Inimioare de iulie - august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ai dreptate Marami... cu gradinita... Am auzit de la mai multe mamici chestia asta... ca o data cu "mersul" la gradinita se imbolnavesc mai des decat atunci cand stateau mai mult acasa. "Colectivitatea" aduce si "virusi"... Si eu ma gandeam ca, atunci cand il voi da la gradinita voi avea parte de asa ceva... Dar, mai sper inca sa nu ne confruntam prea des cu "episoade" de genul asta... chiar daca sunt inevitabile.
Uram micutei tale insanatosire grabnica. Numai bine.

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157604024779088/" target="_blank">NE-AM TUUUNSSS!!!

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Tot eu...

Am si eu o intrebare... pentru cele care stiu... Cat de grav este sa ai suflu la inima? Eu am cautat pe net... iar din ce am gasit, chipurile, n-ar fi asa grav la copii aflati in crestere... Dar... la controlul facut saptamana asta de cardiologa am cam intrat in panica... Cardiologa mi-a vorbit asa "grav" , serios... spunandu-mi ca Robert are un suflu destul de puternic, bla, bla, bla... ca m-am cam speriat . Voi ce spuneti, ce stiti despre asta? Is eu prea panicoasa?!?
Multumesc anticipat pentru raspuns . O zi frumoasa in continuare .

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157604024779088/" target="_blank">NE-AM TUUUNSSS!!!

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, doamne si domnisoare! Sa fiti iubite, rasfatate, sa va simtiti speciale in aceasta zi minunata!

Cryna nu stiu ce sa-ti spun de inimioara lui robert Posteaza intrebarea si la 'Parintii intreaba...' cu siguranta acolo o sa primesti mai multe raspunsuri. Deschide subiectul si o sa o rog si pe Sheannamp sa iti dea un raspuns cand poate, ea e medic cardiolog. Sanatate!

marami ai mei copii merg di septembriela cresa, dar au racit f. usor de cateva ori, fara complicatii, fara sa necesite antibiotic. Nu stiu ce sa-ti spun, daca e normal sau nu ce se intampla cu fetita ta. Probabil ca are un sistem imunitar mai slab care acum e pus la incercare de toti virusii care colcaie in colectivitate. Daca zici ca ai fost la ma multi medici cu ea, probabil ca acum nu mai poti decat sa ai rabdare, sa fii langa ea si sa asteptati sa i se intareasca organismul, sa devina mai rezistent. Am auzit de multi copii care odata cu intrarea in colectivitate au trecut si prin imbolnaviri dese. Va pupam si va uram multa sanatate

Albinutza cum a fost prima saptamana de gradinita? Ce parere are Luca? Gogosica ce mai face?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Multumesc frumos Laura25 pentru sfat . Am facut cum ai zis; am deschis subiect la "Parintii intreaba..." si de acum voi astepta raspunsurile.

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata si La Multi Ani si numai ganduri bune pentru ziua de sambata!
Marami nu pot decat sa va doresc sanatate multa din partea noastra!Noi nu am luat niciodata atatea medicamente,dar nici nu am ajuns inca pana acum la gradi.Vom vedea la toamna.
Cryna nici pentru tine nu am un raspuns privitor la suflul de la inimoara.Imi aduc aminte ca si eu am avut asa ceva prin clasa a opta,dar nu a fost nici o problema.Acelasi lucru va doresc si voua!
Laura pupam shtrumphi si speram sa nu mai luati nici macar o mica raceala de la gradi!
Pupici dulci pentru toata lumea!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor!

Nici Andrei nu s-a imbolnavit la gradinita. Tot in week-end cu noi a racit. Se duce la gradi de la 1 octombrie dar niciodata nu a racit de acolo.
Acum cand vad ca tuseste putin, ii dau cate 30 picaturi de Tinctura de propolis/zi timp de 1 saptamana si se rezolva problema. De la siropurile de tuse, parca mai rau tuseste.

Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Cryna, un psihoterapeut te-ar ajuta tare. Iti spun din propria expereinta. Sotul mai are probleme, nu depresie, ci atacuri de panica, si sungurul care il pune pe picioare e psihoterapeutul. Stiu ca te costa ceva, dar merita sa stii. Te pune pe picioare. legat de suflu, eu stiu ca nu e ceva grav, si frate-miu a avut cand era mik, dar a trecut de la sine.

Marami, si noi am luat multe medicamente, dar Luca a avut pneumonie. Nu stiu ce sa zic, daca ii fac bine e ok, daca nu...

Lulu, ce picaturi sunt astea? Ca si noi avem o tuse acum si nu stiu ce sa-i mai dau

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Asa cum v-am spus Luca a inceput gradi saptamana trecuta. Am fost foarte surprinsi ca n-a plans deloc. Nimik, a intrat in clasa, chiar s-a dezbracat/descaltat singur, si parca abia astepta sa intre acolo. L-am dus 3 zile, si a 3 a zi l-a luat ta-su si a mers cu geamu deschis la masina, si era vant afara, si binenteles, ca dim era mucos. Asa ca nu l-am mai dus, si parca a fost din ce in ce mai rau. Binenteles ca i-a dat si lui Maria, si acum sunt aman2 pe tratament. Sper luni sa-l duk iar. Dar e incantat de gradi. Daca il intrebi daca ii place, zice ca e bine, ca trebuie sa stea pana la 12 cand vine mami/tati sa-l ia. E haios!

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Buna la toate fetele!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori (Tudor, Luca, Maria). Insanatosire grabnica .

Nicoll, Albinutzza, multumesc frumos pentru sfaturi, suport si incurajari . Am deschis subiect despre suflul lui Robert si la "Parintii intreaba..."; si am fost linistita de parintii care au trecut si ei prin asa ceva... ca nu este nimic grav. Acum nu mai sunt chiar atat de speriata. Speram sa fie totul bine. Avem cardiologa la care mergem la consult, analize, etc. ... Multumesc inca odata si voua pentru suport .
In legatura cu psihoterapeutul, pentru mine, o sa ma mai gandesc un pic... Momentan ma simt ceva mai bine... Am reusit sa-mi mai revin... Multumesc frumos pentru sfat Albinutzza . O sa-l pun in aplicare cand nu voi mai putea sa ma "ajut" singura.
O zi buna tuturor!

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

pentru cine are timp..da-ti click pe linkul de la semnatura cu fetele mele sa vedeti cateva poze..

va pupik

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput