Strumfi de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

inca un mesaj pe fuga de la mine dependenta asta....

carla, astept reteta de paine (cu detalii, ordine, cantitati exacte ca altfel precis nu imi iese). daca le pun una peste alta, sau presar sarea si zaharul pe margini, daca pun drojdia in mijloc, sau tot o presar...stii tu, detalii din astea. macar sa imi iasa o data ca pe urma ma descurc eu. si vreau si reteta de cozonac, tot cu detalii si varianta cu facut coca in ala de paine si copt in cuptor.

gabriela, multi pentru tine ca m-ai dat gata cu mesajul. ai fost o dulceata! da mai, nici mie nu imi vine sa cred!!! da, trimite-mi si mie reteta ta de paine cu seminte, tot asa, cu detalii

da, e ziua mea si sunt suparata ca dl aylin lucreaza maine toata ziua si o sa sarbatoresc fara el. dar incerc sa nu ma gandesc prea mult la suparare ca nu mai vreau sa o serbez deloc. si asa, ma face sa ma simt batrana cand aud varsta.

fiind nascuta in preajma craciunului are avantaje si dezavantaje. e o atmosfera mai festiva, ceea ce e ca lumea, dar si ca mi se serbeaza ziua cu craciunul odata, ca primesc cadouri cumulat, ca nu e corect...stiti voi, de-ale copilariei suferinte.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Aylin La multi ani!!
Eu azi implinesc un an de cand am facut testul de sarcina!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

AYLIN, felicitari Almei pt. maseluta iar tie "la multi ani" cu sanatate si impliniri alaturi de cei dragi.(te urez de azi ca maine poate nu am timp sa scriu)MADA, asa deci, azi 1 an. Atunci felicitari si....la mai multe teste pozitive!!!luna, m-ai innebunit cu palariile; dulce foc englezoaica ta!!ioana, cum e smaranda cu inimioara?karligutza, ne cam fentezi,a? simo, stim ca e dragostea mare si doru' greu, da' chiar asa sa nu ne zici o vorba despre reintalnirea cu sotu' si reactia lui Matei? sau te pregatesti de revelionul ala de vis pe plaja?STEFANIA, ma tin de luni bune sa-ti spun ca ador numele fetitei tale, asa cum ma tin sa-i spun si Nonei ca a fost o mireasa f frumoasa.ca tot vb de cozonac, mai, soacra-mea, cat e ea de soacra, face un cozonac exceptional, practic asta e mandria ei, (nu copiii, nu nepoatele, nu, co-zo-na-cii); e, dar am mancat si cozonac facut de DIANA 2007 si pot sa va spun ca n-as fi crezut ca poate sa faca cineva asa minunatie; dom'le, se pricepe.In mod indirect, pot spune deci ca soacra-mea a primit insulta suprema: aceea de a admite ca cineva face cozonaci mai buni ca ai ei. www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aylin, am verificat acum, steamerul meu e Kenwood.
Reteta pentru cozonac o folosesc tot pe aceea scrisa mai sus, pun intai faina si apoi in mijloc toate celelalte ingrediente, nu conteaza ordinea fiindca oricum se amesteca. Apoi o las la amestecat bine si dospit (vezi si tu daca are program de dough sau ceva asemanator). Daca nu, poti folosi programul de paine, insa trebuie sa fii atenta sa opresti inainte de a incepe sa coaca. In timp ce amesteca vezi si tu daca nu ramane prin colturi faina, eventual opresti masina si o "ajuti" sa ia si restul de faina, daca nu, nu e bai. Mie mi-a crescut foarte bine in felul asta. Dupa aceea, cand esti multumita de cat a crescut (cam o ora) doar scoti aluatul, eventual ii pui umplutura si il bagi la cuptor.
Mi-am mai amintit ceva: sa nu fie ingredientele reci de la frigider, ci de la temperatura camerei.

Reteta de paine inca n-am gasit-o, mai scotocesc.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

se simte deja miros de cozonac?
nici eu nu concep craciunul fara cozonac, a mea mama e artista la facut, eu ma ocup doar de umplutura...cat mai multa nuca.

aylin,ca sa-ti iasa cozonacul perfect, pe langa ingredientele enumerate de carla, poti sa mai adaugi putina esenta de sarbatori si un strop de pasiune

noi plecam din bucuresti maine dimineata, asa ca va uram de pe acum toate cele bune, sa aveti parte de sarbatori cat mai fericite si sa-l asteptati pe mosul cu incredere pentru ca sigur o sa vina, doar fiecare dintre noi a adus anul acesta pe lume cate o mica minune

toti strumfii, sa va gasim sanatosi , voinici si cumintei

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Carla multumim pt reteta!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

mada, v-am readmirat pozele; emily are ochisori superbi si tre sa-ti spun ca e una din preferatele mele; www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici!

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Hai sa ma laud ca am reusit sa fac cam jumate din curatenie! Uite ca am fost si eu . Sa ma risc la cozonaci? Ma mai gandesc. Intai sa vad daca am ce imi trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Corina, cu placere, sa te lauzi daca iti ies bine . Daca vrei sa mai intrebi ceva sunt pe mess.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput