Intretinere la 2 cam-sunt consternata!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Intretinere pe noiembrie la 2 camere- 2 persoane= 250 ron. Fara repartitoare, supercald, calorifere vechi, de fonta.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

460 ron, 2 camere, 3 persoane, intretinerea pe jumate de octombrie si noiembrie, cu apometre si repartitoare.
Inclin sa cred ca pusul repartitoarelor a fost cea mai proasta afacere din viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Problema platii asa mari la intretinere pe ultima luna nu cred ca vine de la repartitoare, ci de la calculul caldurii, care s-a cumulat pe 2 luni. Aceasta a fost pusa in factura curenta si de aici consecintele. Cei care nu au repartitoare, au beneficiat probabil de un alt sistem de calcul, oarecum la zi cu consumul.

Mie mi se pare normal, abia acum normal sa platesc ceea ce consum si nu totul la comun. Din cate stiu, acest sistem functioneaza foarte bine de ani si ani de zile in tarile cu sistem capitalist indelungat.

Sa nu uitam ca s-a scumpit si gigacaloria.
http://www.presaonline.com/stire/s-a-scumpit-gigacaloria,37807.html

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput