Strumfi de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara! Multumesc pentru gindurile bune. Azi am fost prin oras asa ca nu a primit decit lapte; iar miine plecam la munte, si nu am cumparat decit un borcanas, asa ca suspendam diversificarea pentru moment.

sunflower, si eu cred ca am dermatita atopica si cred ca le-am dat ambelor fete. Dar nu fac nimic special in privinta asta, cu exceptia cremei Trixera.
Anto, ma bucur sa aud ca Sonia e mai bine. Ce frumos ca e mama ta la voi; la mine e primul craciun din viata mea fara mama, am supravietuit cu soacra.
Lavinia, ce bine ca merge bine sucul de mere.
Oana, sa fie cu 2 liniute data viitoare.

Va urez de pe acum la multi ani, si anul care vine sa va aduca multa sanatate si bucurii!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Ioana si Raducu are dermatita atopica si tot cu Trixera "colaboram". Lui i-au aparut bubitele pe la trei luni inainte de diversificare, iar cand am inceput cu suc de fructe s-au acentuat foarte tare. Nu i-am mai dat si ii trecusera pana am inceput cu piureul de legume. Acum ii dau si mar cu branzica si cereale si le tin in frau cu Trixera. E foarte buna crema asta...o s-o cumpar si pe cea pt. pus in apa de baie. Ce sa fac...? nu pot sa-l tin toata viata numai pe lapte ca sa nu faca bube.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Ne-am intors si noi. maine va povestesc cum a fost. Sper sa ma lase Andra. Acum tot citesc din urma.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara si LA MULTI ANI!
Se pare ca ne declaram oficial intarcati!. Nu se mai gaseste galactogil, mie mi-a secat de tot lapticul. asta e vestea proasta. Vestea buna, azi mi-a acceptat Horia sucul stors si strecurat de la un mar, oricum un progres fata de portocala pe care a respins-o zilele trecute vehement. Tot azi a venit pediatra care ne-a facut schema de diversificare pentru primele 4 saptamani. Daca are cineva nevoie de o idee de astfel de schema, v-o scriu, aici sau pe PM, cum preferati!
Pup pe toata lumea, in special Stefaneii si Stefanicile!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

Buna dimineata si

Sarbatori fericite tuturor si din partea mea!

Si o veste buna: poza burticilor de iulie august 2007 a castigat concursul! Felicitari din tot sufletul, fetelor!

Bun venit noilor mamici din grupul nostru!

Si o pt. ghinetz, care credea ca e dar nu este: eu mi-am dat seama ca m-as bucura sa mai am un copil cand mi-a intarziat ciclul cateva zile... credeam ca nu sunt pregatita si ca nu prea vreau, insa mi-am dat seama ca m-as bucura sa fie... si cand mi-a venit ciclul... ce m-am mai intristat...

acum andrei are 5 luni si jumatate - iar mie inca nu-mi vine sa cred ca am doi copii, ma uit la el intruna si nu-mi pot imagina de ce mi-ar fi trecut prin cap ca nu mai vreau un bebe, de ce nu l-am facut mai repede, de ce nu eram sigura ca as mai mai putea iubi un bebe la fel de tare... a doua oara nu e o repetare, nici rutina, e o noua minune care se intampla, iar fericirea e coplesitoare...

si ca sa revenim pe pamant, noi am inceput diversificarea... de cateva zile papa orez de la nestle amestecat cu lapte, cu lingurita... l-a primit foarte bine si de atunci nu se mai trezeste noaptea; suntem deja la doua mese pe zi (bineinteles completate cu lapte) si ma gandesc cu ce sa continui? suc/piure de fructe sau supa/piure de legume? el avea 68 de cm si 7,300 la 5 luni, de la 3,600 la nastere; voi ce parere aveti?
de la mancarea multa si buna de sarbatori dar si de la dormitul noaptea am si san mai mult, iar el nu mai refuza nici tzitzi nici mitzi asa ca sunt tare fericita

singura suparare este ca Anda a facut o viroza din aia cu manifestare digestiva... de cateva zile zace, nu mananca aproape nimic si o doare burtica/are greata... avem deja o traditie ca ea sa fie racita de sarbatori - mai ales de cand e la gradi...

noi de sarbatori stam acasa, am primit insa musafiri de craciun - fratele cu prietena, finii de cununie, de revelion vom fi singuri, ca toti pleaca ba la munte ba prin alte tari... asa ca probabil vom dormi tun

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, fetelor! O cu un pic de scortisoara cine bea cu mine? Spun si eu la multi ani tuturor celor care s-au sarbatorit ieri - Stefani, Stefanii mari si mici, sa aveti un an minunat! Felicitari si fetelor din fotografia de grup, care au castigat detasat concursul!

