LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 5
desiree spune:
Maria de aka sa cresti mare, fulguleatza printesica! ( si promitem ca data viitoare sa spunem "prezent")
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
roxanica2006 spune:
Yagmur, da cat de mare si frumos e Luca!!! Atat mi-e de drag!! Si ce petrecere reusita ati avut , cati prieteni au fost alaturi de voi la aniversare!! SUPER !! Io n-am vazut niciun Luchita plangacios, am vazut un baietel vioi, ce tot curta o dom'soara bolnda, ceva mai maricica, am mai vazut un super super tort si la final am vazut o maselutza de Luchitaaa!! Ce dantura perfecta are fiu-tau, draga!
Si ce m-am distrat de bebe ala micu, ce dormea el bustean cand toata lumea canta " Laaaa multi aniiiiiiiiii!!!" E copilul nasilor??
Si te rog sa nu intri in butoi si sa nu spui ca Luca e singurul baietel ce a plans la petrecerea aniversara ce trebuia sa iasa fara cusur. david a facut la fel, a plans mereu, mereu. Ei nu sunt obisnuiti cu agitatia asta de oameni mari. Uite, retin ca si Maria Sa Rares a plans la chef si mult, multi alti fulguleti.
Asiza, am vazut si pozele voastre, se vede ca si voi v-ati distrat f.f.f bine in familie. Iar tu arati pe zi ce trece mai bine A mai a.m.r ceva sau deja bate la usa???
Flore, sunteti nemaipomeniti!!!! Iar povestea nasterii Da' cred ca e prima poveste la care am ras, "Tu ce faci aici" "Nasc." "Si nu te doare??"
Dia, foarte faine si pozele voastre, Oana e atat de inaltutza si f.f.f expresiva. iar tu slaaaaaaaaba, hai ma, ma enervati toate!!! Numa' io am ramas grasa grupului??? Si sa stii ca si David ma stoarce toata ziulica, da' tot nu slabesc, poate pt. ca bag ca sparta seara
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI, FULGULETZILOR: MARIA CRISTINA SI RARES !!
LA MULTI ANI MAMICILOR: DIANOCICA SI MAYAIONE !!!
David al meu
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by danita
roxanica sunt pe aceeasi treapta la grasime ;)
BeBelusca
si eu si eu!
si tot asa apuc sa mananc seara dupa 22 si bag si bag si bag.....si paine la greu!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
uf, danita, bine ca m-ai salvat, numa' sa nu se rupa podiumul cu noi
Dolores, Panaa,Carla, Oanacat, kokorina, Alexandra, Mirona, Ramsan, Porumbita, Fatima, Roxana_c, Veronici, Lavyada, si alte mamici pe care de uituca ce sunt nu le-am enumerat, nu intrati sa ne pupacim putin de Craciun??
David al meu
danutz spune:
Neatza din transee...
Cred ca de mult nu am mai avut io un an atat de prost!!!
Dar nu va plictisesc cu problemele mele, am intrat pe fuga sa urez un MAREEEEEE LA MULTI ANI!!! Dianocicai si lui Mayaione...sa va fie casa casa, barbatul barbat, copilul sa va numai fericeasca si paharul sa dea pe afara!
La multi ani pentru fulguletii Maria Cristina si Rares!
Yagmur...noooooooooooo, pai Maria-sa a urlat non-stop o ora juma cat au stat invitatii, a urlat la mot, a urlat la tava , a urlat la tort, a urlat la cadouri...pai feciorii astia sa se ia de mana si sa socializeze nene...Rares are si scuza ca era bolnavior si cu febra...da' Luchita ce scuza avea??? Hai???
Pai tu de ce crezi ca n-am pus poze?!!! Fiindca in toate Maria-Sa plange si are lacrimi pana in barba!
Roxanico, da' tu fata draga ce tinere de minte ai!!! Fantastic!!!
Io citesc cat pot de pe aici, de scris nu prea am timp...sunt contratimp cu toate...asa pe scurt
Bubele lui Rares s-au mai estompat, in continuare nu are verde la iesit afara, doctorul vine din nou maine sa-l vada...insista ca nu-i nici un fel de boala eruptiva. In seara asta-i dau ultima doza de antibiotic, scaunul s-a reglat aproape de tot!!!
La ai mei nici la ora asta nu stim daca plecam, maine vorbim sa vedem cum e drumul si sa vedem ce zice doctorul...
Io cred ca anu' asta sucombez la munca pe baricade, nu credeam ca sunt atat de multe probleme de rezolvat, nebunia din anii trecuti acum mi se pare ca-i suportabila comparativ cu ce-i anu' asta...gata...tre sa fug!
Pupez tare mamicile si bebelusii!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
acs spune:
Scrisoare pentru Mos Craciun, de la Rila-Rila-Victorila (si vrea premiu un pupic, se poate danita?):
I-auziti ce-mi spune mama:
Sa-i scriu Mosului scrisoare!
