Strumfi de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Noi am desfacut azi prima serie de cadouri de Craciun , deci ii datorez, inainte de toate, niste multumiri speciale lui Mos Craciun, care s-a decis sa ne bage in seama de muuuuuuuuuulte ori anul asta!

Aylin, sa stapaniti sanatoase maseluta! De fapt Alma s-o stapaneasca sanatoasa, pe tine nu pot decat sa te felicit pentru ce fetita grozava ti-ai facut!

Claudia, felicitari pentru vedeta ta mica! De-abia astept sa se intoatca si Miru pe burtica de una singura. Eu am tot rostogolit-o prin pat de mai bine de-o luna, dar ea n-a prea prins aluzia. E si greu cu poponeata aiaa dolofana...

Nico, sarbatori fericite, oriunde ai fi!...

Luna, mortale palariile, iar Adelise - o frumoasa! Ce sa spun, ma omoara cu ochii aia mari!

Ioana, pai de dentist imi povestesti tu acum, inainte de sarbatori?! Am si eu o carie aparuta in timpul sarcinii, dar asa cum spunei, atata timp cat nu doare...

Oana, multa sanatate lui Victor! Pune-l repede pe picioare ca acusi trebuie sa mearga la fete cu colinda! Chiar asa, ca asteptam, da' sa stii ca nu-l las s-o pupe pe Miruna daca e mucos!

Brazuca, curaj si cu alaptatul, si cu curatenia!

Stefania, ma bucur ca te-ai mai linistit cu problema asta a alaptatului. 800 de grame e super bine!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, luna, vivela, fianna, stefania, monicabo, mada, anto, lavinia multumim, fetelor, pentru felicitari!

monicabo, nici eu nu stiam, dar iaca-te! a luat 400 g luna asta.

ioana, eu i-am dat cu calgel, dar nu am remarcat nimic deosebit. si in plus tubul ala era pe jumate gol din fabricatie! si eu am fost la dentist si ieri, si azi. si eu ador sa merg la dentist!

oana, si alma inghite serul, respectiv marimerul. ca eu nu mai pun ser. nu e nici o nenorocire. la noi functioneaza marimerul de 1000 de ori mai bine decat serul.

stefania, e super bine 800. noi am luat 400

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aylin, felicitari pentru maseluta Almei, chiar e un copil deosebit.
Ioana, bine ca ai rezolvat cu dentistul. A trebuit sa conduci pana in cartierul acela sau tot tratamentul se face la urgenta?

Am mai citit din urma dar n-am retinut mai nimic.
Am fost la cumparaturi si am luat cam tot, insa cand voiam sa ma apuc de facut cozonac am vazut ca n-am decat un ou .

Saby a inceput sa ne pupe de cateva zile, asa, de la distanta si sa raspunda cand o pupam. Ieri au venit nasii in vizita si i-au adus niste adidasi Nike si un pulovaras superb. Acum are 7,5 kg si 68 cm si in urma cu 10 minute a zis "tata" .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

carla felicitari pt "tata"! Abia astept sa imi dea si mie Deni pupici. Deocamdata se lasa pupata si cand se plictiseste ne impinge cu manutele sa o lasam in pace.
As vrea sa fac si eu cozonac anul asta, dar nu am o reteta asa...sigura. Ceva idei?

Cine sufla si spre mine niste chef de munca? La ce liniste e pe aici cred ca toate trebaluiti numai eu stau si "ma dau" pe forum .

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Multumim, sper ca urmatorul bebe sa fie baiat, conform superstitiei. Reteta sigura de cozonac n-am, ma orientez dupa una si apoi mai adaug unt sau faina, daca o vrei caut si-ti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Carla daca ai reteta la indemana nu m-as supara daca o scrii, poate imi fac si eu o idee.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Pentru cozonac eu pun 1kg faina (650 sau 450, nu-mi place cea alba), 70-80g drojdie, 500ml. lapte, 4 oua intregi (fara coaja ) si 200g unt sau 200ml ulei. Umplutura o fac cu nuca, cacao, zahar, rom si putin lapte cu cantitatile din ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

carla, deja? wow, ce trece timpul si cresc bebeii. mie mi se pare ca se va intampla asta peste muuulte luni. alma abia apuca jucarii.

harnicuto, cum de poti? la cozonac ma refer. ca eu nici bagajele pentru duminica vad ca nu apuc sa le fac. iar cozo n-am facut in viata mea. dar am o cofetarie cu super cozonaci (si scumpi ce e drept) de unde ma aprovizionez an de an.

cine imi da reteta de facut paine la masinaaaaa??? hai gospodinelor, sa va vad care mai de care! ca datorita voua presimt ca ma fac si eu gospodina.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Iti dau eu retea de paine, nu e chiar graham dar e buna.
Da, a zis tata si dupa aceea a mai incercat diverse sa spuna, ceva gen I love you, daa, moaa, eu...
Dupa cozonaci sunt innebunita, dar numai asa cum ii fac eu (deh, ce modesta sunt...), parca nu e sarbatoare daca nu miroase a cozonac in casa. Poti sa faci amestecul si dospitul si cu masina de paine si sa coci la cuptor. Caut reteta mea de paine si iti scriu mai incolo. Eu cica azi trebuia sa fac declaratiile fiscale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetelor
nu mai reusesc sa citesc din urma ca mi se blocheaza calculatorul ,asa ca am doar doua mesaje

Aylin intrebai de paine, eu pun faina tip 650 si tarate cam 5 linguri. e bine sa pui ulei 2 linguri, o face mai gustoasa, iar seminte eu recomand de in si de dovleac
Alma e mai speciala decat speciala,ca sa zic asa, ne-a dat gata cu maseluta ei.Si nu a suferit ca astea stiu ca sunt mai dureroase. Oca mi-e draga rau. Auzi la ea, maseluta....
Si maine am inteles ca e ziua ta? Atunci avem motive de cantat. Ai fost un frumos cadou de Craciun pentru parintii tai si acum pentru familia ta. Maine revin cu urarile

Mergi la inceput