Intretinere la 2 cam-sunt consternata!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Circa un sfert din romanii cu repartitoare le tin inchise. De aici costurile mult mai mari platite de cei care, fara sa se bucure de aceeasi caldura ca in anii trecuti, le tin deschise, nu neaparat la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Auziti, dar daca le-ati pus acum sunt pe vecie? Nu puteti renunta sa platiti ca inainte? Apai daca e pe-asa nici ca mai vreau!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Hai ca eu va intrec pe toate: noi platim pe noiembrie la 2 cam, 3 persoane cu repartitoare si apometre 670 Ron (500 Ron numai incalzirea) in conditiile in care la noi nu este foarte cald .... Se pare ca noi consumam o treieme din cat consuma tot blocul .Ceva este clar in neregula.Inainte sa ne punem repartitoarele plateam si noi normal...150,200 Ron!Nici nu stim cui sa ne adresam .... firma care a pus repartitoarele si RADET-ul zic fiecare ca la celalalt sunt nereguli.

E oricum o mare, mare inselatorie. Repartitoarele masoara unitati care de la o luna la alta isi schimba pretul. Ce nu inteleg eu este de ce nu se calculeaza asa: ai consumat x unitati; o unitate costa y;de plata: x*y + pierderile impartite la numarul de apartamente din bloc.Bataie de joc,va spun!!!Cred ca ii dam in judecata...sau ne punem centrala

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce inseamna sa ai centrala termica proprie de apartament: 260 lei gazul pe nov. si 90 lei intretinerea (apa rece, gunoiul, liftul, curentul pe scara, salar administrator, salar femeie servici)

Caldura in casa de stam in tricou. Bine e sa nu depinzi de altii....

fulguletzul meu

edit: totul la 3 persoane, 3 camere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by april
Ce inseamna sa ai centrala termica proprie de apartament: Caldura in casa de stam in tricou. Bine e sa nu depinzi de altii....

... ca oricum pe toti altii i-a scos din joc Putin. Al de se joaca cu robinetul de gaz for fun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

noi platim ceva ce consumam pe NV. avem niste repartiotare intelegente asa rau de nici nu vine nimeni sa le citeasca pt ca le citesc prin unde radio. asa ca Dumnezeu stie ce platesc eu acolo. centrala mi-as fi pus de mult dar mi-e imposibil sa suport coloana de gaz pana la 10 singura si nimeni sau aproape nimeni din vecinii de sub mine nu e interesat. ei au trait pe vremea lui "o haina in plus" si stau cu 5 cojoace in spinare si cica le e cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

centrala termica...3 cam 3 pers...220ron gaze/noiembrie + 90ron intretinere=310ron. Temp de zi in apt: 22.5; noaptea:24.

mama: 3 cam 2 pers...130ron gaze/noiembrie +60ron intretinere=190ron
Temp zi/noapte: 21.5

34+
AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Noi am avut repartitoare si au rezistat 2 ierni, pentru ca degeaba mai inchideam robinetele sa facem economie, plateam cat cei fara repartitoare, chiar intr-o luna mai mult decat ei.

Asa ca in primavara asta am pus centrala de apartament.

La 3 camere, 3 persoane, 2,3 mil. gazul/nov. si 7oo.ooo rol administratia.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

3 camere, 3 persoane, intretinere luna noiembrie 320 RON. Avem si repartitoare si apometre. Doar caldura a fost 150 RON. Mi se pare rezonabil. Ceea ce e aiurea, e diferenta de 170 RON apa rece+apa calda+ celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Fratele meu are tot doua camere si apometre si plateste 300 lei.

Mergi la inceput