Oana, daca tu iti doresti, sper sa vezi curand cele doua liniute!
Valen, Gabriela, ce surprize v-au facut fetele de Craciun! Sa va bucurati mereu de astfel de progrese frumoase!
Ioana, distractie placuta la munte!
Andreea, asteptam "filmuletele documentare"! Numai duduia mea nu pricepe cum e faza asta cu rostogolitul pe burtica. Ea tot face abdomene, parca incearca sa se ridice direct in fundulet. Oricate ghionturi ii dau eu sa se duca pe o parte, tot la stadiul de abdomene suntem.
Cristina, sper sa fiwe asa cum spui tu si Denis sa fie sanatos tun. Dar daca ai dubii, mai bine mai cere niste opinii...
Andra, imi pare tare rau ca s-a intamplat necazul asta cu lapticul... Poate nu e totul pierdut... Spun si eu, fara sa stiu exact cum te simti tu... Oricum, e bine ca Horia a primit laptic de la tine macar aceste 5 luni. Felicitari amandurora si de acum pofta buna la solide!
danis, succes cu diversificarea in continuare!

Craciunul nostru a fost tare emotionant, cu Miruna acasa nici nu putea fi altfel. E tare interesata de brad, pe-al parintilor mei era sa si-l puna in cap, asa s-a agatat de el! Deja e experta in desfacut cadouri fiindca Mosul a tot rasfatat-o. Iar D. a fost cel atent tatic din lume si i-a oferit primul ei parfum - cica sa se obisnuiasca fata sa fie rasfatata si sa n-o incante mai tarziu chiar primul venit! Intre noi fie vorba, nu cred ca e aroma mai frumoasa decat cea de bebe, dar asa, de amorul artei, avem acum si parfum pentru domnisoara M. In rest, spre surprinderea nostra, Miruna a fost tare salbatica in ultima vreme. Cum vede fetze straine, altele decat a mea sau a lui D., se pune pe bazait. Inclusiv pe maica-mea a tratat-o cu o repriza de plans, de s-a pus si ea pe bocit ca uite, a uitat-o nepotica! Nu stiam pe care s-o linistesc mai intai!

Si un episod frumos: ne-a vizitat ieri finutza mea, cea care a "botezat-o" pe Miruna Minunea. Ea va avea un fratior prin februarie si parintii erau tare curiosi sa vada cum va reactiona acum in preajma Mirunei. Ei bine, imaginati-va un pui blond si zulufat care era tot numai grija pentru Miru: i-a soptit sa pape tot ca sa creasca mare ca ea, a mangaiat-o cu atata grija de-am ramas paf, plus ca a vrut sa vada cum o schimb pe cea mica de scutece. Sa vezi acolo tandretzuri: ce manutze micutze si frumoase are Miruna, ce piciorushe frumoase etc. Ne-a cerut-o pe Miruna la ea acasa, sa doarma cu ea si cand i-am explicat ca M. se trezeste noaptea sa manance, a promis solemn ca va avea ea grija sa-i dea lapticul de noapte. I-am spus ca mi-ar fi dor de bebitza si imi spune: "Dar nana, promit ca ti-o aduc inapoi!" Asta privindu-ma drept in ochi si cu o fatza asa de serioasa, de parca era aranjata treaba! Ce mai, m-am topit toata!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Salutari la toate mamicile si la puiutii lor.
In primul rand ma bucur sa vad ce unite sunteti si in al doilea rand imi pare bine ca macar cineva mai are timp sa faca si altceva.
Va dorecs pentru la anul multa sanatate ,copii frumosi si sanatosi si multe realizari.
Deoarece stau forte prost cu timpul liber nu voi putea sa tin pasul cu voi,dar sper sa reusesc macar sa va trimit niste pupici.
Imi sunteti tare dragi.
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, mamici, tatici si bebici! Sa avem un an nou plin de sanatate, bucurii, belsug si vesti bune!
Felicitari din toata inima fetelor care au catsigat concursul! Era de asteptat! Super tareeeeeeeeeeee!! Sunt tare mandra de odiseea noastra! Va pup mult pe toate si pe toti bebeii nostri! Succes cu diversificarea copilasilor care au inceput. Vom incepe si noi pe 15 ianuarie, cand implinim 5 lunishoare, asta ca sa nu fie nici ca mine (6 luni), nici ca dr si asistenta (4 luni).

La multi ani, dragele mele prietene!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lia multumim pt cafeluta aromata
Asa e cu copiii, se iubesc intre ei Tandreturi si intre fii-mea si finutul nostru care are aproape 2 ani, dar si intre verisori, cu o diferenta de varsta de aproape 2 luni. Lorinuta chiar il tragea pe var-su sa-l stranga in brate, nu vorbesc prostii, si il tot mangaia pe fata, pe cap si bineinteles ca bodoganea ea acolo ceva

Danis succes cu diversificarea in continuare si sanatate multa Andei

Felicitari fetelor care au participat la concurs pt ca sunteti in top 20 sau pe primul loc Acu tre' sa dati de baut

Andutzy imi pare rau sa aud ca ai probleme cu lactatia. Poate nu e totul pierdut. Noi te sustinem aici

ioana tinem pumnii si la voi, cand veti relua diversificarea, sa fie bine si sa pape Sma bine.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Cateva www.flickr.com/photos/15329177@N08/sets/72157603431767875/ - Miruna..." target="_blank">pozici noi!

De mana cu Dumnezeu
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput