Inimioare de iulie - august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, nicoll! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai noroc si spor la toate!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Multumesc frumos Laura25 . Si eu ma gandeam la un psiholog... dar, parca n-as vrea sa ajung chiar acolo... O sa vad eu... daca o sa am neaparat nevoie de astfel de ajutor, o sa fac si lucrul asta... Multumesc inca o data pentru suport .

Wooow Nicoll_mada. Si tu esti tot un "pestisor" ?!? Eu am "adus" cutremurul de ieri ... Iti urez si eu un calduros "LA MULTI ANI!" si ciocnesc o cupa de sampanie cu tine. Pupici dulci de la noi.

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157604024779088/" target="_blank">NE-AM TUUUNSSS!!!

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by cryna77

Multumesc frumos Laura25 . Si eu ma gandeam la un psiholog... dar, parca n-as vrea sa ajung chiar acolo... O sa vad eu... daca o sa am neaparat nevoie de astfel de ajutor, o sa fac si lucrul asta... Multumesc inca o data pentru suport .

Wooow Nicoll_mada. Si tu esti tot un "pestisor" ?!? Eu am "adus" cutremurul de ieri ... Iti urez si eu un calduros "LA MULTI ANI!" si ciocnesc o cupa de sampanie cu tine. Pupici dulci de la noi.

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157604024779088/" target="_blank">NE-AM TUUUNSSS!!!

www.flickr.com/photos/22910738@N06/sets/72157603734115858/" target="_blank">AVEM CEVA POZUTE...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Sa inteleg ca ar trebui sa-ti uram si tie La multi ani? La multi ani, Cryna Iti doresc sa-ti gasesti linistea si fericirea
Cu mersul la psiholog, e prejudecata asta la noi ca "daca ajungi pana acolo..." se presupune ca esti dus cu luta serios. Mi se pare f. gresit. Te duci la psiholog sa iti 'repare' sufletul, la fel cu ar trebui sa mergi la dentist cnad te doare o masea. Occidentalii fac terapii la psihologi pt orice prostioara. La tine pare destul de serioasa treaba. Si nu esti singura, ai si un sufletel care depinde de tine, care e cu siguranta afectat de starea ta. Ai grija de voi!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Multumesc frumos Laura25 pentru urare. Mda, ieri am facut si eu 31... da' ma simt ca la 61 ... Glumesc si eu un pic .

In ceea ce priveste problema mea... stiu ca ai dreptate ... Eu totusi incerc sa ma mai "ridic" singura, din nou... Cred, sper, ca am reusit ca "starea" mea sa nu-l mai afecteze pe Robert... sa n-o mai resimta si el... Macar atat am reusit sa fac singura! Acum voi vedea... inca mai "tatonez" terenul... Cand ma voi convinge cu adevarat ca nu mai reusesc singura, voi apela la ajutor. Multumesc frumos pentru sfat. Va pupam dulce pe toti .

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata!Si multumesc frumos pt urari,sunteti niste dragute!
Cryna LA MULTI ANI,SANATATE SI MUULTA PUTERE!!!Cat despre cutremur nu stiu ce sa zic,poate ca nu l-ai adus tu,poate tocmai incercarile mele de iesi la lumina de afara(care era deja seara atunci) l-a determinat...Mama era in sala de nasteri in mom cutremurului si de frica i s-au oprit contractiile,iar eu am mai amanat putin iesirea...
Fetele daca ati sti ce satisfactie am avut cand Codruta mi-a spus LMA...mai sa-mi dea lacrimile...
Va pup si o zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Multumesc frumos Nicoll_mada pentru urare . Si eu am "fugit" de cutremur ... am grabit-o pe mama... sa ies mai repede... n-a mai ajuns cu mine la spital, ci am avut moasa satului ... Eu am venit dimineata, iar cutremurul a fost seara... Si atunci am avut prima "cumpana"... S-a prabusit tavanul spitalului peste patuturi... noroc ca ma luase mama la timp de acolo...

