LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

si pentru ca eu nu voi fi aici, vreau sa urez

Anateo ( 28 decembrie)

Tudor de Shoshika ( 30 decembrie)

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Diana

Maiyone

MARIA CRISTINA lui AKA

bubamara si marani multa multa sanatate va doresc!

Laura, !

Acs, imi pare rau pt ceea ce se intampla cu bunica ta...sincer, stiu prin ce treceti...Conteaza f mult varsta cand se discuta de operatii...la noi urma s-o opereze pe soacra cu semnatura noastra caci la anestezie posibil sa fi murit, zice dr. Dar vazui si tu exemple optimiste ca cel pe care ti l-a relatat Monicabb. Eu doresc din inima sanatate multa, bucurati-va de bunica in continuare, sa aveti sarbatori frumoase si fericite!

Ia pune tu Roxanica niste poze cu tine sa-mi dau cu parerea....ca tot vb ca detii grasime...Si a_deju tot vb ca are multe kile si cand colo m-a lasat masca ce sexoasa e...si ce picioare...

Bebinuta, mersi de intrebare...a fost grozav...un moment in 3..unicul de pana acum...Nici n-am habar ce viata frumoasa o sa am alaturi de bubamara...Am pus vreo 3 globuri in brad si i-am zis sa puna si ea....a luat un glob si incerca sa-l "impaneze" in brad...nimic mai frumos! am lasat-o pe ea sa puna varful..dar l-a bagat in gura si nu renunta la el. Oricum, fffff frumos, momente extraodinare! nu punem poze ca radetzi de bradul nostru ca e mic (aceiasi problema cu spatiul) si inchircit...dar pt mine cel mai frumos din lume caci e impodobit de fiica-mea...si gonzy al meu!

Dianocica...sa-ti zic ce mi-a zis sotul acu 3 zile? "Mirutza, tu te-ai nascut pentru a fi mama"....of...nimic mai frumos nu putea iesi din guritza lui...Nu-s eu o mamica grozava, dar pt fata lui sunt o mamica minunata!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Dianocica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Maiyone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia am stabilit cu dr sa ii dau 5 zile 2ml peritol seara/2,5 aerius/2,5 claritine si sa vedem daca face ceva. cu cat ma gandesc mai mult cu atat sunt mai sigura ca e rinita. la inceput stranuta, apare mai ales la aerul conditionat iar acum e vadit deranjat de asta. cred ca il gadila nasul ca se tot scarpina...luam azi aerius si vedem. tre sa ma mai uit o data pe prospecte si purcedem

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, multumesc din suflet pt urari. sunteti niste scumpe toate toate.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Yagmur - ati avut o super petrecere ... Luchita e un frumos ... avion din ala o sa primeasca si Antonia de Mos Craciun.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

De la 12 ma chinui sa o adorm ...nici gand de somn...se invarte, ma pupa, ma musca de nas, rade, se distreaza...somn, pauza...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Fetelor, va multumesc pentru gandurile bune pentru bunica mea. Inca nu ma gandesc la ce e mai rau. Doar ca m-a speriat verdictul doctorului (inainte de rezultatele la biopsie). Bunica se simte bine si nu stie de tumora. Cred ca e mai bine sa nu i se spuna (dupa cum o stiu pe bunica), dar asta vor decide mama si unchiul meu. Cred in miracole, mai ales de Craciun! Duminica se duc sora mea si parintii la Slatina, sa-i inveseleasca sarbatorile. Acum am ce-i cere Mosului! Sper sa ma asculte si s-o tina pe bunica multi ani cu sanatate!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DANITA pana cand putem trimite scrisorile, ca am ramas in pana de cerneala, asa ca o las pe maine. Tarziu?

YAGMUR ai un flacau in toata regula...sa/ti traiasca

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput