Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Gabriella77gogo al meu e mai tot timpul cu mana in gurita, si la inceput cand nu stia cat de mult o poate vari inauntru dadea si laptic afara, deci e normal. Cica au Q.I mai crescut dc isi sug degetelul
pai al meu o fi vreun geniu de sta mereu cu degetele in gura
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Sabina spune:
hihi, de aia sofia si cu mine suntem destepte!! gheo e deocamdata prostut
dany, alaptat sau lapte praf? pt alaptati normalul merge pana la kk odata pe saptamana, numa sa fie ca o pasta mai consistenta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Toti copii sunt genii, ganditi-va doar ce pot sa faca din noi si au numai 3luni...
Pentru constipatie mie mi-a dat debridad de 2ori pe zi cate 5ml. I dai progresiv pana ajungi la 5ml!
Fetelor am fost la pediatra azi sa-i duc niste analize si mi-a dat fier 10 picaturi pe zi, vigantol 3pic, Ca 6ml pe zi! Voi cat le dati?Mi-a zis ca cica sa incep cu cereale diversificarea de la 4 luni, apoi suc de fructe si piure, apoi supa! Cica se da fructul inainte de supa ca el are nevoie de aport de vitamine. Voi ce ziceti?
Sabina spune:
quote:
Toti copii sunt genii, ganditi-va doar ce pot sa faca din noi si au numai 3luni...
acu, serios, copiii se nasc cu un potential urias. De aia ma oftic eu cand citesc pe la "parintii intreaba" tot felu de chestii....si cand se scrie gresit pe foaia alba.
va pup, am fost cam ocupata zilele astea...imi pare f rau ca n-am venit la intalneala, dar ;la primavara nu mai scapati, putem sa ne vedem la aer liber in parc si se relaxeaza si husbandul:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ramonaiani spune:
Yaia ti-am trimis un PM.
Azi noapte a fost o tentativa de fulguiala, dar s-a oprit prea devreme. Vreau si eu zapadaaaa... .
Poze cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/2113882420/" target="_blank">bb in Weihnachtsmarkt.
Eliza (06.09.07)
dany26 spune:
andreea si sabina mersi de raspunsuri!!!!!!!!!
sabina...ii dau si san si lapte praf Humana.
offfffff
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Gabriela77 spune:
No, m-am linistit atunci. Are mama o fetita geniala, asta e... Adevarul e ca am vazut si copii cu degetul subtiat de atata supt, si mai mult de=asta m-am speriat. Drept e ca Sara nu suge un deget, ci toata mana...hihihi....De cand se ocupa cu sportul asa si-a facut si mici bubite la gurita!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
dany26 spune:
quote:
Pentru constipatie mie mi-a dat debridad de 2ori pe zi cate 5ml. I dai progresiv pana ajungi la 5ml!
apoi i s-a reglat scaunul??
face singur bb tau???
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
prisi spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Prisi, vroiai sa ma vezi cum aratam inainte de a ramane insracinata... Pozele astea sunt facute in septembrie 2006, cu trei luni inainte de fericitul eveniment...
http://family.webshots.com/album/560010906wfFnqT
Micul Yannis creste mare
aratai altfel , pareai o pustoaica , da sa stii ca acum cu alea 20 de care zici arati imlpinita si o sa le dai tu jos, da nu le da toate, mai lasa si tu vreo 4-5 ca sa arati si tu a duamna cu copii acasa, in pozele gravidutza erai super cand incepusei sa te implinesti
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)