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata fetelor!
Ce sa citesc la ora asta daca nu ce fac inimioarele voastre. De cate ori ma apuc sa scriu ceva, ba se ia curentul( a se citi Power de la tastura), ba plange Oana, ba suna telefonul si trebuie sa plec cine stie unde sa rezolv cine stie ce. In sfarsit.... azi am mare nevoie de ajutorul vostru. De unde oare sa incep?
In octombrie ramane fara bona, reusim sa ne inscriem la gradinita cu program prelungit. Toate bune si frumoase, invata sa manance singura, incepe sa vorbeasca, ii place sa mearga la gradinita. In noiembrie apare prima raceala, mergem la medicul de familie, tratament, logic antibiotic (augumentin, neorufen, hummex)............
Ufff, cineva bate insistent la usa......... am farurile aprinse la masina, asa ca nu-mi ramane decat sa o imbrac pe Oana ca nu vrea sub nici o forma sa ramana singura in casa.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Hihihi.... am vb cu ea la telefon pana am coborat la masina.
Am stat acasa aproape doua saptamani. In decembrie mergem la gradinita o saptamana si iar o luam de la capat... iar antibiotic, de data asta amoxacilina (sa fim siguri ca de sarbatori nu merge la urgente). In sfarsit inainte de revelion din nou augumentin, ianuarie augumentin, februarie amoxacilina apoi iar augumentin. De alaltaieri tuseste iar rau, de data asta am schimbat si medicul si localitatea, din pacate nu am scapat nici acu de antibiotic, imi sa tip si-mi vine sa iau pe cineva de gat, am primit o tona de medicamente, inclusiv imunostimulatoare. De data asta antibioticul e Lekolar, urmat de Paxeladine, Ketof, Ventolin, Propolis C si Hexoral, Ulei de catina o luna de zile, Ribonumyl si Baraka pe trei luni. Ma uit descurajata la cat sunt de multe si ma rog sa nu devina un stil de viata. Intrebarea este daca voi ati avut nevoie vreodata de atat de multe medicamente si daca ati primit pentru bebei vostri asa ceva.

pozne-npoze

Mergi la inceput

Buna la toate fetele!

Spiridusa tare micuta ta Marami ! Dam pupicei dulci tare si-i uram sa aiba multa bafta ca sa nu mai fie asa bolnavioara. Noi nu primim asa multe medicamente. Nu stiu ce sa-ti spun... ce sfat sa-ti dau... E drept si ca, nu suntem asa "bolnaviciosi". Speram muuult sa nu fim. Ca avem destule griji... Nu ma intelege gresit Marami... nu am nimic cu tine... nu ca m-as "bucura" pentru tine, Doamne fereste... (Eu sunt un pic cam "dusa" momentan...) Urez numai bine micutei tale!

Profit de moment... ca sa fiu prima care spune "LA MULTI ANI!" anticipat tuturor mamicilor!!!
Va urez sa aveti parte numai de bucurii de 8 martie si sa aveti INIMA SUPERFERICITA si PLINA DE AI VOSTRI PUIUTI!!!!!
NUMAI BINE LA TOATE!

CRESTEMMM MAAARI!!!

Mergi la inceput

Eu cred ca sunt si mai dusa decat tine Cryna.... probabil tot de la cutremur mi se trage si mie
Noi am fost bine mersi pana am inceput gradinita si e prima oara cand primim atatea medicamente si sper sa fie si pentru ultima oara, si ca si cum alea nu ar fi fost de ajuns in seara asta ne-a mai bagat si doua Dexametazona injectabil, azi a tusit toata ziua si a facut febra. Acu vad ca s-a linistit, sta in pat fara sa bazaie sa merg langa ea.... asta nu prea ne sta in fire.

Va doresc distractie placuta oriunde a-ti fi maine, multe, multe bucurii si LA MULTI ANI (nu reusesc nici sa colorez si nici sa meresc literele) ;( .

pozne-npoze

Mergi la inceput