva minute(maxim10)e un scump bebe mic, am ris cu dovada....

andrada, un scump antonio in filmulet

lavini, tare frumoase pozele cu apa, si ce baiat mare ai!noi din pacate nu mai mergem la piscina, din cauza ca a fost prea frig(-20) si din cauza petelor, pediatrul zicea ca pot fi de la clor(desi nu mai mergem si tot le are, nu asa rau....)face bine piscina in dezvoltarea motorie, muschii, etc

ne-am distrat bine zilele astea, am fost in familie, la prieteni, la film in 3 D cu astia mici, la circ, david a fost un scump si un cuminte si la film si la circ. a venit mosu mascat la dominic a fost super fericit, zice ca vrea sa mai vina mosu la anu....am facut multa mincare buna......

SANATATE MULTA SONIA DRAGA, imi pare tare rau ca primul Craciun l-ati facut la spital!pup inimioara!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Am vazut si noi poze, in principal cu baieti, numai unu su unu.

Lavini, si noi am fost la piscina la Bucuresti, cu nr 1, cand avea vreun an jumate, cred. Era o zi, parca sambata, cand era plin de copii, a mea era cea mai mare, cei mai multi erau de 2-3-6 luni. Chiar mi-a parut rau ca nu m-am dus de cand era mai mica, i-a placut mult, dar m-am chinuit cu ea la dusul de dupa, ca nu statea deloc. Are clor apa, dar cred ca nu ar fi venit toate mamele cu copii asa mici, daca le-ar fi facut ceva pe piele. Dar unde ati gasit slip pampers?

Poohy, si noi urmeaza sa trecem la alt lapte, ca de, suntem mari. Parca la nr 1 am trecut treptat, cum zic fetele, am inlocuit o masura de lapte vechi cu una de lapte nou, apoi, treptat, am inlocuit toate masurile de lapte.

Si eu i-am dat Sanasol lu' nr 1, la indicatia dr. Si mai era Tonotil, un complex de vitamine parca. An@, cred ca ai dreptate, mai bine muti raspunsurile la diversificare, unde a intrebat Olimpia, ca acolo o sa se uite ea.

Chris, mama, cat a mancat Daphne, vreau si euuuuuu! Cum ati petrecut primul Craciun in casuta voastra? ai scapat de cainii aia?

Ce de cadouri ati primit, phii, daca ati fost cuminti! Am remarcat noi progrese, copii care se ridica, altii care au primul dinte, ii pupam pe toti.

Mai citim din urma si mai venim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Antonio a tras de suportul de rufe si a cazut pe el... noroc ca e usor si nici nu s-a speriat...ar fi stat acolo mult si bine sa roada hainute

Nu vreau sa ma mir (ca de-obicei il "deochi") dar a inceput sa se trezeasca pe la 08:00 ... in conditiile in care seara adarome la 20:30 maxim 21:00... face asa de 3 zile...

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare gagici!Si multumim pt toate gandurile voastre bune,Andrada,Carmen So si tuturor celor care s-au gandit la noi!!!!...am petrecut frumos de craciun,invitatii s-au simtit extraordinar de bine in casa mea destul de rece(centrala tot nu merge)...La fel ca si la botezul facut la lumina lumanarii,parca s-a intamplat ceva special si "o altfel de caldura" a tinut loc de tot...singurul regret e ca n-am tinut cont in vara de sfatul celor mai in varsta.Mi-au spus ca teracota e sfanta iar eu i-am luat in ras cu ideile mele stupide vis-a-vis de progres,credeam ca totul se va rezolva rapid si ca vom avea si gaz...si Doamne cate nu mai credeam.Cu caiinii inca nu am rezolvat nimic,sunt in continuare captiva(imi vine sa rad,e omul inchis in casa si fiarele sunt libere)...Mama,cum suna...parca as fi nebuna,dar chiar mi-e frica de ei,ca sunt de la stana!Carmen So,sarmalele erau mici si fara varza iar din crempita nu i-am dat decat cateva lingurite de crema!...Nu a avut nici un fel de reactie...paradoxul e ca inca n-am curaj sa-i dau lapte praf formula normala!...In shimb,de cand cu carnita...nu prea ii mai place pireul de legume simplu.Cica ii vine sa vomite!Mama ce mutre face,e vizibil scarbita...insa de la firimitele minuscule de sandwiciuri calde ale lui tati ,cu salata de sfecla si hrean...nu de inapoi!Tipa la el aseara "ham!(poate coincidenta)si intindea maiinile sa-i mai dea,de nu avut scapare bietul om!nu apuca sa-si bage nimic in gura!I-am cumparat file de salau si i-am dat cu morcov si telina...i-a placut.O sa incerc si eu marul copt,cred ca o sa-i placa.Voi ati inceput sa le dati fructul cu piscoturi?Pun 2-3 in farfurie,torn peste ceai clocotit (se inmoaie mai repede asa)iar fructul il zdrobesc cu furculita si il adaug in maglavais.In rest ce sa mai spun...as vrea sa pot da timpul inapoi,sa nu-mi fi blocat atatia bani in centrala.chiar ii spuneam la al meu sa mergem sa cumparam cateva teracote(habar nu aveam ca astea se zidesc!)...In camera unde stam,incalzim cu un calorifer pe ulei(electric).Cred c-o sa ma "rupa"la buzunar curentul!Iar jos...am adus o sobita antica ,pe lemne de la mama mea!Am invatat ca nu-i frumos sa desconsideri vechiturile!...Ah,si tati a primit un cadou special de Craciun...l-a prins Daphne de pantaloni,l-a privit si i-a spus "TAPA"...Nu-i chiar tata...dar e ceva!Albert a zis tata chiar cand a implint 6 luni...iar mama,tarziu de tot,dupa 1 an...La daphne eu am fost prima(nu a mai fost nevoie sa zica teleenciclopedia inainte)...e clar,banditul mi-o va lua si pe asta!!!!!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pepsi, bravo pt un Craciun frumos.La noi nu a fost inca momentul pt a imbraca un mos, dar tata deja isi facea planuri de cumparat costum pt la anul.Si cum conformatia il ajuta, abia astept sa vad si eu reactia lui fi'miu la primul lui Mos.

