Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Buna ziua.
Intai...nu sunt gravida. Poate altadata, cine stie.
Apoi, la multi ani tuturor Stefanilor si Stefanelor.
Mai apoi...mi-a fost tareee dor de voi, ca am fost plecata din Iasi si nu am avut acces la calculator.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Anto sanatate Soniei.
karli drum bun. E frig "la Moldova", dar caldura moldovenilor e de milioane. Compenseaza vremea de afara.
valen felicitari pentru mersul de-a busilea. Cresc copiii, nu gluma. Prea repede, nu?pentru toata lumea.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![](images/user_woman.png)
lorinaoo1 spune:
Saluti!
Sper ca ati avut sarbatori superbe, cel putin Valen am inteles ca a primit un cadou frumos de la Ines
Brazuca, Diane_dun
Anto sanatate multa Soniei
Karli la multi, multi ani pe si sarbatori calde la Boti
Ioana imi pare rau ca Sma are alergii. Poate va accepta marul mai bine. La noi a mers cu tinutul pumnilor , Lori e innebunita dupa mar si acum nu mai vrea completarea cu laptic
de dupa merisor.
Gabriela felicitari pt dintisorul Medeei
Oana pt Stefan! Cu testul pozitiv, poate mai incolo, cand vreti voi.
Si la noi a venit Mosul cu muuuuulte jucarii, nu stiu unde sa le mai pun. Si Lorinuta m-a cadorisit cu o minunata zi numai cu zambete si rasete si gangureli, chiar si in vizita, in prima zi de Craciun. Ieri, in schimb a fost foarte maraita si mofturoasa, dar cred ca e de la dintisorii care nu se vad, pt ca ne morsoca nervoasa si jucariile erau si ele roase cu multa forta. Se linistea cand ii faceam masaj la gingii. Bine macar ca a dormit bine noaptea.
Lavi - fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi pitici sau parinti!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
LA MULTI ANI STAFANEILOR SI STEfANITZELOR, sarbatoritzi astazi!
karligutza ger mare in nord. sora mea mi-a zis ca la Vatra au fost azi dimineatza -20 grade. brrrrrrr............ *mihaela*
valen spune:
mai, ines nu se deplaseaza inca, doar s-a ridicat si se impinge spre inapoi; e dulce foc, ca strange si din buze, de parca ele ar vrea vreun rolwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
mamii spune:
La multi ani fetelor, fetitelor si baieteilor cu numele de Stefan , Stefania.
valen m-am uitat peste pozici ... Ai 2 fete mari mari si super super! :) sunt Vroiam sa te intreb de unde ai luat prosopelul cu iepurash
.
Pupici la bebici si la mamici :) de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
valen spune:
mami, merci de aprecieri. Prosopul l-a primit Ines de la nasi-sa, la baita de dupa botez...deci e cumparat de aici.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
buna seara!
spunem si noi La multi ani! sarbatoritilor de astazi, si lui Stefanel al meu. si multumim din inima celor ce ne-au felicitat.
valen, fetita ta e de milioane! intai cu statul in picioare, acum s-a ridicat de-a busilea...bravo, felicitari si tot asa frumoasa dezvoltare si pe mai incolo.
anto, desi e pe trecute otita soniei, ii urez si eu multa sanatate, putin mai tarziu, dar nu strica si pe viitor.
ioana75, imi pare rau sa aud ca Sma face bubite de la mancare si va doresc sa nu fie alergie. si mie mi-e cam teama de alergie, caci denis (sa-i spun Stefan, azi) are dermatita atopica, cica...si s-ar putea sa fie usor alergic. eu zic totusi ca diagnosticul lui e cam gresit pus.
karli, de-acum cred ca ai plecat la moldova, daca nu cumva ai si ajuns....petrecere frumoasa si zile cum ne descria Lorina!
restul nu mai stiu ce-am citit. va pupam si va dorim o seara minunata!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
andreea c spune:
Buna seara! tuturor sarbatoritilor de astazi mai mici sau mai mari.
Multumim si noi de urari.
Valen felicitari pt. mica gimnasta.
A inceput si Raducu de ieri sa stea in pozitie de mers de-a busilea.E atat de haios ca se clatina si cand se impinge mai tare in piciore vine ca un berbecut in cap. O sa-l filmez ca pozele nu pot surprinde exact ce e mai frumos.
Ce s-a mai intamplat la concurs? Am castigat, nu-i asa?
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005