LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 4
deeaA spune:
DIANOCICA sa fii fericita si iubita alaturi de sot si istetul d.!
MAYAIONE!
ADINAZOT ai o fata mare mamico,de aia e si asa serioasa,nu?e o scumpica!
CRISTINA de AKA!
RARES de MARINELAF!
Dbunny spune:
Nu ca-ash vrea sa ma bag in seama, dar unde-i cap 129?...aznoapte n-am mai apucat finalu....
Dianocica...sa ne cresti mare, frumoasa si sanatoasa. Happy bday!!
dayanara...explica..ce-ai facut baiatului?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dianocica spune:
quote:rezolvat
Originally posted by Dbunny
Nu ca-ash vrea sa ma bag in seama, dar unde-i cap 129?...aznoapte n-am mai apucat finalu....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113134&whichpage=1
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
Cristina
Rares
Mayaione
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Yagmur spune:
DIANA, LA MULTI ANI - esti o mamica minunata si ma bucur mult ca te cunosc...... daca eu am ratat sa dau de baut ieri sa stii ca dau astazi pentru Luca plangaciosul.... avem multa bere si vin rosu , pentru ca aseara nimeni nu a baut, platouri cu humus, branza mucegaita, fructe, masline, cascaval, si multe cruditati...
Si acum, atentie mare ...: Luca la www.dropshots.com/yagmur#date/2007-12-19/19:24:50" target="_blank"> un an
Flore, super povestea nasterii.....
Ktrinel, iti spun eu ca intr-o zi ne vom intalni... si eu le nimeresc cu premonitiile...
Inca citesc pe diagonala... si promit sa revin si cu povestea nasterii... in 2007 Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Si acum, atentie mare ...: Luca la www.dropshots.com/yagmur#date/2007-12-19/19:24:50" target="_blank"> un an
Super super Luca! Acelasi avion de la Disney l-am primit si noi cadou de ziua lui Dani
Flore...citit povestea voastra...adica taticul si-a recunoscut odrasla singur?
Sa va spun despre noi: a dormit relativ bine...ceapa si-a facut efectul si n-a mai tusit aproape deloc(in comparatie cu 3 ore ieri).
dar...a facut niscaiva febra pe la 1.30... la 3 trebuia sa-i dau ibuprofenul, asa ca i-am bagat 1 ml paracetamol la 1.30...i-a scazut febra(nu i-am luat temperatura, ca era jumate adormit si nu vroiam sa-l trezesc de tot, dar banuiesc ca era spre 39)si l-am lasat sa doarma descoperit...A adormit pana la 4.30 cand i-am dat ibuprofenul...
azidimineatza se auzeam niscaiva muci la el in gatut..l-am nebulizat cu Ventolin... si gata, la 10 primeste iar ibuprofen la cresa...speram sa nu faca febra, ca binedispus este...
Peste o ora incepe petrecerea de Craciun la birou...speram sa tina 2 ore...si-am terminat-o pe anul asta cu serviciul
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
desiree spune:
Scrisoarea lui Octavian catre Mos Craciun
Dlaga Mos Claciune,
io sunt tale, tale mititel si mama mi-a spus ca plima data cand tu ai venit la noi acasa, eu am fost cadoul ei de Claciun, cel mai flumos cadou pe care l-a plimit ea vleodata. SI daca tot am fost asa de pletios pentlu mama mea si tata meu, as vlea si eu, acum in plag de Claciun sa te log ceva pentlu mine...
eu nu vleau hainute si jucalii scumpe, ca am un dulap plin de jucalii si eu tot cu lingura de lemn ma joc...
nu vleau hainute ca io sunt mititel si nu stiu sa mi le spal si sa mi le pun frumos in dulap, mama face toate astea pentlu mine si de asta o ibesc eu asa de mult..bine, nu numai de asta, ci pentlu ca si ea ma iubeste si ma rasfata, si imi da tzizti de cate ori vleau, ca la pieptul ei e cald si bine...si ma pupa meleu..si sufera pentlu mine cand eu sunt bolnav si ma dor dintisorii..e meleu langa mine..
de aceea, Dlaga Mos Claciune, vleau si eu sa te rog sa ma ajuti sa o fac pe mama mea felicita, adica sa ma ajuti sa fiu baiat cuminte, sa nu mai trantesc tot ce tin in mana pe podele, sa nu ma mai muldalesc in cap si prin ulechi cand pap, sa dolm toata noaptea ca sa nu o mai tlezesc pe mami,sa nu imi mai placa sa pap pamantul de la flori si scamele de pe covor, sa pap legume multe, multe ca sa ma fac baiat mare si flumos!
MOS Claciune, io nu te-am rugat niciodata nimic ca abia am venit pe lumea asta, te rog flumos sa imi indeplinesti si mie dorintele astea si plomit ca la anul o sa iti cer doar...jucalii!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
asiza spune:
Dianocica!!!! ...Sa fii mereu fericita si sa ai parte doar de bucurii in viata alaturi de cei dragi!!!
Danita, io nu ma bag...Denis e prea mic sa scrie scrisori si eu n-am fost niciodata buna la compunere
Shoshika, ioi...ne tii in tensiune pana pe 30?????
Dbunny, sanatate cu caru' lui Dani!
Yagmur, e un dulce Luca...saracutul, a fost agitat din cauza vanzolelii din jurul lui!
Mayaione!!! Sanatate si tot ce-ti doresti!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
fulguleti dragi:
Rares de marinelaf!!!
Maria de Aka!!!
Felicitari mamicilor si taticilor pentru reusite! ...si mai dati un semn de viata si p-aci!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!