Strumfi de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Buna, nu am mai intrat de mult , dar sa stiti ca citesc mereu cand am timp . Denis are 5 luni si jumatate si am inceput sa-i dau cereale cu porumb si orez de la milupa, ii plac la nebunie.
De 2 zile a inceput sa tuseasca si i-am dat oscillo, altceva nu stiu ce sa-i mai dau, iar maine o sa-l las la mama mea si nu vreau sa-l las bolnavior. Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat, ce i-ati dat voi pt. tuse?
Va multumesc si sarbatori fericite!

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aylin, La multi ani!!! Poate iti face o surpriza dl. Aylin si vine mai devreme sa te sarbatoreasca.

Evident ca trebuie si zahar la cozonac, nu stiu unde mi-a fost capul. La cantitatile acelea trebuie 250g zahar. Poti pune si vanilie si coaja rasa de lamaie. Laptele pune intai 400ml si apoi restul daca mai e nevoie.

Am pus un filmulet in care se joaca fii-mea cu taica-su', sa auziti ce rade: http://sabina.geneza.ro/pages/filme-movies/sixth-month-luna-a-sasea.php

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

daaa, se vede treaba ca fetele astea mai harnice nu-s pe forum, pe cand cele mai "lenese" aici prezente.
ce frumos ai scris, lavinia despre copilaria ta! lasa ca ai sa ii faci si tu lorinei o copilarie frumoasa, de care sa-si aduca aminte cu drag...e adevarat, copiii au nevoie de dragoste, ei nu stiu de bani!
aylin, iti urez si eu La multi ani! sanatosi, in care sa te bucuri de alma si sotul tau si o zi cat se poate de frumoasa. apropo...felicitari pt gargarita cu maseluta...ce fetita speciala ai tu si ai crezut ca speciala e doar in sensul rau - moftuica-, dar uite ca ti-a aratat si partea buna.
eu azi sunt putin cu fundu'n sus. e a doua zi cand denis se trezeste pe la 5.30 si se foieste de eu nu mai pot adormi. si cand in sfarsit si eu si el am atipit din nou (pe la 8.30), suna telefonul la 9. si clar ca s-a trezit si el si asta-mi era ma mare ciuda, ca se moftureste daca nu doarme cat trebuie. asa ca pe la 11 l-a luat somul ala in care vrea sa doarma si nu poate, cu plans (cand chiar nu stiu ce sa-i mai fac) si dupa incercari esuate de a-l adormi, l-am imbracat ca pt afara, am deschis geamul larg si l-am leganat putin in brate pana a adormit. acum doarme, dar nu sper la mai mult de 30 min. dar e suficient pt el, ca daca e odihnit, e baiat gigea...

eles, imi pare rau sa aud ca baietelul tau tuseste. esti sigura ca nu-i din cauza ca se ineaca cu saliva? daca nu e din cauza asta nu stiu ce sa-ti zic, ca nu ne-am confruntat cu problema asta. sanatate ii doresc.

fetelor, spor la treaba! eu azi impodobesc bradul...abia astept!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eles, si fetitei mele i-am dat de 2 zile acelasi tip de cereale, de la Milupa, cu orez si porumb, si ii plac mult... Asta am inceput sa ii dau, pe langa laptele meu.
Multa sanatate baietelului tau!
Auziti, fetelor, voi ati mai iesit zilele astea cand a fost cam ger? Ieri a fost ok si am iesit, insa pe zilele cu ger, am scos-o f putin in marsupiu, cat sa ia o gura de aer si cam atat...10-15 min maxim...
Voi cum faceti?
Aaaaa, si v-ati echipat carucioarele cu cauciucuri de iarna? :)))))))
Glumesc si eu... Ca tare greu se mai merge prin zapada...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavinia, ce m-ai emotionat cu amintirile tale din copilarie. Cred ca am copilarit impreuna, fiindca multe dintre cele povestite de tine sunt si amintirile mele. Atata doar ca noi n-am calarit purcelul, ci am inhamat cainele la saniuta ...

