Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
isabeluta spune:
Da Alina e tare liniste aici! Am impresia ca au plecat toate la papanasii aia mistocari. Poate ne povestesc si noua cum au fost papanasii. Eu asa trag speranta ca de gustat si mirosit nu se poate din pacate...
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
myral spune:
Da mai fetelor gata papanasii?A mea sa doarma nici gand si afara a fost tare frig, brrrr... si mi-am adus aminte si de job, brrrrr...Si bv tocuri??????? eu cred ca mi-as rupe picioarele de tot.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
isabeluta spune:
Si bv eu cu tocurile nu prea am tangenta in ultima vreme...recunosc... in schimb mainile ma omoara...ieri de exemplu am scris cateva felicitari si nu spun cum a fost...iar aspectul final al felicitarilor era deplorabil...asa m-am necajit!!!
isabeluta de
fecioru` mamei
bebeka spune:
Rebecuta multumeste tuturor pt complimente.
Noi am fost afara o ora dar mai multa trambaleala e cu imbracatul(si cu urlatul,bineinteles).Urasc iarna desi sunt nascuta in decembrie dar mie frig tot timpul plus ca pun atatea haine pe mine..abia astept sa vina primavara.
Annissia,daca nu ma insel ziceai la un moment dat de concediu de risc maternal pe care sa-l iei inainte de a intra in CIC.Ai reusit ?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
isabeluta spune:
Pana se papanashesc fetele noastre ma duc sa fac o supita de ciuperci...
isabeluta de
fecioru` mamei
Si bv spune:
Pai... Myral si Isabeluta, eu si cand m-am dus sa nasc eram pe tocuri... si tota sarcina, de altfel. ma rog, nu chiar de 10-12 cm. Eu merg mai rau fara tocuri decat cu, nu stiu cum se face. Parca merg in calcaie fara tocuri, nu ma simt eu... probabil ma voi resimti la batranete .
Abia astept sa revina fetele cucuietele, poate pun si cateva poze...
Poze
sim_stoian spune:
Io am venit, dar poze nu am. Le astept pe Annisia si Luy.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
ANDREEA11 spune:
fetelor va rog frumos trimiteti-mi si mie poze cu voi gravide si cu rochite de okazie!!!!!Nasica lui gogo e gravidutza si nu stie ce rochie sa faca pt botez! merci!
aniast72 spune:
Se pare ca Vladi a fost grijuliu cu mine, s-a trezit la 8, a papat si a mai dormit pana la 10.30..deci m-am odihnit bine, avand in vedere ora la care m-am culcat.
isabeluta, foloseste Mustela. L-am si pozat ca sa vezi ambalajul. Si Vladi a avut cojite si cu asta le-am rezolvat. L-am spalat zilnic pe cap apoi l-am peiat bine. In 5-6 zile am scapat.
magdaz, din pacate Vladi nu vrea sa puna gura pe biberon asa ca nu-i pot da nici un fel de ceai. Si Lass Baby il dadeam cate 3 ml cu seringa.
Karina de emma76
N-am ajuns la papanasi datorita orei la care ne-am trezit si imi pare tare rau... dar sunt convinsa ca au fost tare buni, asteptam fotografii.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
slippers76 spune:
Sabina, of! Acum am citit de cucuiul Sofiei. Sper ca nu-i rau de tot. Multumim de urarile de sanatate.
Rox, cand am vazut-o cu febra am crezut ca inebunesc. Numai puroi in gat si limba umflata vedeam in fata ochilor. Cred ca n-am mai rationat. Abia la medic mi-am dat seama ca perioada de incubatie de la ultimul contact cu gradinita a trecut si ca exsudatul facut la gradi era negativ. Totusi, i-am mai facut unul astazi, asa, ca sa-mi calmez si ultimul zvac de paranoia. Azi a fost mai bine cu piticii?
Piciulika, multumim de urari, sper ca si bubulinele lui Michael-bear sunt mai bine.
Fetelor, sper ca v-ati distrat bine la papanasi.
Isabeluta, eu am folosit pentru cojitzele de pe cap sampon de la Sebamed.
Hi,hi, Aniast, acu' am vazut ce dragoste mare e la voi. Si am revazut a n-a oara poza cu "fantana arteziana". De fiecare data ma busheste rasul.
Despre noi n-am ce va spune decat ca n-am dormit nici azi noapte. Da-i cu nurofene si panadoale. Colac peste pupaza, mi s-a infundat si Vlad si am pompat si la el toata noaptea. Nu cred ca e tot viroza, pentru ca nu a facut febra deloc. Si de dimineata era chiar binisor. Sper sa nu ia nimic de la capritza aia mare. Sper sa nu iau nici eu. Oricum, i-am dat niste vitamina C. De rest, maraiala cat cuprinde, incercari disperate de a-i tine separati si nervi cu carul. Dar asta e... Mamici, mai vreti doi copii?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts