Intretinere la 2 cam-sunt consternata!
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Repartitoarele sunt o pacaleala pentru ca nu inregistreaza caldura primita efectiv pe teava de la calorifer ci temperatura din camere. Si apometrele la fel. Cele de la apa calda ar trebui sa inceapa invartita abia dupa ce s-a incalzit apa, nu cu 10 minute inainte cand ii dau eu drumul asteptand sa se incalzeasca. Apa rece aruncata pe apa sambetei
Apoi din ce auzisem eu cei care stau la parter, la ultimul etaj sau pe colt ar trebui sa beneficieze de o formula de calcul diferita de ceilalti, la repartitoare, pentru ca trebuie sa compenseze aceste conditii cu mai multa caldura. La niste prieteni ai mei in bloc asa este, sau cel putin asa stiu ei.
Eu nu ca m-am impacat ca nu vor astia repartitoare, ci nu mai vreau nici eu. Varianta cu cat mai multe calorifere este geniala. Abia astept sa se ia unu de mine! Cu programul de reabilitare termica nici nu au vrut sa auda, ca nu sunt bani, c-o fi c-o pati, cand ii auzi iti vine sa plangi de mila lor. Este culmea prostiei sa-ti dea statu niste bani, multi, sa-ti izolezi bine casa si sa-ti schimbi tevile vechi de 30 de ani si tu sa fugi ca de dracu ca trebuie sa platesti tu restul de 30-35% sau cat o fi, in rate timp de 2-3 ani
Andreea mama de Filip si Georgia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adrianaa/Adrianaa.jpg)
Adrianaa spune:
2 camere, 4 persoane, cu repartitoare si apometre - luna octombrie 1.400.000 lei,iar in luna noiembrie 4.700.000. (se pare ca acum au inclus caldura pe ultimele 2 luni - numai caldura era 2.100.000 lei).
istorioare cu talc (pentru copii)
![](nani.gif)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
3 camere, 4 persoane - 5.4 mil. avem si apometre, si repartitoare.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
am primit si eu azi factura la gaz pe noiembrie si era sa pic jos 10.5mildar ce-i drept stam la casa
Gia spune:
Cu repartitoare sau fara, cu contor sau fara, sper sa scap de RADET in primavara si sa nu mai aud de ei in veci. Bine ca azi au pus intretinerea si e doar 118 ron, ca altfel cred ca turbam de nervi, pentru ca nu e deloc cald in casa (e garsoniera), dar cine stie ce va mai fi luna care vine si pana in aprilie.
Au mai gasit acum si prostia asta cu repatitoarele si toata lumea s-a ingesuit la ele sperand ca vor plati mai putin, fac ce fac numai sa isi mai umfle ei incasarile.
Nici nu vreau sa imi imaginez ce inseamna pt o familie cu 2-3 copii o factura de 480 ron la intretinere frumoasa bucurie inainte de sarbatori.
Oricum cei de la Suceava bat toate recordurile se pare...
loryi1974 spune:
Nu cred ca repartitoarele sunt de vina.Eu platesc putin de cand le am si e cald in toata casa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adrianaa/Adrianaa.jpg)
Adrianaa spune:
La casa, 10,5 mil. !!!!..., in conditiile in care salariul mediu pe economie este 10-11 mil. net................. no comment!
P.S. din februarie se scumpesc iar gazele...
istorioare cu talc (pentru copii)
![](nani.gif)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
roserb spune:
Ce ziceti de 4 camere, 4 persoane, cu repartitoare si apometre ......670 ron (e drept ca , cica e inclusa si caldura din luna oct, probabil in jur de 1 mil si un pic).
Pentru noi repartitoarele au fost cea mai proasta afacere posibila, inainte aveam caldura din belsug, iar de 2 ani de cand le avem, pe langa ca platim o gramada, nici cald tare nu mai este, pentru ca vecinii mai in varsta (majoritari), stau in frig, deci peretii din jur sunt reci, asa incat oricat de tare le-am da, tot bine nu-i.
Vecinii mei s-au grabit sa fim printre primii cu repartitoare, credeau ca-l prind pe Dumnezeu de un picior, nu am avut cu cine ne intelege si acum ne e tare "bine"
POZE CU PITICII
diane_dun spune:
3 camere, 3 persoane, pe noiembrie 400 lei si ceva (inclusiv caldura din octombrie), cu apometre si repartitoare. La cei fara repartitoare, tot 3 camere, intretinerea trece de 600 lei. Am uitat sa precizez, stau la ultimul etaj. Mi s-a parut cam mult, fata de anul trecut cand nu aveam repartitoare si era mai cald in casa, dar intre timp s-a mai scumpit si gigacaloria si in plus, m-au trecut fiori cand am auzit cat au de platit vecinii fara repartitoare... Nu va mai spun ca mi-a venit si lumina 300 lei pt ca mi-au subestimat consumul din iunie pana acum si tre' sa platesc diferentele pe juma' de an, taman de Sarbatori!
Sper sa avem si va doresc si voua UN AN NOU MAI BUN!
aissa spune:
nu stiu cat e intretinerea dar tocmai am primit o factura de la firma de repartitoare si am de plata numai caldura 2 milioane, la 2 camere si 4 calorifere din care doua (baie si bucatarie) sunt mai mult reci. stau la 10 si mai platesc si o tona de apa rece la pret de apa calda (cum spune Androix trebuie sa las sa curga minute bune pana vine apa calda) dar nu avem nici o formula speciala de calcul pt ca suntem cocotati in stele. si nici macar nu pot spune ca e sufocant de cald in casa, am o suspiciune ca disperatii de vecini isi cam tin pe minim caloriferele sa nu plateasca.