Strumfi de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mada, valen merci de urari!

carla, notat reteta. nu pun si zahar? si inca o intrebare. drojdia - din aia proaspata banuiesc (dupa cantitate).

cris, o sa am grija cand 'oi face cozo sa pun si iingredientele minune.

carla, te gasesc eu pe mess cand m-o apuca vrednicia si incerc cozonacul. cand ne intoarcem de la munte, poate pun de un cozonac si de o painica.

am fugeat

m-am mai gandit sa va mai spun o data ca sunteti minunate si va iubesc tare de tot, si sunt absolutamente dependenta de voi.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, nu fugi!!! Asa-mi trebuie daca m-am lacomit azi la cadouri, n-am apucat sa te sarbatoresc cum trebuie! Aylin, fie ca tot binele din lume sa se adune gramada la tine acasa, sa te bucuri de fiecare zi alaturi de Alma si de domnul Aylin, sa-ti iasa niste cozonaci pufosi, pufosi si... tot ce mai vrei tu! Si eu si Miruna te pupam apasat, uite asa: ! Un box de pupici siiii.... sa inceapa petrecerea!!!!!

... si tot asa pana dimineata!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, uite ca am fugeat eu dar m-am intors inainte de a inchide calculatorul. merci mult mult pentru urari. va pupam si noi la fel de apasat.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Aylin:LA MULTI ANI FERICITI,PLINI DE BUCURII!!!!.
Eu sunt singura cu Aaron,l-am trimis pe Iosua la buni,pana pe la ora 13 cand trebuie sa-l culc.
Spor la treaba fetelor si la facut bunataturi...
Eu am o reteta de prajitura,mmmm,buna buna tare...uite v-o scriu acum,daca vreti sa incercat,nu e greu de facut..
Aluat:
200g unt
200g zahar
200g nuca macinata
6 albusuri
un praf de copt

Crema1:
6 galbenusuri
200g zahar pudra
1 es. vanilie

Crema2:
150g unt
150g zahar pudra
2 lingurite ness

Pt. aluat:
se bat bine albusurile cu zaharul,pana se topeste,se adauga untul topit,faina cernuta impreuna cu praful de copt si nuca macinata.Se ameste ca bine si se pune compozitia in tava de aragaz.Se coace la foc potrivit-spre mic,!/2h.Se scote cand e aproape gata si se pune crema 1:se fraca ine galbenusurile cu zaharul pudra si vanilia.Se intinde aceasta compozitie pe blat si se mai da un pic la cuptor pana se intareste un pic crema.
Se scoate tava si cand s-a racit se pune crema 2:untul se freaca bine cu zaharul pudra si nessul ,frecat un pic in prealabil cu un pic de apa.Deasupra se presara nuca macinata(eu am pus miezul de nuca la cuptor,l-am prajit un pic,i apoi l-am sfarmat)este...delicioasa.

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata. O cafea vrea cineva?

Aylin la multi ani!!!! Sa ai parte numai de fericire si de noroc cat cuprinde!

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Ma uitai un pic pe aici si am vazut ca fetele noastre sunt inca pe primul loc...ar fi minunat sa fie castigatoare.
Mi-am adus aminte ca Nikole nu a mai dat nici un semn..

Mergi la inceput

Am vazut si eu o frumoasa cu palariute
Imi fac curaj sa ma apuc de treburi.
va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Se vede ca vin sarbatorile si va pregatiti intens. Faceti prajituri, cozonaci, sunteti bubuline gospodine toate Adevarul e ca mireasma aia dulce-parfumata de coptura te face sa simti ca e sarbatoare. Imi aduc aminte cat asteptam eu la bunica sa puna cozonacii la cuptor pt ca miroseau a magie, ce-i drept, pe vremurile alea mirosea frumos si a ger si era zapada multa Si facea bunica si cate 20 de cozonaci, ca "asa face o femeie gospodina" si aproape ca trebuia sa-i mancam si in loc de paine. Acum, de la copilaria mea supraincarcata de cozonaci, am trecut la o etapa adulta fada, nu mai consum cozonac de nicio culoare, nici nu fac si parca ma apuca un dor nebun si nostalgia dupa zilele copilariei cand smotoceam si eu pisicile si ma suiam pe casa spre disperarea bunicii. Varul meu, mai indraznet si cu sange mai aprins, calarea in mod regulat porcul cu multe sunci pana il zbicea bunica cu un "'tu-v-ati scrisu mani'ha". Bunicul, amuzat si jovial (Dzeu sa-l ierte), il poreclise Parlea (frate-miu era Tarlea) si cand ne mai linisteam si ne aciuam pe langa soba de teracota ne povestea din experientele sale de razboi si ce frumos povestea si cum le mai stia el pe toate... Mai vino copilarie sa ne incanti cu zambete senine si cu nebun curaj de copil ...

Mergi la inceput

Na, ca intrai in butoiul cu melancolie. Pana si Mosul a venit mai devreme si nu mai stie sa faca surprize, dar cel putin nu mai alunec pe gheata, pt ca ghetele pe care mi le-a adus au niste crampoane serioase

Simoooooo iti trimitem si tie un vantulet rece si un soi de zapada, poate-poate mai uiti de soare si de plaja si ne mai scrii si noua ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!
Si eu iti urez La multi ani, Aylin, sa traiesti sa fii sanatoasa, si sa te bucuri alaturi de familie. Sa creasca Alma mare, si sa fie sanatoasa si norocoasa.

Si noi, sa ne mai vedem prin parc :)

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput