Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
aniast72 spune:
Fetelor, voi va "dati de grinda" copii in noaptea de Revelion?
Ia cititi ce am gasit aici
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
luy spune:
Vaaai, ce frumos Craciunel e Vladutz!!! ( si ce copanele apetisante are, hihihi ) Era sa-l ratez, n-am vazut invitatia in postarea Anei ( imi gasesc o scuza: nu am ochelarii pe nas ), noroc cu Andreea, ca a facut ea remarca aceea.
Dar ce face Vladi, l-a parasit prietena ? Hmmmm, asa repede ? Ori o fi vreun crai, azi cu una, maine face invitatii alteia... Multe inimi o sa franga...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Eu de doua ore tot incerc sa fac poze cu digitalul de pe album. Ei bine iese o varza murata! Prisi, te astept pe la mine ca sa le vezi mataluta direct. Imi pare rau ca nu reusesc sa le fac asa, cat de cat clare...
Micul Yannis creste mare
Pinacolada spune:
POZE NOI cu Luca la petrecera de Craciun! Eram cam golasa:), dar era super aglomerat si cald!
Pot sa va spun ca ii era o fricaaaaaaaaaaaaaa:))) Ma rog, cu greu l-am convins sa ia cadoul!
pupici si fug ca urla raRES DIN TOTI RANUNCHII!
aniast72 spune:
Pinacolada, cred ca a fost tare cuminte Luca de a primit atatea cadouri...
ramonaiani multumesc de PM .
luy, cum sa-l paraseasca prietena??
Ce vezi tu in poza asta?
Cumva un piciorus finut de domnisoara deasupra capului lui Vladi? L-a lasat doar putin sa se odihneasca...
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Andries spune:
Salutare!!
Am vazut pozele de la intalnire, frumos, frumos!! Sincer va spun ca as fi vrut sa ajung si eu, dar din pacate pentru mine il am pe Victor bolnav (imi face 40 de miercuri seara), deja i-am separat pe frati in nadejdea ca nu ia viroza asta mic si n-as fi vrut sa va imbolnavesc si pe voi!
Ma enerveaza parintii astia egoisti si inconstienti...Vic s-a imbolnavit la serbarea de la gradi, serbare la care au venit si copiii bolnavi, copii care stateau acasa pentru ca aveau febra ...uite ca la serbare i-au adus parintii sa-l vada pe Mosul!!
Mai nu zic...are si copilul ala dreptul sa-l vada pe Mos, dar de ce sa imbolnavesti alti copii? Eu pe-al meu nu-l duc nicaieri daca e bolnav cum or putea unii sa fie atat de nesimtiti?
Si uite-asa mi se strica mie si plecarea la munte si tot aranjamentul de Craciun...bleah...
Roxana iti dau PM.
Andries
ANDREEA11 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Annitha_cl bine ai venit si sa-ti traiasca fetita!
Gabriella77gogo al meu e mai tot timpul cu mana in gurita, si la inceput cand nu stia cat de mult o poate vari inauntru dadea si laptic afara, deci e normal. Cica au Q.I mai crescut dc isi sug degetelul
Annisia macar sti pentru ce te-ai sacrificat. Ai un pui superb. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si norocos! Kilogramele le dai tu jos ca dupa cate citesc ai destula vointa! Eu am reusit sa scap de 19 kg pana acu mai am 3! Deci, se poate
Va pup pe toate
sim_stoian spune:
Annisia, o sa ma duc la magazinul ala intre Craciun si revelion ca e mai liber. Daca esti pe acasa, trec si pe la tine, sa stii.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
dany26 spune:
ziua buna dragi mamici!
sunt o mamica de la nov-dec!v-am mai "stresat" eu ....
revin si eu cu o mare suparare...bb meu nu a mai facut kk singur de 2 saptamani si ceva.
dr mi-a dat sa ii dau debridat o data pe zi, dimineatza si Sab S. de 3 ori 15 pic / zi....I le dau de o sapt si nu au nici un efect....si bietul de el se screme si in somn....si nimic...il mai ajut cu termometrul sau supoz cu glicerina9mi-e si frica sa nu devina "dependent" de ele)....doar asa face...in rest a stat si 48 ore fara kk
bb meu are acum 5 sapt!
s-a mai confruntat cineva cu o constipatie de durata asa lunga???
va multumesc tare mult pt sprijin!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007