Elena, multa sanatate lui Denis! Las fetele care au avut bebei raciti sa te sfatuiasca in legatura cu un eventual tratament...

Carla, am vazut filmuletul cu Sabina. Ce se mai amuza ea, si ce perisor frumos are!! Gata, tu te poti apuca de facut codite!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

oaana, lavinia, monicabo, carla, sunflower va multumesc mult, fetelor, pentru urari.

carla, bine ar fi sa vina dl aylin mai devreme, dar la cum il stiu eu poate sta chiar pana se inchide magazinul.
cand ma apuc de harnicit, adica de facut cozo sau paine, te caut eu pe mess. sa vezi atunci intrebari! vezi ca ti-am trimis un link pe mess. daca nu l-ai primit, zi ca il mai trimit o data. de mixer era vorba.

monicabo, si eu as vrea sa ne vedem mai des in parc. lasa, ca poate vine vremea aia frumoasa si ne vedem zilic! eu o scot pe alma in ger fara probleme. cam o ora tot o tin, cel putin. ca tot imi zic asa: dar copiii nascuti la munte? de exemplu gabrielabv sunt sigura ca isi scoate copiii afara si acolo e mai ger ca la noi.

sunflower, si eu sunt nedormita rau de tot. ca sa nu mai zis ca la 04.30 bantuiam prin bloc sa vad de unde vin niste bufnituri.
alma face tot asa. mai mult ma chinui sa o adorm decat doarme ea efectiv. azi la 6.30 a dat trezirea.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Cristina, si noi avem azi zi de impodobit bradul! De-abia astept - asta-i chestia care-mi ia cel mai mult si care-mi place cel mai mult de Craciun. Ca sa nu mai spun ca de-abia astept sa ma bucur de brad cu Miruna in brate. De fapt, de-bia astept sa fie Una un pic mai mare, s-o asez sub brad cu 1000 de pachete pe langa ea, sa se priceapa ea singurica sa sfarsie ambalajele de pe cadouri...

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Fetele, multumesc pt sfaturi. Am vorbit cu dr. mea si mi-a zis sa-i dau Ambroxol, 4 pic de 3 ori/zi
Monica si eu tot pe langa laptele meu ii dau cereale si am observat ca s-a constipat de la ele ( inainte facea kaca in fiecare zi, dar de cand i-am dat cereale face la 2 zile)

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

carla, ce frumos rade sabina! ah, ma topesc dupa rasul de copil!
asa o reactie am obtinut si noi de la denis, si sa va spun cum: aveam intr-o punguta transparenta niste bombonele colorate, filutki se numesc, de genul m&m. si sotul meu manca din ele deasupara lui denis. si vazand ca i-a atras atentia a inceput sa le miste deasupra lui. punga fosnea, ele zornaiau acolo si el se intindea cu manuta dupa ele, razand cum nu l-am mai auzit niciodata. l-am si filmat, dar tb sa vad daca pot pune pe net. oricum, mi-a fost asa de drag de-mi venea sa-l manac. eu ma joc intruna cu el. nu-l las singur decat daca chiar am treaba si in ideea ca tb sa se invete sa mai stea si singurel (asta spus cu mintea, nu cu inima). si dupa cum am vazut, conceptul attachment parenting nu e deacord cu lasatul copilului singur. dar cum spunea o fata: nici prea, prea, nici foarte, foarte.

si sa-l laud pe prichindel, ca doarme si acum. s-a trezit el cum am prevazut, dar cu un pic de tzatzica magica a adormit la loc.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salut toate fetele si spor la pregatirile de Craciun.
LA MULTI ANI AYLIN! sa fii sanatoasa si numai bine!
azi e a patra zi de cand andrei n-a facut kk. e cazul sa ma ingrijorez? sa-i dau ceva? il hranesc exclusiv la san.

*mihaela*

Mergi la inceput