Sa ii spun ce mi-oi dori
Poate cand voi fi mai mare!
Ca acum ce sa mai vreau?
Sa stea toti mai mult pe-acasa,
Sa ne jucam toata ziua,
Sa-mi dea voie si pe masa
Sa ma sui, chiar si pe scara,
Si de-o fi sa mai si cad,
Totusi, tare sa nu doara!
S-aiba grija de-ale mele
Surioare mult iubite,
Sa le am mereu alaturi,
Sa fie tot fericite!
Si-nca ceva o sa-ti cer,
Sa te-abati si pe la noi,
Chiar de-s renii obositi,
Cand o fi Ajunu'n toi,
Sa spulberi peste parinti
Putin farmec mai de soi,
Sa ne creasca-asa cum vor
Ca sa fii mandru de noi!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roxanica2006 spune:
Atentiuneeeeeeee, Laura, danita, trebuie sa ne ambitionam si noi, asa nu se mai poate. A trecut si anul de gratie de la nasterea fulguletilor si noi tot n-am reusit sa ajungem la corpusorul fusiform si diafan avut inainte de sarcina. No, stati, nu va speriati, lasam sa treaca Sarbatorile si ... apoi...om mai vedea
Dandusaaaaaaaaa, chiar mi-e dor de tine !!
Ruxandra, Kikineataaaaaaaa !!!! Da' unde-mi sunteti, fete dragi??? Hai, mai, comanda aia de cozonac la Cofetaria Ana sa va rapeasca atata amar de vreme???
Aelita, mie te rog sa-mi explici clar unde vad pozele voastre, ca nu pricepui
Acs, imi pare tare rau pt. draga bunica. Pe mine m-au crescut bunicii, am un cult pt. ei si nici nu vreau sa-mi imaginez ce durere e in sufletul tau. Dar vorba lui Flore: de Craciun se intampla minuni...Multa, multa sanatate!!!
David al meu
eri_ka spune:
La multi ani Maria Cristina!
La muti ani Rares Bogdan !
MARIA Desi acest prenume induce dorinta de a lucra in armonie cu ceilalti, determina, totodata, un sentiment de superioritate si o fire bagacioasa. Isi doreste sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti, dar, in acelasi timp, se poate implica prea mult in problemele lor facandu-si, astfel, prea multe griji. Isi doreste sa isi intemeieze o familie si propriul camin si are capacitatea de a instaura intelegerea si armonia in familie, fiind flexibila, iertatoare si plina de tact. Iubeste copiii si nu ezita sa aiba grija de orice copil are nevoie de ea. Evita certurile si animozitatile ori de cate ori este posibil, preferand sa evite un subiect, decat sa aiba o discutie care ar rani sentimentele cuiva.
Cristina Creativa si originala, purtatoarea acestui prenume este frustrata si are o fire emotiva si imprastiata. Sociabila, prietenoasa si generoasa, este, in general, bine-dispusa, dar uneori se poate dovedi insensibila si sarcastica. Vorbareata din fire, stabileste usor noi prietenii. Poate fi foarte categorica si transanta. Fire independenta, nu renunta la ideile si deciziile proprii, dar cand e vorba sa actioneze sau sa duca lucrurile incepute la bun sfarsit, are nevoie de incurajari. E receptiva la cuvintele amabile si la aprecierea din partea celorlalti. Prenumele ii confera nu numai generozitate si compasiune fata de cei aflati la ananghie, ci si creativitate si abilitati artistice pe care le manifesta prin muzica - vocala sau instrumentala - sau intr-o maniera mai practica, prin cusut sau decoratiuni interioare.
Rares vine de la "cel cu parul rar"... dar radacina lui e "rar", putem spune deci" cel rar". hotarat ,isi conduce viata pe o cale sigura spre succes.Fire calma,responsabila,ia decizii ferme dar corecte.
BOGDAN - Acest nume de orgine slava inseamna, literal, daruit de Dumnezeu. Este un nume puternic, ce imprima persoanei care il poarta o vointa remarcabila si o buna capacitate de sinteza. In ciuda acestei calitati, ori poate tocmai din cauza ei, intampina uneori dificultati in exprimare - in special in cea verbala - astfel incat cei din jur nu inteleg intotdeauna exact ce vrea acest barbat sa spuna. Avand o minte iute, are tendinta de a crede ca toata lumea din jur gandeste la fel de repede si de profund, drept pentru care nu simte nevoia sa dea detalii referitoare la intregul rationament pe baza caruia face o afirmatie sau alta. Are o vointa rar intalnita si multa energie, ceea ce il ajuta sa duca la bun sfarsit ceea ce isi propune, chiar daca este vorba de idealuri inalte si aparent irealizabile