Numai_eu, vazut Andreiul, scumpic foc.Si la voi mosul a fost darnic.

Carmen, slipul l-am luat de la un magazin de bebelusi de pe Titulescu, dar exista si pe bebelusul tau .ro

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chiquitita, e o dulceata dolofanica ta!

Chris, imi pare rau ca ati petrecut la "rece" cum se spune dar....v-ati simtit bine oricum ca doar erati cu totii!Asta e cel mai important!

Noi avem o mare problema:CRED CA NE IES DINTII!Aseara am avut o noapte de cosmar........a urlat vreo 2 ore jumate(de la 22 la 24.30).Nu stiam ce sa-i mai facem eu si sotul!Ma batea gandul chiar sa mergem la spital ca nu vroia nimik si nu se oprea din urlat!Si ce urletttt!!!!!!!M-am speriat rau!Parca nici nu mai respira....si suspina rau de tot si se vaita parca....!Nu vroia in brate, nu in patut, premergator, tarc, sa te joci cu el (doar max 10 min ca pe urma incepea iar),ceai nu, tzitzi nu......a mancat totusi dupa baita pe la 21 cam 25 ml lapte !Ma enervasem rau de tot, si sotu la fel si faceam cu schimbul sa ne calmam si statea celalalt cu el!Nu mai puteam!Nu stiam ce sa-i mai facem!Abia l-am adormit cu chiu cu vai pe la 12.30 noaptea cu suspinuri mari!Pana la 5 nu s-a trezit deloc!Dimineata s-a trezit pe la 9.30 destul de marait, n-a vrut sa manance mai nimik si abia l-am calmat iar!Acum, deocamdata, patruleaza in premergator si e mai vesel, spune intr-una"baba, baba...." de m-a disperat cu asta!ii place teribil cum suna probabil ca de 3 zile numai asta spune cat e treaz si uneori"papa sau amam"!
Apropo.....cred....nu sunt sigura ca aseara in urletele alea a zis"MA-MA" de 2 ori!Dar mai astept ca poate n-oi fi auzit bine printre urletele alea!
Iar cu crizele astea.....le pun pe seama dintisorilor ca altceva?????????ce sa fie???????Incep sa-i dau Nurofen la 8 ore poate s-o mai calma ca daca imi face asa si la noapte...ma impusc!
Cele carora le-au dat dintisorii, ai vostrii asa au facut?Ce le-ati dat in afara de Calgel?HELP, PLS!!!!!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Alina 24,mie mi-a spus doctorita ca nu are rost sa dau cu nimic,pt ca unguentele astea nu isi fac efectul daca gingiile nu sunt uscate cand il aplici...Nu vreau sa te dezinformez,poate alte mamici stiu mai bine,dar mie asa mi s-a spus...Alifiile astea au acelasi rol pe care l-au avut medicamentele anticolici...Adica,te fac doar pe tine ca si parinte sa te simti mai bine ca ai incercat tot,e doar un efect placebo...Si la daphne am impresia ca ii ies mai multi dintisori.Deocamdata avem doar doi,dar gingiile par umflate...Ii dau jucarii pe care le poate"roade"

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput